Koupit, či nekoupit
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
Jestli má kočár šířku 80 cm, tak by se tam měl vejít. Budeš ho muset dávat napříč - šířka kufru Ti umožní dát vedle i nějakou menší tašku, ale co se týče hloubky kufru, budeš muset roletu nechávat doma(šikmé zadní opěradla a ta roleta dost překážejí). Já mám v kufru za sedačkami skládací přepravku a pokud nakládám kočárek šířky 65 cm (přes kola), tak musím kolečkem kočárku trochu deformovat přepravku (v přepravce mám binec a tašky ja nákupy) abych kufr zavřel.Etheral píše:No jistý si jsem tak od oka.Ne vážně, když ne do fofo, tak už nevím do čeho, podélně se tam kočár vejde ne?
a dvojkočár má necelých 80 cm na šířku tak doufám že určitě jo.
Pokud by nestačil FoFo, tak jedině starší mondeo - tchán koupil 1997 a to je fakt náklaďák

Jo, jistota je kulomet, tak jsem koupil u Fokiho

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pak už jedině tažné a vozíkBlekota píše:12 Etheral: Jsi si jistý, že se ti tam vleze ten dvojkočárek?? Když naložím obyčejnej tak už tam moc místa nezbýva...

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Jezek
- Nováček
to Etheral:
co se týče přepravy kočárku nezapomeň taky na podvozek,kterej se tam musí taky vejít.
Já hodím do kufru korbu od kočárku , vedle složený podvozek, korbu vycpu krámama pro prcka, zatáhnu roletu a je vymalováno.
Pár tašek by se tam ještě vešlo ale je to úplně akorát.
Co jsem viděl dvojkočár , tak podvozek má stejně široký jako ten normální, akorát nahoře sedí ta bouda pro dvě mimina.
co se týče přepravy kočárku nezapomeň taky na podvozek,kterej se tam musí taky vejít.
Já hodím do kufru korbu od kočárku , vedle složený podvozek, korbu vycpu krámama pro prcka, zatáhnu roletu a je vymalováno.
Pár tašek by se tam ještě vešlo ale je to úplně akorát.
Co jsem viděl dvojkočár , tak podvozek má stejně široký jako ten normální, akorát nahoře sedí ta bouda pro dvě mimina.
- Etheral
- Nováček
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zkus nejakou chvili hledat na foru. Vzpominam si, ze jsme se tu preli o rozmery kufru u kombiku. Navic jsi z Ostravy a nejmene dva maji kombik - Ahmed, swm.Etheral píše:Tak jsem měřil ten kočárek a mírně mi sklapla bradamá dobrých 78x110 a s boudičkama necelých 75 na výšku. Nemáte někdo potuchu jestli bych to tam nějak namačkal??
Jinak to "své" fofo jsem od té doby ani nevidel . . . . . .

Nejlepe se to rychle vyzkousi s papirovou krabici.
- Etheral
- Nováček
Tak jsem to konečně našel. Logicky jsem začal hledat v rubrice "Sex ve focusu", kde jsem se dozvěděl mnoho zajímavých postřehů a rad, ale rozměry (kufru) žádné. Po chvíli marného pátrání jsem to vzdal a zapojil se mozek mé investigativní manželky. Ta našla rubriku "Rozměry kufru u kombi", kterou tam musel někdo za tu chvíli nějak dodělat nebo co a došli jsme k cifrám 110 mezi podběhy a 100 od sedaček po výstupek ohraničující zámek. Tak doufám, že by to mělo stačit. 

- Jezek
- Nováček
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
-
- Pokročilý
Mám stejnou zkušenost, ale to samé je v mondeu, fábii, felicii i octávce.Jezek píše:Teorie je vždycky teorie, zkus se spíš domluvit s někým z fóra a vyzkoušejte to. nebo sjeď do prvního bazaru nech si fíka otevřít a ten kočár tam zkus naložit.
Co mne trochu zarazilo, tak při poutání sedačky pro čtyřměsíční dceru těžko dopínám bezpečnostní pás. Přijdou mi nějaký krátký
Záleží na typu autosedačky, na první holku jsme měli sedačku s podstavcem a tam to bylo vpohodě. Tu "houpací" buď trochu postav- děcko víc sedí, nebo použiju středový pás, ten provleču skrz boční, popotáhnu a zapnu. Tak si prodloužím boční pás, kterým poutám autosedačku.
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Etheral
- Nováček
Jo asi to tak dopadne, problém je v tom že fofo chci taky proto, že do mého rencka se ten kočár stoprocentně nevleze, takže budu muset ukecat zaměstnavatele aby mi pujčil služebního Transportera. . .Jezek píše:Teorie je vždycky teorie, zkus se spíš domluvit s někým z fóra a vyzkoušejte to. nebo sjeď do prvního bazaru nech si fíka otevřít a ten kočár tam zkus naložit.
A taky by mě zajímalo co si myslíte o tom fofo kterého jsem představoval nazačátku

Joooo a ještě, na kolik tak vyjde u fofo taková ta (ne)povinná výměna rozvodů, filtrů, oleje atd. . .po koupi auta?