Co si myslíte o tomto Focusu

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Co si myslíte o tomto Focusu

Příspěvek od martas69 » 16.09.2006 13:18

http://www.autoesa.cz/karty/1134307.html

Mělo by to být z Německa a i snad se serviskou... Je cena adekvátní???

Není to pro mě... chce to koupit známej...

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 16.09.2006 14:37

no já myslím, že je to obvyklá cena pohybující se v našich bazarech :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Co si myslíte o tomto Focusu

Příspěvek od martas69 » 16.09.2006 14:52

martas69 píše:http://www.autoesa.cz/karty/1134307.html

Mělo by to být z Německa a i snad se serviskou... Je cena adekvátní???

Není to pro mě... chce to koupit známej...
Ještě dodávám, že po rozpravě se slečnou operátorkou z ní vypadlo, že to nemá servisku a je tam záznam o opravě... Načež jsem se jí zeptal, jestli oprava spočívala ve výměně nárazníku, nebo půlky auta... to ona bohužel nevěděla, že tam má jen záznam...:o)

Foqus
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foqus » 16.09.2006 18:45

ale vypadá pěkně, spáry na fotkách sedějí, tak bych na něj aspoň mrknul. Je fatk, že o sedany není moc zájem, mně se popravdě nelíbí ten zadek, působí tak americky, ale zase jsu prakticky vždy v plné náloži - zrovna jako tento.
Prostě podle fotky stejně nikdo nepomůže, chce to odborníka a pořádně projít auto kousek po kousku. A zkusit se projet s více Focusema, aby člověk věděl, jak jezdí auto, který je v bezvadným stavu
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 17.09.2006 10:48

to chces pro tu tetu ? to jsem mohl mít 2002 sedana kolem 200t ale neresil jsem protoze jsem si myslel ze se to neproda .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martas69 » 17.09.2006 11:36

foki píše:to chces pro tu tetu ? to jsem mohl mít 2002 sedana kolem 200t ale neresil jsem protoze jsem si myslel ze se to neproda .
To není pro tetu... ale jeden známej chce sedana... Já se mu tohohle snažím vymluvit, protože auto bez servisky, bouraný z D nevědíc jak z Auto ESA nebo z AAA nemůže být nic dobrýho... ale on se nechal ukolébat vyhřejvanejma sedačkama a palubním počítačem a tím pádem je to nejlepší co trh nabízí... už mě to nebaví... já jsem svý řekl a tím to pro mě hasne...

teta chce HB, ale chce za to dát co nejmíň v dobré víře, že ušetří... koukala po nějakém stříbrném HB 5dv, rok 2000, normální výbava vč. klimy, šestnáctka, najeto údajně 88 tis. a za 144 tis. korun... Ten určitě bude nebouraný po prvním majiteli (důchodci resp. mámě, která jezdí jen do práce a na nákupy)... naštěstí ho nějaký štastlivec tetě vyfoukl, ale jestli bude vybírat takhle, tak si asi moc nepomůže...

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 17.09.2006 14:57

tak už je predané... :D
martas69, kupili ste ho nakoniec?

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martas69 » 17.09.2006 15:07

chmelko píše:tak už je predané... :D
martas69, kupili ste ho nakoniec?
Já ještě nevím... to on se možná za chvíli ozve jak výborně koupil...:o)

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 17.09.2006 15:08

to som zvedavý...
určite potom daj vediet ako dopadol...

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martas69 » 17.09.2006 15:16

chmelko píše:to som zvedavý...
určite potom daj vediet ako dopadol...
jasné... jako já věřím, že dokud se to auto nedostane do rukou odborníka, bude všechno perfektní... Ale jek se na to koukne znalé oko, zjistí se co je vše měněné, stočené, srovnané a rádoby zpravené, bude hůř:o)

