Velikost+barva...
- Damon
- Test driver
- Damon
- Test driver
Ještě to bede průhledná folie a stříbrný potisk? Já jen že by to nebylo špatné to vyřezat na řezacím plotru na stříbrnou samolepku a bylo by to jen to stříbrný a podklad origo lak.Ale to se zase musí přes jinou folii přenášet a to je asi blbě realizovatelný.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Mohi
- Nováček
- Damon
- Test driver
Maslím že asi 2 zákazníci kam jezdím na opravy to mají.Záleží asi také kolik toho bude.Možná že by to nebylo tak hrozné s cenou ale když jsem si nechával něco vyřezávat tak mi to vyřízli,odstranili co tam nepatří a pak mi na to přelepili přenášecí folii.A to právě nevím jak by to přežilo transport.Třeba by to šlo.Myslíš že by jsi mi mohl poslat ten stříbrný návrh mailem že bych se mohl optat co by na to řekli.A velikost bude ?
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
poslal jsem do reklamky dotaz , stribrne auto a ovalek v modrem poli , velikost cca 15x8cm aby mi rekli cenu pri 200ks . obe barvy se tisknou - folie je bila.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Mohi
- Nováček
Co sa tyka rozmeru 15x8 cm tak to sa dost lisi od 17x7 cm, co je momentalny nahlad... (usi o 2 cm a vyssi o 1 cm) to je podstatny rozdiel!!!
To Damon: obrazok si kludne stiahni odtialto (pravym tlacitlom mysi, Save picture as ..., Ulozit obrazek jako...)
To foki: Ak chces modry podklad a striebornu potlac, tak je lepsie vybrat rovno modru foliu a nie bielu. Pokial ta stieborna dobre kryje, tak by to nemalo presvitat.
Otazka je ci sa pouzije nejaka PRIAMA strieborna farba (obsahuje stiebro) a nie CMYK miesana (siva). To by som potreboval vediet aby som to podla toho pripravil.
Tiez som poziadal o kalkulaciu v AMOS Typografické studio, Praha, http://www.amostypo.cz
To Damon: obrazok si kludne stiahni odtialto (pravym tlacitlom mysi, Save picture as ..., Ulozit obrazek jako...)
To foki: Ak chces modry podklad a striebornu potlac, tak je lepsie vybrat rovno modru foliu a nie bielu. Pokial ta stieborna dobre kryje, tak by to nemalo presvitat.
Otazka je ci sa pouzije nejaka PRIAMA strieborna farba (obsahuje stiebro) a nie CMYK miesana (siva). To by som potreboval vediet aby som to podla toho pripravil.
Tiez som poziadal o kalkulaciu v AMOS Typografické studio, Praha, http://www.amostypo.cz
Naposledy upravil(a) Mohi dne 02.03.2006 23:56, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus 2.0i 16V HTB made2k Pacific Green

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to mohi : on mi rekl ze to je folie na tisknutí a ze je vzdy bílá . cena okolo 40-50k za kus .
podle pracnosti - musi to logo predelat v korelu do krivek .
podle pracnosti - musi to logo predelat v korelu do krivek .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Mohi
- Nováček
To foki: Ok mne zatial ziadna odpoved neprisla, ale myslim si, ze urcite existuju aj ine farby folie nielen biela. Ale zas az taky problem v tom nevidim aby sa tlacili 2 farby.
Co sa navrhu tyka, mam ho pripraveny v krivkach, takze nic v Coreli robit nemusi. Tymto som sa zivil asi 6 rokov, takze viem o com hovorim. Mne viac sedi na tvorbu grafiky program Illustrator od Adobe. Ak ti to dam vo verzii PS, alebo EPS, tak to vie pouzit aj v Coreli aj v inom programe. Ak by si zistil instrukcie pre vytvorenie Postscriptoveho suboru priamo pre jeho tlaciaren, aj to by som pripravil a uz by sa to len hodilo na tlac.
Nepoznam toho cloveka, ale ak pozna len format Corel, tak potom prepac, ale je to len amater, co ma stroj na hranie.
Tu je nahlad v rozmere 150x80 mm

povodna verzia 170x70

Co sa navrhu tyka, mam ho pripraveny v krivkach, takze nic v Coreli robit nemusi. Tymto som sa zivil asi 6 rokov, takze viem o com hovorim. Mne viac sedi na tvorbu grafiky program Illustrator od Adobe. Ak ti to dam vo verzii PS, alebo EPS, tak to vie pouzit aj v Coreli aj v inom programe. Ak by si zistil instrukcie pre vytvorenie Postscriptoveho suboru priamo pre jeho tlaciaren, aj to by som pripravil a uz by sa to len hodilo na tlac.
Nepoznam toho cloveka, ale ak pozna len format Corel, tak potom prepac, ale je to len amater, co ma stroj na hranie.
Tu je nahlad v rozmere 150x80 mm

povodna verzia 170x70

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Mohi
- Nováček
ok foki, poslal som ti to na mail.
Inak som ti pisal do mailu ohladom tej striebornej farby, osobne by som bol radsej, ak by bola tlacena strieborna farba, nie nejaka miesana CMYK (siva), ako vidis tu na obrazovke.
Este Ti poslem jeden taky s pripravou na tlac na A3 harok
Inak som ti pisal do mailu ohladom tej striebornej farby, osobne by som bol radsej, ak by bola tlacena strieborna farba, nie nejaka miesana CMYK (siva), ako vidis tu na obrazovke.
Este Ti poslem jeden taky s pripravou na tlac na A3 harok