Zdravím,
včera během dne jsem si všimnul, že mi na levé straně automobilu - v předních i zadních dveřích, téměř nehrají repráky. Je z nich slyšet pouze ztišený a trochu zkreslený zvuk (z obou o stejné intenzitě). Nastavení rádia, podotýkám, že ne-originálního "forďáckýho", je v pohodě... Máte někdo podobnou zkušenost či radu, co s tím? Díky.
Problém s reproduktory (rádiem?)
- Loski
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s reproduktory (rádiem?)
okukni na kabely, případně vyzkoušej jiné rádio 

FF 1,8 TDDi, 80KW chip, close ERG (prodáno)
FF C-max 1.6 TDCi 80 KW 2004. Fordem tam, na vleku zpátky
FF C-max 1.6 TDCi 80 KW 2004. Fordem tam, na vleku zpátky
- Wagner
- Nováček
jojo, to jsem právě udělal a je jasné, že chyba je právě v rádiu. Snad neodešel koncovej zesilovač.. 

- 321momo123
- Nováček
Viem ze si to kontroloval ale je to ako keby sa ti niekde opierali par kablov o seba myslim plus minus mozno niekde v tapaciri je preseknuty , alebo este jedna moznost aj ked to by hralo ale troska divne keby si mal opacne konektory plus minus ale to asi nie , a ten koncovi zosilovac keby bol odpaleni tak to uz len nove radio , Ja by som vsadil na tu kabelaz aj ked si ju skontroloval ale mozes skusit ine radio a hned budes vediet ...
- Wagner
- Nováček
Tak asi to bylo opravdu v kabeláži! I když nechápu, že měření odkazovalo na oddělanej koncák, po několikátém znovupřipojení rádia opět hrají obě strany...
Asi mi tam někde běhá nějakej šotek, nechápu.