nechceš jet příští sobotu do toho šenova s nama,mužeš vzit i rodinuKERF píše:Jsem na tom stejně. Jak mi někdo představí víc jak dva lidi, tak v tom mám guláš...Znám jen pepsona z minulého srazu, Supika11 přes trička a dnes jsem si zapamatoval fpliska...
ještě pár srazů a budu znát všechny.
tak hlavně že jsi dobře dojelfplisek píše:Zdar kluci, tak jsem taky konečně dorazil domů, měl jsem to trochu dál, srázek byl super, někdy by jsme ho mohli zopakovat, rád jsem vás poznal, i když jsem musel pláchnout trochu dřív
, jinak jsem ten napravo sedící uprostřed
tak aspon víme pro příštěMira píše:na to že byl všední den, tak slušná účast. plno pro mě neznámých lidiček, že PEPSONEKERFa fotografa bych taky poznal.
a dobrá rada závěrem: na srazech používat NICKy, jinak je to maglajs![]()
Teď nemůžu jet. Jsem na mizině. Doplatil jsem zrovna leasing, zaplatil povinné ručení, spoření s liškou + důchodové spoření + splátka za nová okna a ještě 10k jsem dal ženě na domácnost (na mateřské s prckem). Takže jsem momentálně úplně čistej. Prachy navíc mi snad zbudou z další výplaty která je 15.3. a to už je pozdě. Snad bude zase další příležitost. Věřím, že Horst zase něco zorganizuje a pak se rád zůčastním i když jsem sportovní antitalent. Podle mých propočtů bych potřeboval jen na cestu asi 700Kč a ty teď prostě nemám.Davefocus píše:nechceš jet příští sobotu do toho šenova s nama,mužeš vzit i rodinuKERF píše:Jsem na tom stejně. Jak mi někdo představí víc jak dva lidi, tak v tom mám guláš...Znám jen pepsona z minulého srazu, Supika11 přes trička a dnes jsem si zapamatoval fpliska...
ještě pár srazů a budu znát všechny.
No jelikoz jsem si vcera po srazu jel do Vankovky koupit pingpongovou palku, tak snad dorazimMira píše:Davefocus: tak to příště už bude docela brzyuvidíme se 7.3. v Olomouci při formování kolony k odjezdu do Šenova u N.J.
Kdo další se přidá
Tys musel, zezewl píše:vidim dobre, ze dojel i pepson? Ty posledni dobou nejak vymeta srazy![]()
Coz je samozrejme jenom dobre
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti