naftový filtr
- roni
- Kontaktovat uživatele:
naftový filtr
Ahoj všem přiznivcům forda focuse.
Mám jistý problem a potřeboval bych poradit.
Mám Focuse 18 TDi rok vyroby 2000. Když jsem jel, začal jsem cítit takovou trhavou jizdu. jako bych přidaval prudce plyn a pak hned pustil pedal. Po chvili se rozblikala kontrolka žhavení a pak už auto nechtělo jet.Po chvíli stání jsem normálně nastartoval a jel dal, ale po pár kilometrech se to opakovalo. nevím čím to může být. Pár lidí radilo, že to je naftovým filtrem. jestli někdo víte prosím poraďte
Mám Focuse 18 TDi rok vyroby 2000. Když jsem jel, začal jsem cítit takovou trhavou jizdu. jako bych přidaval prudce plyn a pak hned pustil pedal. Po chvili se rozblikala kontrolka žhavení a pak už auto nechtělo jet.Po chvíli stání jsem normálně nastartoval a jel dal, ale po pár kilometrech se to opakovalo. nevím čím to může být. Pár lidí radilo, že to je naftovým filtrem. jestli někdo víte prosím poraďte
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Re: naftový filtr
Neni. 99,5% je to plynovy pedal. A z 0,5% je to cerpadlo, ale pokud nastartujes a jedes dal, tak je to pedalem. Zkus jet na plny plyn, pak ti to delat nebude - pokud jo, tak je to necim jinym. Musis to nechat vymenit, opravit se to neda.roni píše:Ahoj všem přiznivcům forda focuse.
Nemusis stat, nastartuj hned.
-
- Nováček
Přesně tak....
...je to plynový pedál, viděl jsem na vlastní oči diagnostiku u mého auta, popisuješ úplně stejný problém jaký jsem měl já. Začalo mi blikat žhavení, motor nereagoval na plyn, přepnul se do jakéhosi servisního módu, po opětovném nastartování celkem OK, potom zase začal škubat. Tvrdili mi, že cena novýho pedálu kolem 2500,- ve Fordu, musíš tam prý zajet a podle VIN ti ho objednají, cca 2 dny.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přesně tak....
Chrom píše:...je to plynový pedál, viděl jsem na vlastní oči diagnostiku u mého auta, popisuješ úplně stejný problém jaký jsem měl já. Začalo mi blikat žhavení, motor nereagoval na plyn, přepnul se do jakéhosi servisního módu, po opětovném nastartování celkem OK, potom zase začal škubat. Tvrdili mi, že cena novýho pedálu kolem 2500,- ve Fordu, musíš tam prý zajet a podle VIN ti ho objednají, cca 2 dny.
jde o to jestli mu to chciplo nebo bezelo a nereagoval plyn . to by byl
pedal pokud to chciplo a pak zase slo znovu tak to muze byt cerpadlo .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
Nahradne diely sa najpresnejsie objednavaju podla VIN cisla karoserie.Ahmed píše:Proc podle VIN?![]()
To je zase nejaky Ford vymysl
Je sice pekne,ze prides do servisu a povies,ze mas napr Focusa 1,6 benzin,5 dverak,rok vyroby 99 a chces napr.servo.V roku 1999 mohlo pocas vyroby prebehnut niekolko technickych zmien,pri ktorych sa mohlo zmenit kopec dielov,ku ktorym nasledne nesedia dalsie diely a diel moze byt pre teba nepouzitelny.Par krat som sa stretol aj s tym,ze auto vyrobene v Nemecku,malo kopec suciastok od inych dodavatelov ,ako auto zo Spanielska.Ak si objednas diel podla VIN,mas zaruku,ze dostanes podla specifikacie k autu presne taky diel,aky tam bol namontovany vo vyrobnom zavode,resp.taky,ktory je s tymto dielom zhodny.
- Ahmed
- Test driver
Takovych veci, ktere se upravovaly je celkem malo. Pokud je to jiny vyrobce, tak je to jedno, musi to tam sedet a fungovat ve vsech stejne. Plynove pedaly jsou podle me porad stejne a ve Fordu ti stejne prodaji jenom jeden typ, at uz jde o cokoliv a reknou ti, ze stary se nedela a ze tohle je lepsi...
- melos
- Nováček
jaky filtr?
Zdravim, chci se zeptat jaky filtr? Nasel jsem ctyri /Filtron,Delphi,Fram,Mann/ typy na strankach autokelly.Jsem laik takze se pro me lisi jen cenove. Jaky vybrat? Chystam se na rozvody a zaroven chci i vymenit palivovy filtr. Diky za odpoved
Ford Focus Kombi 1.8 TDCi, 85kW, 115PS r.v. 2002
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaky filtr?
motorcraft vzlášt u TDCImelos píše:Zdravim, chci se zeptat jaky filtr? Nasel jsem ctyri /Filtron,Delphi,Fram,Mann/ typy na strankach autokelly.Jsem laik takze se pro me lisi jen cenove. Jaky vybrat? Chystam se na rozvody a zaroven chci i vymenit palivovy filtr. Diky za odpoved
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- melos
- Nováček
Re: jaky filtr?
foki píše:motorcraft vzlášt u TDCImelos píše:Zdravim, chci se zeptat jaky filtr? Nasel jsem ctyri /Filtron,Delphi,Fram,Mann/ typy na strankach autokelly.Jsem laik takze se pro me lisi jen cenove. Jaky vybrat? Chystam se na rozvody a zaroven chci i vymenit palivovy filtr. Diky za odpoved
DÍKY MOC
Ford Focus Kombi 1.8 TDCi, 85kW, 115PS r.v. 2002