, bohuzial to teraz neviem skusit lebo mam auto u forda
 , bohuzial to teraz neviem skusit lebo mam auto u forda  ...nenasiel by sa nejaky dobrovolnik ktorému by som to poslal napr. cez skype napalil by to a skusil?
 ...nenasiel by sa nejaky dobrovolnik ktorému by som to poslal napr. cez skype napalil by to a skusil?
 , bohuzial to teraz neviem skusit lebo mam auto u forda
 , bohuzial to teraz neviem skusit lebo mam auto u forda  ...nenasiel by sa nejaky dobrovolnik ktorému by som to poslal napr. cez skype napalil by to a skusil?
 ...nenasiel by sa nejaky dobrovolnik ktorému by som to poslal napr. cez skype napalil by to a skusil?
 )a neumím vypálit,tak ke mě je to k ničemu....
 )a neumím vypálit,tak ke mě je to k ničemu.... 

, inak skusam to teraz posielat petovi urvanemu cez skype... lenze to ide jak v lete na saniach
 , inak skusam to teraz posielat petovi urvanemu cez skype... lenze to ide jak v lete na saniach 

tak by jsme si kdyžtak dali sraz někde na půli cesty
  tak by jsme si kdyžtak dali sraz někde na půli cesty    a pak bych jel normálně domů, ale díky za nabídku
   a pak bych jel normálně domů, ale díky za nabídku   

a citim akoby mi amputovali nohy
 a citim akoby mi amputovali nohy  

Ta dálnice je placená, nebo případně jet oklikou? Jak jsem psal tak nemám známku a proto jsem chtěl sraz někde bokem...
  Ta dálnice je placená, nebo případně jet oklikou? Jak jsem psal tak nemám známku a proto jsem chtěl sraz někde bokem...

takze neviem ako sa to da presne .... ale netrap sa tym, peter to vyskusa o hodinku snad uz bude mat mapu stiahnutu...
 takze neviem ako sa to da presne .... ale netrap sa tym, peter to vyskusa o hodinku snad uz bude mat mapu stiahnutu... .... ale to by fakt musela byt dlhonoha dlhovlasa modrooka...
 .... ale to by fakt musela byt dlhonoha dlhovlasa modrooka... 

1. mondeo scuk
  1. mondeo scuk   
   klidně přespím v autě.
  klidně přespím v autě.

ale ked uz sme sa tu tak k tomu dostali....
  ale ked uz sme sa tu tak k tomu dostali....Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host