Koupit benzín nebo TDCI ? Pomoc
- masox
- Pokročilý
Tak to je v ř...i - přiznám se dlouho jsem váhal jestli to ńapsat nebo ne, ale snad se FOKI moc nenaštve, JURA píše že je ze severní moravy - já taky a kámoš taky tak kdyby jsi měl zájem tak poskytnu kontakt, nechám to rozhodnutí na tobě JURO. FOKI sorry jestli bych ti snad odlákal potenciálního kupce, já z toho nic nemám ale slibil jsem to.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja to vidim tak - sice jen z bazaru jsou tyto stranky živené , ale kdyz tam není co nekdo hledá , tak se nedá nic delat a musí se podivat jinde . na motorku je hodne brzo , tak pokud jura bude chtít auto ted a co hleda v bazaru není tak bude muset kouknout jinde
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak se ho zeptej jestli by nechtel inzerovat v bazar-ojete vozy ? to je placene a taky by to pomohlo . ja ted inzeruju v anonci a je dobre kdyz tam bude co nejvic aut .masox píše: já z toho nic nemám ale slibil jsem to.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- masox
- Pokročilý
Maji svoje stránky i když fordu na nich moc není, ty vozí jen na zakázku a když jsou prachy navíc tak nějaký koupí, jak se říká na sklad. Oni vubec ne SKLADE nemají moc aut, ale něco tam je - zajištuji i náhradní díly atd atd - však to určitě znáš. Jestli chceš mrkni na http://www.auto-hlavacek.cz i já to zatím vozím na podložce pod značkou.
- masox
- Pokročilý
-
- Junior
Já na auto zatím až tak nespìchám.Teï ty plískanice ještì dojezdím ve svím starým japonèíkovi a tak nìkdy v dubnu bych už zaèal nìco objíždìt. Jsem zvìdavej jak na nìj budu po letech vzpomínat. Co ho mám 8 rokù. tak mi jen praskla žárovka osvìtlení SPZ.
Jinak samozøejmì sleduju inzeráty a kdyby se nìco opravdu zajímavého našlo tak bych to jel prubnout. Taky koukám, že se zatím nejak neprojevilo že ty auta pøez zimu o rok zestárly .Asi je to tím že je teprve ùnor. Pøece je hloupost aby 4-leté stálo jako 3-leté a roèní jako nové. Samozøejmì vím jak dùležité jsou najeté km. a stav vozu to bych nepodceòoval.Ono se nikomu nechce jít z cenou dole , když za to sám vysázel takový prachy. Abych se priznal taky jsem uvažoval dát za hodnì slušnou ojetinu i 300 000,-No ale když ètu, a vím co mùže èlovìka pøi takové koupi potkat tak mì napadá jestli není jistìjší a lepší volbou koupit fungláè a mít klid a jistotu.Ale to jen teoreticky, prakticky v tom vidím ještì rozdíl tak 150 000,- a do leasingu bych našel.
Jinak samozøejmì sleduju inzeráty a kdyby se nìco opravdu zajímavého našlo tak bych to jel prubnout. Taky koukám, že se zatím nejak neprojevilo že ty auta pøez zimu o rok zestárly .Asi je to tím že je teprve ùnor. Pøece je hloupost aby 4-leté stálo jako 3-leté a roèní jako nové. Samozøejmì vím jak dùležité jsou najeté km. a stav vozu to bych nepodceòoval.Ono se nikomu nechce jít z cenou dole , když za to sám vysázel takový prachy. Abych se priznal taky jsem uvažoval dát za hodnì slušnou ojetinu i 300 000,-No ale když ètu, a vím co mùže èlovìka pøi takové koupi potkat tak mì napadá jestli není jistìjší a lepší volbou koupit fungláè a mít klid a jistotu.Ale to jen teoreticky, prakticky v tom vidím ještì rozdíl tak 150 000,- a do leasingu bych našel.
- Honza
- Zkušený
Já jsem složil asi 150tis a zbytek úvěr od GE,bylo to všechno moc narychlo,vypočítali mi přeplatek asi 25tis,což nebylo tak hrozný,ale doma jsem to počítal pořád dokola vyšlo mi 45tis,takže jsem volal na nějakou tu jejich linku,tam mi to potvrdili,takže jsem jim oznámil,že končím a zbytek hned doplatím.Trvalo asi měsíc,než mi poslali ukončení a za ten jeden den si naúčtovali 8500 Kč jako ušlý zisk
Po téhle zkušenosti bych to už neudělal.

FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- George
- Nováček
Ahoj - jsem majitelem 1,8i od soboty ( r.v. 1999 najto 90800 km ), dovoz - koupě z Německa. Vyměnil jsem olej ( 5W-30 ) , olejový filtr, vzduchový filtr, brzdové destičky vpředu i vzadu, stočili jsme brz.kotouče. Vše co nás napadlo je hotové. Poslední nálepka servisu je na 70 000 km.
Nevím co s rozvodákem a s pal.filtrem. V příručce se píše že palivový filter je celoživotní a rozvod. řemen se mení až po 10 letech provozu, nebo při ujetí 150 000 km. Co mám dělat kluci ?
Ja, ještě musím vyměnit pláště na předku, mám tam letní FULDY na 195/55 R15 podle mne strašně řvou. Nevím co mám koupit, poradite mne. O spotřebě zatím nevím nic, mám málo najeto. Za každou radu předem dík.
čau George
Nevím co s rozvodákem a s pal.filtrem. V příručce se píše že palivový filter je celoživotní a rozvod. řemen se mení až po 10 letech provozu, nebo při ujetí 150 000 km. Co mám dělat kluci ?
