Něco na tom budeRadek 1.8 16V píše:Jj, potvrzuju, drží dokonale. Už jsem o ní říkal Ježíškovi. Sice dělal, že neslyší, ale mě je jasný, že kdyby dělal, že ho to zajímá, tak by to pak nebylo překvapení, že jo !!!

Něco na tom budeRadek 1.8 16V píše:Jj, potvrzuju, drží dokonale. Už jsem o ní říkal Ježíškovi. Sice dělal, že neslyší, ale mě je jasný, že kdyby dělal, že ho to zajímá, tak by to pak nebylo překvapení, že jo !!!
Jopelen píše:Peta psal:
V návodu k loketní opěrce jsem se dočet - doslova: ...již není dle nového nařizení označena schvalovací značkou ATEST, 8-SD, 0658 a typovým označením, protože povinnost schvalovat interiérové díly automobilů byla zrušena...
Potvrdi to jeste nekdo? Pak bychom mohli montovat operky z ostravske burzy.
hele jeste se jen zeptam nemel by jsi tam fotku ze zadu.Aby tam byla operka i stredovy panel palubky? tuhle operku jsem videl u kamose v hnedym interieru a nic moc. Rad bych aby to k sobe ladilo. ja vim ze jsem puntickar, ale rad bych aby to vypadalo proste super. DIKY.romosch píše:To Satane: tak se koukni na ty fotky jak to mám v autě a uvidíš že né.
Já bych řekl že vypadá líp jak ta dřevěná
Kde si kupil tuto opierku vyzera ako matny hlinik mam taky isty interier vyzera ze sa tam hodi kolko stala?Dany píše:To je další edice těchhle opěrek, koukám že uchycení zůstalo stejné...
to romosch: jaktože se ti to nekýve? Tobě to drží ještě za něco jiného, než za ten plast?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů