ještě si doplň podpis, ať přesně víme, jaké máš autiko
  ještě si doplň podpis, ať přesně víme, jaké máš autiko   Mě by zajímal hlavně motor  atd
 Mě by zajímal hlavně motor  atd  

ještě si doplň podpis, ať přesně víme, jaké máš autiko
  ještě si doplň podpis, ať přesně víme, jaké máš autiko   Mě by zajímal hlavně motor  atd
 Mě by zajímal hlavně motor  atd  

Díky za rady.
  Díky za rady. 

jsem se na to prostě ..., až to začalo jít samo od sebe. takto vypadá moje představa ideální opravy
  jsem se na to prostě ..., až to začalo jít samo od sebe. takto vypadá moje představa ideální opravy  .  Nechápu doposud čím to bylo, dá se pouze předpokládat, že tam mohla natéct voda (pravda těsnení u okna zrovna nad zámkem je trochu odchlípené) a zamrznout.
.  Nechápu doposud čím to bylo, dá se pouze předpokládat, že tam mohla natéct voda (pravda těsnení u okna zrovna nad zámkem je trochu odchlípené) a zamrznout. 

zámek dělá to zamykání
  zámek dělá to zamykání   bohužel nemám žádný na rozebrání abych ojuknul ale brzy budu mít řidičův na pokus
  bohužel nemám žádný na rozebrání abych ojuknul ale brzy budu mít řidičův na pokus   

zkus sundat tapecírunk a promazat zámek( popř. vyndat celý zámek a totéž) mohlo by to pomociJindras9999 píše:Potřebuju poradit.Když zavřu auto centrálem,tak se mi nezavřou zadní dveře za řidičem.Když zavřu dvojtým zamknutím tak se zamknou.Nevím čím by to mohlo být.Poraďte díky

Vůbec jsem si neuvědomil že máš MKII
  Vůbec jsem si neuvědomil že máš MKII   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti