Jinak me, panove, timto vlaknem pekne znervoznujete

Měl jsem podobný problém, byla to volná napínací kladka řemenu, vnitřní kroužek ložiska na čepu vaklal. Omotal jsem tam 0,05mm měrku a je klid. Nebo dád novou kladku komplet za 3500Kč.vencis píše:Zdar Mondici
Kdyz jsem prijel dnes z prace domu, slysel jsem na volnobeh pri pusteny klime takovy pravidelny cvakani. Kdyz jsem klimu vypnul, cvakani prestalo. Pote jsem to zkousel jeste jednou ale uz sem zadne cvakani neslysel. Je mozny ze me take uz opousteji klapky v sani, kdyz mam 2005, 105000 km ? Maj tenhle problem Mondea i po faceliftu ? Diky za odpoved
měl sem 132t km, ale vím prdlačku jakým stilem jezdil ten pán co po něm vlastním mondeo.Ma.rt píše:no nazdar... letos to necham vykuchat takya kolik jsi mel najeto?
já sem za opravuhanzey píše:Zdravim všechny, i já jsem se stal nedávno majitelem vysněnýho Mondea, ale netušil jsem, že mě taky potká hrozba zvaná KLAPKY!Po přečtení vašich příspěvků,jsem se pěkně orosil,takže to chci co nejdřív řešit. Pověstné chrastění se už projevuje,ale nevim v jakym je to zatim stádiu. Je to slyšet hlavně v nižších otáčkách,ale neni to tak hrozný, doufám že to snad ještě chvíli vydrží. Akorát se furt rozmejšlim,jestli to nechat vykuchat,nebo vyměnit. Co by jste mi kdo doporučil, byl bych rád za každou radu nebo tip. Předem díky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů