Každé auto vydává nějaké zvukyDirk píše:Ked tak citam Vase skusenosti, komu co rachoti, bucha, klepe a vydava vselijake ine zvuky, zacinam sa toho dost desit. Ked si poriesim Focus, budu zase starosti.
 A pro mě osobně je důležitější, že si přede jako kočička při jízdě a táhne jak stádo koní
 A pro mě osobně je důležitější, že si přede jako kočička při jízdě a táhne jak stádo koní  Tak ať si při zhasnutí klidně trochu zarachotí, řeba je smutný, že ho vypínám
  Tak ať si při zhasnutí klidně trochu zarachotí, řeba je smutný, že ho vypínám  Nemáš se čeho bát, je to super auto
  Nemáš se čeho bát, je to super auto

Pretoze v nich je zotrvacnik len ako kus zeleza. No tak potom poreferuj ked bude mat tvoj zotrvak volu v pruzinach okolo 10cm ze ci ho teda nejdes menit a nechas ho tam.vitacz píše: Starsi typy vozu tyhle pera ani nemaji.

, jelikoz kdyz mi muj FOFO udelal ten zvuk jako kdyz se oklepe zelezarstvi, asi pred 2 mesicema poprvy, tak jsem se dost vydesil. Ujel jsem rano do prace 20km v pohode a vypnul motor, asi po 2 minutach jsem musel preparkovat a pri nastartovani jsem myslel, ze mi motor vybehne ven. Rychle jsem ho vypnul chvili pockal a zkusil to znova
 , jelikoz kdyz mi muj FOFO udelal ten zvuk jako kdyz se oklepe zelezarstvi, asi pred 2 mesicema poprvy, tak jsem se dost vydesil. Ujel jsem rano do prace 20km v pohode a vypnul motor, asi po 2 minutach jsem musel preparkovat a pri nastartovani jsem myslel, ze mi motor vybehne ven. Rychle jsem ho vypnul chvili pockal a zkusil to znova  a naskocil uz v pohode. Celkem jsem na to zapomel, protoze vsechno chodilo jak ma a jeste jsem nechal udelat v servisu zimni prohlidku a zadne mimoradne zavady si nevsimli.
  a naskocil uz v pohode. Celkem jsem na to zapomel, protoze vsechno chodilo jak ma a jeste jsem nechal udelat v servisu zimni prohlidku a zadne mimoradne zavady si nevsimli. 

a ne nezbytne setrvak
 a ne nezbytne setrvak  

Uffff dikysRegulos píše:Já taky přispěju svojí troškou do mlýna. Klepání při vypnutí mi začal motor dělat ca. před rokem a v průběhu několika měsíců se to zhoršilo natolik, že klepe i při startování. Další fáze je, že při ubrání / přidání plynu autem malinko škubne. To právě způsobuje už slušná vůle mezi oběma částmi setrváku. Teď jsem už 4 měsíce ve fázi, kdy při startování motor jakoby houpe (točí ho startér a pružně uložená část setrváku vytváří protipohyb). Tudíž trvá delší dobu, než naskočí (3-6s). Za chodu je vše OK, až na to škubání při ubrání/přidání plynu. Suma sumárum mám setrvák min. půl roku naprosto K.O. a stále jezdím. I teď není problém natočit při -4°C ráno. A kdybych náhodou dojezdil, o poznatky se podělím.
 docelas me uklidnil, to snad prez zimu vydrzim a po vanocich zacnu setrit na novej setrvak
 docelas me uklidnil, to snad prez zimu vydrzim a po vanocich zacnu setrit na novej setrvak 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti