Jak jsem psal v galerce, potřeboval bych trošku opravit nárazník, po tom, co mi někdo na parkovišti sedřel kus nárazníku.
Chtěl bych poradit, co všechno budu potřebovat a nějaký návod. Myslim si, že to není potřeba kitovat, jen hodit základovku, barvu a lak. Pokud by mi někdo poradil, co a jak budu moc rád.
Do servisu do dávat nechci - pač mi řekly ve fordu, že by si zaučtovali 5500 kč. 500 jen za sundání nárazníku.... V nejhorším to dám nějakému místnímu lakýrnikovi, ale fakt to chci aspon zkusit sám...
Viz foto
Zadní nárazník - oprava
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
Re: Zadní nárazník - oprava
ahoj,no nejsem nejaky prebornik,ale kitovat to budes muset
aby si vyrovnal vrstvu,podle fotky mas barvu sloupnutou

FORD MONDEO MK3 r.v.2001 2.0i 107kw
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No to určitě....Jestli se na to vrhneš jako amatér,tak jsme zvědavej na výsledek.Tím Tě nechci nijak podceňovat.Já kitoval jednou a poprvý a dopadlo to snad na potřetí....Dost práce.A ještě je to prasečina 

-
- Junior
Asi bych se do toho taky nepoustel,ono to neni zas tak jednoduchy aby vysledek stal za to,obrousit,zakytovat ,obrousit,strikaci tmel,obroustrit,plnic,obrousit,a udelat rozstrik aby to bylo do stracena a pokud si to nikdy nedelal tak dopredu ti muzu rict ze je to skoda casu a hlavne penez!myslim si ze sikovny lakyrnik ti to udela kolem 3-5tis,mozna i levneji,a kdyz spocitas vsechen material co musis koupit......ale samozdrejmne je to jenom muj nazor,treba si dost sikovny ze si poradis nebo nejsi tak narocny a budes spokojen s jakym koliv vysledkem 

FORD MONDEO MK3 r.v.2001 2.0i 107kw
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Díky chlapi,
no, abych pravdu řekl, práve se bojim, že to po mym zasahu bude takova prasarna, že se na to nevydržim dívat.... Docela jsem naročnej na vzhled vozidla a prostě kdyby to bylo moc vidět rvalo by mi to srdce
Asi to budu muset nechat na lakýrnikovi no
ale nerad velmi nerad. Ještě tu mam jednu možnost přes souseda, co mi na to prej snad koukne, tak uvidíme...
Určitě dám vědět, jak to dopadne a díky za názory...
no, abych pravdu řekl, práve se bojim, že to po mym zasahu bude takova prasarna, že se na to nevydržim dívat.... Docela jsem naročnej na vzhled vozidla a prostě kdyby to bylo moc vidět rvalo by mi to srdce

Určitě dám vědět, jak to dopadne a díky za názory...