JEN BY MĚ ZAJÍMALO ,KDE SE FLÁKALO SLOVENSKÉ OSAZENSTVO ??????
křivonoska 2009 - poděkování,výsledky soutěží
-
Wolf2
Re: křivonoska 2009 - poděkování
Také bych chtěl všem poděkovat za organizaci a za účast ,jedním slovem letošní Křivka byla SUPER

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Letos mel program na srazu opravdu svih a fofr, neubrala mu ani sobotni destova prehanka. Myslim, ze ziskava povest celorodinneho vyziti, coz je dobre, protoze je pro ucastniky financne narocna a rodinne finance maji vyuzit cele rodiny a ne jen obdivovatele Focusu, Mondei a dalsich Fordu.
Diky patri vsem, kteri narocnou akci pripravovali a zabezpecovali.
Diky patri vsem, kteri narocnou akci pripravovali a zabezpecovali.
-
Fordik
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Chci poděkovat za jeden z nejpříjemnějších srazů. Bohužel jsem kvůli únavě z pátečního večera vynechal soutěže, ale dle povedených fotek, bych stejně asi žádnou ani nedal
Pátek se velmi vydařil,hlavně opakování angličtiny při konverzaci s Albertem (Bobane, zval nás už v pátek, když sem s ním kecal venku u jeho auta
) a doufám, že to splníme.
Jsem rád, že sem se seznámil s dalšími lidmi,podíval se na pár nových aut a u některých chytil nové nápady.
Mrzí mě akorát, že jsem nestihl víc s některými pokecat,ale bylo málo času. A prasátko jsem ochutnat nestihl
Už teď se těším na příští Křivonosku, která bude doufám minimálně stejně pohodová jako tento rok.
Díky Fokimu a všem,kteří mu pomáhali.
Pátek se velmi vydařil,hlavně opakování angličtiny při konverzaci s Albertem (Bobane, zval nás už v pátek, když sem s ním kecal venku u jeho auta
Jsem rád, že sem se seznámil s dalšími lidmi,podíval se na pár nových aut a u některých chytil nové nápady.
Mrzí mě akorát, že jsem nestihl víc s některými pokecat,ale bylo málo času. A prasátko jsem ochutnat nestihl
Už teď se těším na příští Křivonosku, která bude doufám minimálně stejně pohodová jako tento rok.
Díky Fokimu a všem,kteří mu pomáhali.
- petersbond
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak i naše rodinka moc a moc děkuje za tento sraz. Úžasná atmosféra každý den. Děti strašně moc nadšeni a ženuška taky. Už se těšíme na příští rok.
Takže ještě jednou díky organizátorům a všem zúčastněným za tento sraz.
Moraváci, super banda, strašně moc rádi jsme vás poznali.
(chatka na příští rok zamluvena)
Takže ještě jednou díky organizátorům a všem zúčastněným za tento sraz.
Moraváci, super banda, strašně moc rádi jsme vás poznali.
(chatka na příští rok zamluvena)
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- Stejsky
- Nováček

Křivonoska 2009 byla úžasná, moc děkujeme všem organizátorům, účastníkům a už se těšíme na Křivonosku 2010. Nadšenej byl i náš labrouš Dino, jenom ho to tak zmohlo, že se dává ještě teď dohromady
.
Ford Focus hatchback 5dv 1,8 16V Ghia 2000 blue light saphire
Ford Focus kombi 1.8 16V Ghia 1999 state blue " EX Boban car"

Ford Focus kombi 1.8 16V Ghia 1999 state blue " EX Boban car"

- junior
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Výborná akce taky díky všem a pro příští rok už je chatka číslo 21 plná JUNIORů
jo a k Bobanově modeerování - pchá kam se na Tebe strejdo Bobánku se...e nějakej Mareš!!!

jo a k Bobanově modeerování - pchá kam se na Tebe strejdo Bobánku se...e nějakej Mareš!!!
JUNIOR
MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

