Doporučuji oživovač zvětralých laků, je to jemně brousící krém, který zanechává lesk. Vyrábí jej TURTLE WAX.Macek píše:Ať nezakládám nový link, tak to hodím sem. Včera jsem umyl auto a zhrozil sem se. Po celý délce auta do úrovně klik a zadní víko mám plný teček, který nejdou normálně umýt. Vypadá to jako rez, ale je to jenom povrchový. Když použiju trochu víc síly, tak to jde třeba prstem seškrábnout. Poraďte co na to????
Toto mívám taky.Mě to takhle poslintává můj ořech co mám na dvoře.Macek píše:Kdyby to bylo od kamínků, tak jsou tam důlky né??? Tohle když opatrně seškrábnu nehtem a opláchnu vodou, tak nepoznáš že tam něco bylo.
Já zas slyšel , že je to od posypového materiálu.Na cesty se v zimě přece vesměs používá jako posyp struska a to je myslím odpad z výroby železa.Z toho ta nepatrná rez.Na té stříbrné barvě to je fakt vidět parádně.Taky sem slyšel že na to pomůže obyčejné vepřové sádloMacek píše:Ať nezakládám nový link, tak to hodím sem. Včera jsem umyl auto a zhrozil sem se. Po celý délce auta do úrovně klik a zadní víko mám plný teček, který nejdou normálně umýt. Vypadá to jako rez, ale je to jenom povrchový. Když použiju trochu víc síly, tak to jde třeba prstem seškrábnout. Poraďte co na to????
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host