hlavně za chladu se mi stává, že u studeného motoru při akceleraci (hlavně svižnější) tak od 1400 ot. je od motoru slyšet rytmické šustění s frekvencí kolem 1 vteřiny (dělá to ŠššŠšššŠšš...
 ). Při stabilní jízdě to nedělá. Po ohřátí motoru (tak 3-5 km) to nevnímám, ani když na to šlápnu. Jinak jezdí v pohodě. Nemáte s tím někdo zkušenost? Napadl mě prokluzující pomocný řemen (než si sedne a třeba má větší odpor i altík), ale většině spíš píská a po startu teplého motoru (zátěž altíku nabíjením baterky) to podle mě nedělá taky. Díky.
). Při stabilní jízdě to nedělá. Po ohřátí motoru (tak 3-5 km) to nevnímám, ani když na to šlápnu. Jinak jezdí v pohodě. Nemáte s tím někdo zkušenost? Napadl mě prokluzující pomocný řemen (než si sedne a třeba má větší odpor i altík), ale většině spíš píská a po startu teplého motoru (zátěž altíku nabíjením baterky) to podle mě nedělá taky. Díky.

. Díky.
. Díky.

Inac mi auto fici perfektne
 Inac mi auto fici perfektne

. Jinak taky šlape super. Jen se bojím, aby se něco časem nedorazilo nebo nepos... v nevhodnou dobu (dovča, etc.). Motor tahá, jde parádně do otáček (ženě až moc
. Jinak taky šlape super. Jen se bojím, aby se něco časem nedorazilo nebo nepos... v nevhodnou dobu (dovča, etc.). Motor tahá, jde parádně do otáček (ženě až moc  ) a jsem těžce spokojenej. Jen tohle. A teda ten šlinc, co mi někdo udělal
) a jsem těžce spokojenej. Jen tohle. A teda ten šlinc, co mi někdo udělal  . Mě to na volnoběh, zdá se, nedělá. Jen v záběru při svižný akceleraci Těch pár km, než se ohřeje.
. Mě to na volnoběh, zdá se, nedělá. Jen v záběru při svižný akceleraci Těch pár km, než se ohřeje. Mne to uz po rozjazde vobec nerobi, len po nastartovani, kym zatocim volantom alebo sa rozbehnem. Najskor som myslel, ci to nie su rozvody, ale interval mame az pri 160tis. a ja mam najazdene len nieco malo cez 130tis., tak sa mi to nezda, ze by to bol remen
 Mne to uz po rozjazde vobec nerobi, len po nastartovani, kym zatocim volantom alebo sa rozbehnem. Najskor som myslel, ci to nie su rozvody, ale interval mame az pri 160tis. a ja mam najazdene len nieco malo cez 130tis., tak sa mi to nezda, ze by to bol remen   . Fakt nikdo neví?
. Fakt nikdo neví? 

).
).