-
gines
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat všem učastníkům za super akci a zábavu.
Bobanovi za hodiny do mého vozu.
Členům polského týmu za super zábavu u jejich chatky, z které si pamatuji velice málo.
Ostatní členům Western Group za příjemné setkání.
Restauraci Pod Dubem a její obsluze za starost o nás.
Dálniční policii za pěkné překvapení.
Rumcajsovi za samolepky.
Největší dík patří samozřejmě organizátorům této super akce.
Ford sraz Křivonoska je pro mě nejlepší akce kterou jsem zatím absolvoval. A na sto procent se mnou můžete počítat i v příštích ročníkách.
Samozřejmě musím velice poděkovat Fokimu za opravu Focuse jednoho z našich členů Western Group který byl již od pátku nepojízdný. Včera jsme odjížděli jako poslední a Foki se s náma ještě chviličku zdržel a fajn jsme pokecali. !!!!!!!!!DÍKY FOKI!!!!!!!!!
Bobanovi za hodiny do mého vozu.
Členům polského týmu za super zábavu u jejich chatky, z které si pamatuji velice málo.
Ostatní členům Western Group za příjemné setkání.
Restauraci Pod Dubem a její obsluze za starost o nás.
Dálniční policii za pěkné překvapení.
Rumcajsovi za samolepky.
Největší dík patří samozřejmě organizátorům této super akce.
Ford sraz Křivonoska je pro mě nejlepší akce kterou jsem zatím absolvoval. A na sto procent se mnou můžete počítat i v příštích ročníkách.
Samozřejmě musím velice poděkovat Fokimu za opravu Focuse jednoho z našich členů Western Group který byl již od pátku nepojízdný. Včera jsme odjížděli jako poslední a Foki se s náma ještě chviličku zdržel a fajn jsme pokecali. !!!!!!!!!DÍKY FOKI!!!!!!!!!
- Rumcajs1
- Test driver

Co k tomu ještě dodat?
Sraz byl opravdu moc vydařený a promyšlený od A po Z, za což moc děkuji všem organizátorům.
Soutěže neměly chybu, jasným důkazem toho byla tak hojná účast soutěžících i přihlížejících a to prakticky od začátku až do konce. Velikou zásluhu na tom měl krom DJ i Boban a jeho moderátorský um
Díky všem zůčastněným za báječnou přátelskou atmosféru a díky super obsluze restaurace U dubu za každodenní výdrž sahající daleko za hranice půlnoci
Díky Fordíkovi za poskytnutý nocleh v jeho rezidenci (do auta bych se tehdy asi netrefil
) a díky prostě vám všem zůčastněným za pohodovou atmosféru od čtvrtka až do neděle.
Jo a takové malé díky i té rakouské slečně co mě naučila spoustu slov, ze kterých jsem si ráno pamatoval snad jen "šnicl"
Křivonoska 2010 je pro mě tedy jasná volba, protože takovou akci si prostě nemůžu nechat ujít
Sraz byl opravdu moc vydařený a promyšlený od A po Z, za což moc děkuji všem organizátorům.
Soutěže neměly chybu, jasným důkazem toho byla tak hojná účast soutěžících i přihlížejících a to prakticky od začátku až do konce. Velikou zásluhu na tom měl krom DJ i Boban a jeho moderátorský um
Díky všem zůčastněným za báječnou přátelskou atmosféru a díky super obsluze restaurace U dubu za každodenní výdrž sahající daleko za hranice půlnoci
Díky Fordíkovi za poskytnutý nocleh v jeho rezidenci (do auta bych se tehdy asi netrefil
Jo a takové malé díky i té rakouské slečně co mě naučila spoustu slov, ze kterých jsem si ráno pamatoval snad jen "šnicl"
Křivonoska 2010 je pro mě tedy jasná volba, protože takovou akci si prostě nemůžu nechat ujít
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- pepan
- Nováček

Děkuji za zbytek rodiny, letošní ročník se nám líbil snad nejvíce ze všech předchozích...
Tak že, poděkování především pořadatelům, zvládli to jako vždy na jedničku, moderátorům, všem zúčastněným a také "moravské sekci"
se kterou jsme se moc a moc nasmáli a všem co se zastavili i u našeho skromného příbytku...
Ještě bych rád poděkoval jmenovitě fokimu, za ochotný a odborný přístup při servisování našeho fíka i v tak nabitém čase, jaký panuje před srazem.
Tak že, poděkování především pořadatelům, zvládli to jako vždy na jedničku, moderátorům, všem zúčastněným a také "moravské sekci"
Ještě bych rád poděkoval jmenovitě fokimu, za ochotný a odborný přístup při servisování našeho fíka i v tak nabitém čase, jaký panuje před srazem.
FF Combi 1.8 TDCI Ghia 3/2003 85kW - šedá metla.