Don
Junior
Junior

Příspěvek od Don » 17.09.2006 16:35

foki píše:jsem mohl mít 2002 sedana kolem 200t ale neresil jsem protoze jsem si myslel ze se to neproda .
Ahoj Focusáci! Zajímalo by mě, proč se bojíte sedanů. U nás doma to bylo tak, že když jsme se rozhodli pro Focuse, já chtěl pětidvířko a manželka sedana, kombíka jsme nechtěli. Nakonec to vyřešil dovozce za nás, protože přivezl sedana jako prvního a bylo rozhodnuto. Ještě byl na vozejku a já už věděl, že ho koupím. Manželka měla jasno taky okamžitě. Teď už bych HB nechtěl, protože za poslední rok jich je v čechách jako much, ale sedanů potkáte na silnici pomálu. Sedan je nevšední auto a lidi se mě chodí ptát co to je za vůz. Není nad hezkou prdelku. A kdybych chtěl auto co má každý, tak jsem mohl zůstat u škodovky. Kufr to má jako hrom a konečně nemusím přemýšlet, jak zabalit na dovolenou a ještě mít věci v kabině. Sedanisti, čtyřdveřáci, neuděláme si podsekci sedanů?
Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martas69 » 17.09.2006 17:31

Don píše:
foki píše:jsem mohl mít 2002 sedana kolem 200t ale neresil jsem protoze jsem si myslel ze se to neproda .
Ahoj Focusáci! Zajímalo by mě, proč se bojíte sedanů. U nás doma to bylo tak, že když jsme se rozhodli pro Focuse, já chtěl petidvířko a manželka sedana, kombíka jsme nechtěli. Nakonec to vyřešil dovozce za nás, protože přivezl sedana jako prvního a bylo rozhodnuto. Ještě byl na vozejku a já už věděl, že ho koupím. Manželka měla jasno taky okamžitě. Teď už bych HB nechtěl, protože za poslední rok jich je v čechách jako much, ale sedanů potkáte na silnici pomálu. Sedan je nevšední auto a lidi se mě chodí ptát co to je za vůz. Není nad hezkou prdelku. A kdybych chtěl auto co má každý, tak jsem mohl zůstat u škodovky. Kufr to má jako hrom a konečně nemusím přemýšlet, jak zabalit na dovolenou a ještě mít věci v kabině. Sedanisti, čtyřdveřáci, neuděláme si podsekci sedanů?
Nic proti němu nemám, ale za sebe a věřím, že i za řadu dalších můžu říct, že design sedanu je dost nevyrovnaný a chybí mu to kouzlo, který má HB... A s tím kufrem bych namítl.. možná je větší co do objemu, ale jeho praktičnost je proti HB dost mizerná... viz. malý otvor...

Focus sedan se mi líbí ten nový... ale tam se mi zase moc nelíbí ten HB... je to věc názoru a nemá smysl se tu o tom dohadovat... každý si koupí co se mu líbí...

hide
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od hide » 17.09.2006 18:06

Jo jo hatchback je hezkej, líbí se mi, sedan zase vypadá jako auto o třídu vejš, ale pánové co si budeme povídat, v kombíku odvezu to co hatch a sedan dohromady. 8)

Don
Junior
Junior

Příspěvek od Don » 17.09.2006 18:22

hide píše:co si budeme povídat, v kombíku odvezu to co hatch a sedan dohromady. 8)
Za dobu, co mám Focuse jsem měl jenom jednou problém, že jsem nemohl dát velkou věc do kufru. Nakonec to vyřešily sklopené sedačky. Ono je to dané taky tím, na co auto potřebuješ. Já bydlím v paneláku, do práce 12 minut pěšky, čtyři markety v okruhu 500 metrů. Takže autem jezdíme hlavně na výlety. I o příštím autě už mám jasno. Zase Ford Focus sedan, ale nové řady a zkusil bych naftu. I když už šilhám i o třídu výš.
Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic

martas69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martas69 » 17.09.2006 18:30

hide píše:Jo jo hatchback je hezkej, líbí se mi, sedan zase vypadá jako auto o třídu vejš, ale pánové co si budeme povídat, v kombíku odvezu to co hatch a sedan dohromady. 8)
Ne každej vozí denně pračku:o)

Zatím jsem v mém životě a za dobu používání auta nepotkal věc, kterou bych v HB neodvezl... kolo, jakožto největší věz, kterou vozím, taky vcelku s přehledem...

Snad jen jednou, ale na to by byl i tvůj kombajn krátkej, neboť i tátovo Mondeo jelo skoro s otevřenými dveřmi... Byla to matrace 200 * 140 s minimální možností deformace:o)

Tím nechci hatit kombíky... pro čtyřčlennou rodinu naprostoo ideální vozidlo... Ale pro samotnýho studenta s přítelkyní poněkud zbytečný luxus....:o)

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“