Vaše mobily - Rady,tipy...
- mosquito
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše mobily - Rady,tipy...
a jak se tváří ta baterka?povidej 

FF I., 1.8 16V, 85kw, hatchback
[img:1niuytbc]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:1niuytbc]
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ono ked mas novy mobil, rak sa s tym vkuse hras a skusas a to ze klakne 2x denne cakas... skoda ze to tak ostane aj po prvotnom nadseni 

- spigot
- Test driver
A tiez bateria potrebuje na zaciatok niekolkokrat uplne nabit a uplne vybit aby sa dostala do dobrej kondicie. 

- maniak.dj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jsem nabíjel 2x a to vždycky přes noc ... a taky se nabíjí, když je připíchlej k PC takže zatím baterku nemůžu objektivně posoudit ... ale přes den, na volání a psaní SMS bohatě stačí a večer ještě pulka zůstane 

- maniak.dj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
PS: ... Až nebude stačit koupim tu s vetší kapacitou, zatím s tím, ale problém zas tak drastickej nemam ... no tak to necham pres noc na nabíječče to už mně nepos**** 

- mosquito
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no tak alespoň že tak...ale jsem zvědav co budeš říkat až budeš mít piškota o něco dýl
doufám že spokojenost zůstane...
jinak k nabíjení-slyšeli jste o tom,že chtějí nabíjet telefony a noteboky pomocí té nanotechnologie?že by tím byl pokryt povrch a nabíjelo by se jen pomocí světla
podle mě docela fajn nápad

jinak k nabíjení-slyšeli jste o tom,že chtějí nabíjet telefony a noteboky pomocí té nanotechnologie?že by tím byl pokryt povrch a nabíjelo by se jen pomocí světla

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
já si koupil tenhle aktivní držák od Brodit a problém není, v autě na 100% za 1:30, a jelikož celkem dost jezdim tak je to v pohodě

- NEEO
- Test driver
jestli je tu nějakej obchodník s mobilama,tak sháním pro otce nový mobil neblokovaný a s velkým displejem aby na to viděl.A měla by to být Nokia!!díky za rady 

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Rumcajs 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- mosquito
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to neo:nevím,třeba ti někdo poradí lepší,ale levný mobil s poměrem velké klávesu/slušný displey je podle mě Nokia 2600... displey je sice menší,ale dá se nastavit velikost písma na docela velký podle mě...a vydrží poměrně dlouho nabitý
naši ho maj oba a nemůžou si vynachválit 

- Rumcajs1
- Test driver
2600 Clasic je dobrá volba, ale ani ty tlačítka nejsou tak velký, spíš bych pro starší lidi doporučil Nokii 3110 Clasik. Displej má stejně velkej, písmena se na něm dají zvětšovat taky, ale hlavně má o dost větší klávesnici a není to takový tenký tintítko. Lidi v pokročilejším věku spíš oceňují to, že vědí, že mají něco v ruce. Navíc oproti 2600 mám slot na microSD karty, což je fajn. Asi v tom nebudou poslouchat hudbu, ale třeba choděj na ryby a fotěj si úlovky, no a na 11MB se jim jich moc nevejde.
T-Mobile ceny jsou:
Nokia 2600 ... 1799 Kč
Nokia 3110 ... 2499 Kč
Co takhle k tomu nějakej tarífek?
Ta 2600 je teď v hitovým balíčku, což znamená, že k jakýmukoli přátelskýmu nebo kreditnímu tarifu je teď za 599 Kč a zůstává i HIT varianta, díky který má člověk o 20% levnější volání.
T-Mobile ceny jsou:
Nokia 2600 ... 1799 Kč
Nokia 3110 ... 2499 Kč
Co takhle k tomu nějakej tarífek?

Ta 2600 je teď v hitovým balíčku, což znamená, že k jakýmukoli přátelskýmu nebo kreditnímu tarifu je teď za 599 Kč a zůstává i HIT varianta, díky který má člověk o 20% levnější volání.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- NEEO
- Test driver
musí to být bez tarifu-merknu na ty vaše typy 

- maniak.dj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No tak po cca 3 dnech pouzivani, bych tu baterku zase nevidel tak katastroficky ... vcera jsem si psal po ICQ asi 3 hodiny + bezny volani + SmS + nejaky kravovinky a vecer kdyz jsem dorazil z prace tak mela baterka jeste vic nez pulku (pres noc jsem radeji hodil na nabijecku), dneska od rana nabita ... par telefonatu a nejaky kravoviny a barterka ukazuje plny stav ... takze si myslim, ze to zase takovy drama nebude ... asi kdyz pobezi navigace tak to bude horsi, to jsem jeste nezkousel ... ale zatim naprosta pohoda 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
moze byt ze som ja nejaky shitny kus so starou baterkou chytil 
To Tad: na tom Brodite sa da mobil aj na "landscape" ulozit?

To Tad: na tom Brodite sa da mobil aj na "landscape" ulozit?
- zaza
- Junior
Ja mám T-Mobile MDA Compact IV , tj. HTC Touch Diamond v podle mně praktičtějším kabátku.
K mobilu jsem mimo normálních věcí dostal předinstalovaný TomTom 7, držák do auta, autonabíječku, BT handsfree GBH703, krycí folii a chlupatý pytlíček na leštění displaye
. Při prodloužení smlouvy o dva roky mě vyšel na necelé 4.000,-.
Jsem s ním spokojen až na výdž baterie, ta zvádne maximálně jeden den. Musím ale přiznat, že je to moje hračička a hodně ho využívám (mluvím o mobilu
).
Nacpal jsem do něho spostu více či méně užitečných aplikací.
Mám ho od října 2008 a musel jsem ho jednou reklamovat.
Kalibrace displeje šla do háje. Začala být při intezivnějším používání naprosto nestabilní. Při hraní předinstalovaných her (např. Bubble Breaker), při čtení knížek, editaci kontaktů, psaní delší SMS atd. se začlo měnit jak místo dotyku (při stisku ikony se aktivovala jiná, na jiném místě) ale i citlivost na sílu stisku.
Musel jsem kalibrovat několikrát denně. Občas jsem musel vyjmout SIM, protože po SW restartu nešlo zadat PIN (resp.při stisku správného tlačítka došlo k zadání úplně jiného čísla), provést kalibraci, opět vypnout, vložit SIM .....
V rámci reklamace mi vyměnili display. Od té doby není problém.
K mobilu jsem mimo normálních věcí dostal předinstalovaný TomTom 7, držák do auta, autonabíječku, BT handsfree GBH703, krycí folii a chlupatý pytlíček na leštění displaye

Jsem s ním spokojen až na výdž baterie, ta zvádne maximálně jeden den. Musím ale přiznat, že je to moje hračička a hodně ho využívám (mluvím o mobilu

Nacpal jsem do něho spostu více či méně užitečných aplikací.
Mám ho od října 2008 a musel jsem ho jednou reklamovat.
Kalibrace displeje šla do háje. Začala být při intezivnějším používání naprosto nestabilní. Při hraní předinstalovaných her (např. Bubble Breaker), při čtení knížek, editaci kontaktů, psaní delší SMS atd. se začlo měnit jak místo dotyku (při stisku ikony se aktivovala jiná, na jiném místě) ale i citlivost na sílu stisku.
Musel jsem kalibrovat několikrát denně. Občas jsem musel vyjmout SIM, protože po SW restartu nešlo zadat PIN (resp.při stisku správného tlačítka došlo k zadání úplně jiného čísla), provést kalibraci, opět vypnout, vložit SIM .....

V rámci reklamace mi vyměnili display. Od té doby není problém.