dobra koupe?
- metelka
- Nováček
dobra koupe?
Ahoj, planuju koupit Focuse a zatim se rozkoukavam. Narazil jsem na dva inzeraty a rad bych slysel od odborniku, jestli je cena aut odpovidajici.
1. Ford Focus Kombi 1.8 Zetec - Ambiente
Do provozu:11/2000
Tachometr:78 000 Km
Stav:nehavarováno
První majitel:NE
STK:4/2007
Servisní knížka:ANO
Objem motoru:1 796 cm3
Výkon:85 kW (116 k)
Palivo:benzín
Převodovka:manuál
Karoserie:kombi /5
Barva:červená základní
VYBAVENÍ:ABS, airbag řidiče a spolujezdce, autorádio, dálkově ovládané centrální zamykání, el. ovládání bočních oken, el. ovládání zrcátek, imobilizér, kazetový přehrávač, klimatizace mechanická, posilovač řízení, před. mlhovky, tónovaná skla, zadní stěrač s ostřikovačem, zámek řazení
Cena: 175 000 Kč
2. Ford Focus 1.8 16V
Do provozu:5/2000
Tachometr:58 000 Km
STK:3/2008
Servisní knížka:NE
Barva:modrá metalíza
VYBAVENÍ:ABS, airbag řidiče a spolujezdce, airbagy boční, ASR (protiprokluzový systém), autorádio, dálkově ovládané centrální zamykání, el. ovládání bočních oken, imobilizér, kazetový přehrávač, klimatizace mechanická, nastavitelný volant, posilovač řízení, před. mlhovky, střešní nosič, zadní stěrač s ostřikovačem
POZNÁMKA:počet km doloženo od DEKRY
Cena: 155 000 Kč
Diky
1. Ford Focus Kombi 1.8 Zetec - Ambiente
Do provozu:11/2000
Tachometr:78 000 Km
Stav:nehavarováno
STK:4/2007
Servisní knížka:ANO
Barva:červená základní
VYBAVENÍ:ABS, airbag řidiče a spolujezdce, autorádio, dálkově ovládané centrální zamykání, el. ovládání bočních oken, el. ovládání zrcátek, imobilizér, kazetový přehrávač, klimatizace mechanická, posilovač řízení, před. mlhovky, tónovaná skla, zadní stěrač s ostřikovačem, zámek řazení
Cena: 175 000 Kč
2. Ford Focus 1.8 16V
Do provozu:5/2000
Tachometr:58 000 Km
STK:3/2008
Servisní knížka:NE
Barva:modrá metalíza
VYBAVENÍ:ABS, airbag řidiče a spolujezdce, airbagy boční, ASR (protiprokluzový systém), autorádio, dálkově ovládané centrální zamykání, el. ovládání bočních oken, imobilizér, kazetový přehrávač, klimatizace mechanická, nastavitelný volant, posilovač řízení, před. mlhovky, střešní nosič, zadní stěrač s ostřikovačem
POZNÁMKA:počet km doloženo od DEKRY
Cena: 155 000 Kč
Diky
- kanzy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, ten druhej Focus je ještě levnější a to má lepší výbavu. O kilometrech radši nebudu mluvit (Dekra, nedekra), ale do provozu 2000 a najeto 60 tis. km? Tak možná, že to 3 roky stálo někde rozsekaný a čekalo na opravu. Podívej se do místní inzerce Bazar - připravujeme, nebo Bazar- ojeté vozy. Je tam i kontakt na prodejce, sice ho neznám, ale dle stálých členů tohoto fóra má celkem dobrý reference
Ford Focus Kombi Viva 1,6 16V, r.v. 2004, stříbrná met.
- metelka
- Nováček
Ta vyssi vybava za nizsi cenu je mi taky podezrela, ale jsou to ruzny prodejci, tak nevim. Ve zdejsim bazaru se prodavaj spis drazsi kousky, aspon co jsem se koukal (chci neco do 200kkc).kanzy píše:Tak nevím, ten druhej Focus je ještě levnější a to má lepší výbavu. O kilometrech radši nebudu mluvit (Dekra, nedekra), ale do provozu 2000 a najeto 60 tis. km? Tak možná, že to 3 roky stálo někde rozsekaný a čekalo na opravu. Podívej se do místní inzerce Bazar - připravujeme, nebo Bazar- ojeté vozy. Je tam i kontakt na prodejce, sice ho neznám, ale dle stálých členů tohoto fóra má celkem dobrý reference
- metelka
- Nováček
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To ti mohu zcela odpovědně sdělit, že tyto certifikáty jsou dobré, když dojde toaletní papír. A to každopádně

Doporučuji navštívit server http://www.dfens-cz.com a důkladně prostudovat články k dané problematice. Něco se dozvíš a ještě se pobavíš. Je to bomba

Doporučuji navštívit server http://www.dfens-cz.com a důkladně prostudovat články k dané problematice. Něco se dozvíš a ještě se pobavíš. Je to bomba

- Ahmed
- Test driver
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ale ja si uz pripadam ze kupuju v domove duchodcu , dalsi kousek -majitel rocnik 1929 . 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Test driver
-
- Pokročilý
Pokud to nemá podpálené ventily, tak se motor "rozjede".chmelko píše:teraz otázka...
čo je výhoda, ked je predchadzajuci majitel sterilný dědek, alebo nevybitý adolescent?:-)))
skúšal som zánovnu vectru po jednej paní, ktorá nejazdí rýchlejšie ako 70 km/h a ten motor je hrozný!!!!
Já mám FoFo po němce (od Fokiho), zpočátku se to nechtělo točit ani přes 4000 a teď umí po omezovač

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem koupil svoje, tak to taky bylo nějaký takový divný.... při 4000 otáčkách to tak jakoby nepatrně poškubávalo,už jsem myslel, že je nějaký problém. Ale teď už to bere hezky svižně, nepoškubává a jde ochotně i přes 5000 otáček. K omezovači jsem zatím nešel, nebylo třeba
Jestli to není tím, že ta auta zpravidla někde delší dobu stojí, než je někdo koupí a začne pravidelně jezdit

Jestli to není tím, že ta auta zpravidla někde delší dobu stojí, než je někdo koupí a začne pravidelně jezdit