Koroze
- horvatm
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no ach jaj, musim tu chromovou listu nejak odmontovat aj ja, zatial este to neni tak zle, ale vidim,ze sa maly pupienok objavuje, len lista je chytena 3 ci 4 skrutkami a na dvoch sa mi tocia skurtky aj s maticami..... neviem to dat dole...
tak isto ako vera som prvy krat menil ziarovku, nevdele som ju vybrat, bol tam pre mna neznamy system s tym pritlacnym drotom, musel som sa spytat v servise na to aby som nieco neodtrhol.... no nakoniec som si to uz natrenoval.
tak isto ako vera som prvy krat menil ziarovku, nevdele som ju vybrat, bol tam pre mna neznamy system s tym pritlacnym drotom, musel som sa spytat v servise na to aby som nieco neodtrhol.... no nakoniec som si to uz natrenoval.
1.8 TDDI Combi r.v 99, tmavočervená - GHIA
-
- Pokročilý
To Hurvajs: Pokud projdeš toto vlákno, zjistíš jak se požadavky na opravu, či raději výměnu dveří rozmnožily, takže bylo to jen otázka času kdy záruční opravy radikálně zaříznou
. Já mám oboje pravé dveře stříknuté, tak ani nic zkoušet nebudu a raději jsem všechny dveře prostříkl řepkovým olejem
. Při mém štěstí bych dopadl stejně jako Ty 

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Hurvajs
- Pokročilý
No to je fakt, že to byla jen otázka času. A navíc jsem v rádiu slyšel, že Ford za letošní rok má velký propad v prodeji, tak jestli to má na to taky vliv?Stenly píše:To Hurvajs: Pokud projdeš toto vlákno, zjistíš jak se požadavky na opravu, či raději výměnu dveří rozmnožily, takže bylo to jen otázka času kdy záruční opravy radikálně zaříznou. Já mám oboje pravé dveře stříknuté, tak ani nic zkoušet nebudu a raději jsem všechny dveře prostříkl řepkovým olejem
. Při mém štěstí bych dopadl stejně jako Ty

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- Ahmed
- Test driver
- Hurvajs
- Pokročilý
Aha, tak těch děr jsem si nevšimlAhmed píše:Ten propad si ale zpusobili sami svoji kvalitou servisu, reklamaci a pristupu k zakaznikum. Ve vsech dverich jsou u dolniho lemu diry, kudy muze odtekat voda, takze predpokladam, ze tam se to da nastrikat.

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

-
- Pokročilý
Přesně tak, stačilo mi 2x naplnit 10-tku injekční stříkačku a jako prodloužení jsem použil plast. trubičku z WD-čka (šla mi nastrčit do špičky stříkačky)Ahmed píše:Ten propad si ale zpusobili sami svoji kvalitou servisu, reklamaci a pristupu k zakaznikum. Ve vsech dverich jsou u dolniho lemu diry, kudy muze odtekat voda, takze predpokladam, ze tam se to da nastrikat.

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
Přesně tak, a navíc dělá takový lepkavý film, něco jako spreje na dutiny, ale tento je "stále živý".pelen píše: Repkovy ma asi lepsi vzlinavost, dostane se do sterbin hodne nahoru.
Řepkový olej, který se používal na závitořezech při řezání závitů! Nevím jestli se ještě sežene, protože kvůli té vzlínavosti a lepkavosti byl nahrazen nějakou syntetikou. Mám ho doma už jen krapet a tak dveře i prahy prostříknu vždy jen lehce - přebytek stejně vyteče a musí se umýt, jinak je auto jak olejnička

To Jasio: Pokud použiješ dětský olej na prdélky, tak nevím, jak bude chránit proti korozi, ale FoFo Ti bude krásně vonět a neoprudí se!- doporučuji Johnson baby

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: