Vrzající sedačka
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Vrzající sedačka
Když projíždím zatáčkou a moje tělo se pohybuje působením odstředivé síly, tak mi vrže sedačka. Nemáte podobné zkušenosti, popřípadě nějaký návod, jak to řešit, kde to máznout nebo čím???:o) Díky za odpovědi!
Ford Focus 2003 5HB 1.6 16V výbavu nevím, ale je slušná:o)
-
- Junior
Re: Vrzající sedačka
Zkusenosti nemam, ale nez sednes za volant, zkus se poradne namazatmartas69 píše:Když projíždím zatáčkou a moje tělo se pohybuje působením odstředivé síly, tak mi vrže sedačka. Nemáte podobné zkušenosti, popřípadě nějaký návod, jak to řešit, kde to máznout nebo čím???:o) Díky za odpovědi!

Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrzající sedačka
Nejlepe slivovici, ze?swm píše:Zkusenosti nemam, ale nez sednes za volant, zkus se poradne namazatmartas69 píše:Když projíždím zatáčkou a moje tělo se pohybuje působením odstředivé síly, tak mi vrže sedačka. Nemáte podobné zkušenosti, popřípadě nějaký návod, jak to řešit, kde to máznout nebo čím???:o) Díky za odpovědi!

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja mam zas problem, ze mi v sedacke tiez pri zatacani trochu nieco pukne. vychadza to akoby z chrbtovej oblasti... nerobi to vzdy, takze je tazko nieco servismenom dokazovat... uz sa na tom bol jeden servisman previezt a uznal, ale ked to bolo v servise, tak sa na tom bol previezt technik a ten tam nic nenasiel... neskutocne ma to sere...

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jedine asi dat sedacku k calounikovi, ktery umi calouneni odparat, zkontrolovat kostru, pripadne calouneni vyprat a zase prisit.misoo píše:ja mam zas problem, ze mi v sedacke tiez pri zatacani trochu nieco pukne. vychadza to akoby z chrbtovej oblasti... nerobi to vzdy, takze je tazko nieco servismenom dokazovat... uz sa na tom bol jeden servisman previezt a uznal, ale ked to bolo v servise, tak sa na tom bol previezt technik a ten tam nic nenasiel... neskutocne ma to sere...![]()

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nieco zlozitejsie nemas ?pelen píše:Jedine asi dat sedacku k calounikovi, ktery umi calouneni odparat, zkontrolovat kostru, pripadne calouneni vyprat a zase prisit.misoo píše:ja mam zas problem, ze mi v sedacke tiez pri zatacani trochu nieco pukne. vychadza to akoby z chrbtovej oblasti... nerobi to vzdy, takze je tazko nieco servismenom dokazovat... uz sa na tom bol jeden servisman previezt a uznal, ale ked to bolo v servise, tak sa na tom bol previezt technik a ten tam nic nenasiel... neskutocne ma to sere...![]()

ale v caluneni to urcite nebude, ono je to taky debilny mechanicky zvuk a pocit... neviem to popisat...

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys to rekl klukovi od me dcery, ktery je vyuceny calounik a fanda do aut, tak by se smal a rekl by, ze je to moucha.misoo píše:nieco zlozitejsie nemas ?pelen píše:Jedine asi dat sedacku k calounikovi, ktery umi calouneni odparat, zkontrolovat kostru, pripadne calouneni vyprat a zase prisit.misoo píše:ja mam zas problem, ze mi v sedacke tiez pri zatacani trochu nieco pukne. vychadza to akoby z chrbtovej oblasti... nerobi to vzdy, takze je tazko nieco servismenom dokazovat... uz sa na tom bol jeden servisman previezt a uznal, ale ked to bolo v servise, tak sa na tom bol previezt technik a ten tam nic nenasiel... neskutocne ma to sere...![]()
![]()
to by ma asi lacnejsie vysli nove recara...
![]()
ale v caluneni to urcite nebude, ono je to taky debilny mechanicky zvuk a pocit... neviem to popisat...
Tak zkus alespon sedacku odsroubovat a zkontrolovat cely mechanizmus, na kterem je prisroubovana. Bez sedacky asi uvidis o hodne vice.

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak tvuj zetak je teda macher, klobuk dolu !!Kdybys to rekl klukovi od me dcery, ktery je vyuceny calounik a fanda do aut, tak by se smal a rekl by, ze je to moucha.
Tak zkus alespon sedacku odsroubovat a zkontrolovat cely mechanizmus, na kterem je prisroubovana. Bez sedacky asi uvidis o hodne vice.

hej uz som o tom rozmyslal, ak nepochodim v servise (neprejavi sa to), tak to skusim spravit tak ako hovoris !! inac ten kablik co ide k airbagom (a ku katapultu

dik za radu