- Bowie77
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Já se také připojuji k poděkování celému organizačnímu teamu, všem co přijeli, personálu restaurace a hlavně Bobanovi.... S tím Marešem má Junior pravdu, je to akorát blbeček v kožichu, kterej ti nesahá ani po kotníky.... Trému jsi evidentně žádnou neměl, za čež tě tak trochu obdivuju
.
Dále chci poděkovat všem, co soutěžili, to taky byl výkon
Hlava motoru opravdu strašně ztěžkne za těch pár vteřin....
Díky Fokimu za galerii a za opravu poloosy na Masterově autě
Díky Polákům, byl to mazec
- To by jeden nevěřil jak rychle je možný naučit se polsky 
Díky Rakušákům, bylo jich opravdu dost a soutěživá dravost jim tedy rozhodně nechyběla
Atd.... atd...
Děkuji i všem, na které jsem zapoměl.....
Kemp byl dost dobrej, a počasí nakonec taky nebylo tak špatný.... jedním slovem Paráda...
Už se těším na další ročník...
Dále chci poděkovat všem, co soutěžili, to taky byl výkon
Díky Fokimu za galerii a za opravu poloosy na Masterově autě
Díky Polákům, byl to mazec
Díky Rakušákům, bylo jich opravdu dost a soutěživá dravost jim tedy rozhodně nechyběla
Atd.... atd...
Děkuji i všem, na které jsem zapoměl.....
Kemp byl dost dobrej, a počasí nakonec taky nebylo tak špatný.... jedním slovem Paráda...
Už se těším na další ročník...
- Damon
- Test driver

Musím říct a zcela jistě ne jen sám za sebe ale za celý organizační tým že vaše reakce nás opravdu těší. Je to nej odměna za čas a veškeré úsilí které jsme tomu věnovali a je to opravdu nádherný impuls do Křivonosky 2010.
Díky moc.
Díky moc.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Joose
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Tak i já se musím přidat s pochvalou , letošní Křivka měla grady a spád a asi byla nejlepší ze všech mnou navštívených.a vůbec se mě nechtělo odtamtud odjet.
Bobana obdivuji za jeho výkon , když ještě v půl patý ráno si čistil zuby zelenou a v 10 hodin začal moderovat
Mírovi a Pepanovi dík za oheň a jak psal Míra příště beru děti sebou.
Bobana obdivuji za jeho výkon , když ještě v půl patý ráno si čistil zuby zelenou a v 10 hodin začal moderovat
Mírovi a Pepanovi dík za oheň a jak psal Míra příště beru děti sebou.
- Drobek
- Junior

I my ze slovácka chceme poděkovat všem co se zasloužili o skvělou atmosferu,výborné měkoučké štavňaté masičko ,obsluze za jeho rychlé dodání na náš stůl
(viď Bruno,Skubi)
Počasí se taky nakonec umoudřilo a jsme rádi že rosničkám jejich předpověď nevyšla.
Poznali jsme skvělé lidičky a snad za rok zase na KŘIVONOSCE
PS.jen co jsme dorazili domu ,už jsme se chtěli vracet zpět
Počasí se taky nakonec umoudřilo a jsme rádi že rosničkám jejich předpověď nevyšla.
Poznali jsme skvělé lidičky a snad za rok zase na KŘIVONOSCE
PS.jen co jsme dorazili domu ,už jsme se chtěli vracet zpět
byl 
Focus 1,6 16v 74Kw 10/98

Je: Focus 1,6 16V 77Kw 2011
Focus 1,6 16v 74Kw 10/98

Je: Focus 1,6 16V 77Kw 2011
- Damon
- Test driver

Taky se nám v neděli zastesklo že to skoro skončilo dříve než to začalo ale tenhle pocit máme po každé Křivce i když jsme tam od čt do ne.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Aby to časem nedopadlo tak, že se tam začne najíždět už ve Středu
Nám se taky nechtělo domů, děcka chtěli ještě samolepky do albumu (rodiče dětí, které mezi sebou kšeftují se samolepkama vědí) a tak jsme šli ještě somrovat k fokimu
nakonec jsme vyrazili až ve 12:00 v čele s pepanem.