Nadavano ti urcite nebudeDrobek píše:já to napsala jen proto aby mi pak nebylo nadáváno kvůli neučasti
O.k. Lalos, když nepojede churavý Gromik, tak můžem aspoň my dva modrácilalos píše:Taky potvzuju účast. Ještě jsem na srázku nebyl, tak jsem zvědavejJo taky tak na 90% nabudu sám.
To Marťan77 a Gromík: To bysme mohli jet ze Zlína ve 3. Bydlím ale u sokolovny, tak by to chtělo nějaký meeting point.
Taky bych se pridal, jak pojedu ze Slusek..Jinak budu taky zelenac (rozumej poprve na srazu) se zelenacem!lalos píše: To bysme mohli jet ze Zlína ve 3. Bydlím ale u sokolovny, tak by to chtělo nějaký meeting point.
neboj,nikdo ti nadávat nebudeDrobek píše:tak já doufám že se tak nestane,a zůčastním se,já to napsala jen proto aby mi pak nebylo nadáváno kvůli neučasti.Jelikož Petr mě zná dost dlouho a měl tu čest mě v tomto stavu vidět tak by ti má slova potvrdil
Budu tam.. +-autobuslalos píše:2 Marťan77 a Kroco02: OK 13:30 u OMV
Myslím, že Tě uklidním, já své 215 mm široké letní kola dávat ještě nehodlám, přeci jen tady ve Zlíně dneska ještě parádně chvílemi chumelí a pokud vím, tak Drobek pokud dojede tak taky ještě na zimních plecháčích páč nové pneu ještě nemá nahozené na origo hliníkách, a to už jsme teda minimálně třilalos píše:OK. Snad mi odpustíte hnusné plecháče, které asi ještě budu mítDneska ve Zlíně sněžilo a ještě se chystám do severnějších končin.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host