Ja, ještě musím vyměnit pláště na předku, mám tam letní FULDY na 195/55 R15 podle mne strašně řvou. Nevím co mám koupit, poradite mne. O spotřebě zatím nevím nic, mám málo najeto. Za každou radu předem dík.
čau George
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Higiligi
- Nováček
George píše:Ahoj - jsem majitelem 1,8i od soboty ( r.v. 1999 najto 90800 km ), dovoz - koupě z Německa. Vyměnil jsem olej ( 5W-30 ) , olejový filtr, vzduchový filtr, brzdové destičky vpředu i vzadu, stočili jsme brz.kotouče. Vše co nás napadlo je hotové. Poslední nálepka servisu je na 70 000 km.
čau George
na nic nečekej a vyměň ho...máš najeto skoro 100 000 km,to je akorát.
- Higiligi
- Nováček
to jura:Asi budu mít jiný názor než ostatní,ale já si myslím,že pokud se ti líbí TDCi takovým způsobem,jak ho popisuješ,tak si ho kup.Bude tě stát víc peněz,ale já bych dal na hlas svého forďáckého srdce.Pokud budeš mít smůlu,může tě zlobit jak 1.6 nebo 1.8 nebo TDCi.To pak vyjde asi nastejno,možná o nějakou tu tisícovku dráž.Ale auto nekupujeme s tím vědomím,že nás bude zlobit,kupujeme takový,který se nám líbí.Já osobně mám 1.6 protože jsem ji chtěl,švagr má 1.8 TDCi,je s ním naprosto spokojen.Má ho od roku 2003,na rovinu říkám,že neměl za celou dobu žádný problém a auto je fakt super.Sice ho chce na jaře prodat,ale proto,že to prostě tak po splacení leasingu dělá s každým autem a zase koupí nové.
- George
- Nováček
Dík vyměnim si hoHigiligi píše:George píše:Ahoj - jsem majitelem 1,8i od soboty ( r.v. 1999 najto 90800 km ), dovoz - koupě z Německa. Vyměnil jsem olej ( 5W-30 ) , olejový filtr, vzduchový filtr, brzdové destičky vpředu i vzadu, stočili jsme brz.kotouče. Vše co nás napadlo je hotové. Poslední nálepka servisu je na 70 000 km.
čau George
na nic nečekej a vyměň ho...máš najeto skoro 100 000 km,to je akorát.
- George
- Nováček
Dík máš stejný názor jako Higiligi - tak to budu muset co nejdřív vyměnitdriver píše:Ford udává měnit palivový filtr po 90 000km na benzínu.u dieslu nevím přesně jednou za 3 nebo 4roky nebo každých 60 000km.když tak mě někdo opravte.
Rozvodák po 150 000km nebo jednou za deset let,ale jak bych najel ke 100 000 tak bych si ho nechal vyměnit radši,nic s tím nepokazíš.
- strasnyde
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Plne s tebou souhlasim. Kupte si auto ktery vas tahne srdcem. Ja byl zaprisahlej benzinak, puvodne jsem mechos na zemedelsky stroje-takze jsem tu hnusnou naftu nemohl ani citit:-) Ale jak jsem sedl do prvniho TD auta, tak uz bych nic jinyho nez naftu nechtel. Nekdo ma rad rychlou jizdu a rvani motoru. Ja mam rad klidek a nizky otacky. Navic s rodinkou v aute uz blaznit ani nemuzete:-))) Proto kazdymu holt vyhovuje jine motor.Higiligi píše:to jura:Asi budu mít jiný názor než ostatní,ale já si myslím,že pokud se ti líbí TDCi takovým způsobem,jak ho popisuješ,tak si ho kup.Bude tě stát víc peněz,ale já bych dal na hlas svého forďáckého srdce.Pokud budeš mít smůlu,může tě zlobit jak 1.6 nebo 1.8 nebo TDCi.To pak vyjde asi nastejno,možná o nějakou tu tisícovku dráž.Ale auto nekupujeme s tím vědomím,že nás bude zlobit,kupujeme takový,který se nám líbí.Já osobně mám 1.6 protože jsem ji chtěl,švagr má 1.8 TDCi,je s ním naprosto spokojen.Má ho od roku 2003,na rovinu říkám,že neměl za celou dobu žádný problém a auto je fakt super.Sice ho chce na jaře prodat,ale proto,že to prostě tak po splacení leasingu dělá s každým autem a zase koupí nové.
Jinak mam bajecny pocit, jak ten muj FoFo malo zere:-)) Asi to bude tim, ze jsem presedlal z 2.3 TD motoru:-)))
Ford focus turnier 1.8 TDi 2000 silver 90PS
- Standik84
- Nováček
Caudy Foki a ostatni priznivci Fordu focus.Meli bychom s tatou zajem o koupi Fordu Focus.Nejvice se nam libi s motorem 1.6i,5d,rok 99-01,cenove tak do cca 15000Kc.Myslite,ze tato verze s motorem 1.6 je spravna volba?Potom by nas zajimalo,jak to bylo s vyvojem motoru 1.6,pac nekde cteme,ze je verze se 66kW a take verze se 75kW.Radeji bychom tu silnejsi.Jde nam o to zjistit,jake rocniky FF jsou osazeny jakymi z techto dvou motoru a ktery je lepsi?A naposledy by nas zajimalo,jestli nevite o nakem podobnem FF na prodej?Foki,nevedel bys o necem???Jsme z CB.Diky moc vsem za info,caudy Standa a Standa.