Jak zaslepit EGR ventil Tddi
- streety
- Nováček
Tak jsem to zaslepil taky,byl jsem se podívat jak to vypadá,zjistil jsem že tam není žádné těsnění,čož sem se divil,tak jsem tam prdnul takovej obdélníček plechu co sem našel v garáži,je to tak 0,5mm tlustý, to by mohlo stačit,je to na zkoušku,když tak bych pak udělal přesně plíšek s dvěma dírkama ve tvaru té příruby... Tak uvidíme jestli to bude ještě kouřit,ale doufám že se tím nepokazí nic jinýho,třeba spotřeba,jestli když tam půjde vlastně stále studený vzduch,tak jestli to nebude žrát víc...No tak mám počítač,se dozvím hned jak to vyzkouším...
- bocekr
- Nováček
ja sem tam daval taky 0,5 plech- nerez, a udělal sem to i s dírama podle te příruby, ja a ke spotřebě: než sem se na to vrhl mi to žralo přes 7,5 litru a po zaslepení mi to přestalo kouřit a spotřeba je mezi 5-6 litry takže pro mně je to jednoznačně přínos? A co ty?
Focus combi 1,8 Tddi 11/1999 Diamond White
BITPOWER
BITPOWER
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- abe
- Junior
Hoj kluci,tak jsem si to zaslepil primo mezi EGR a potrubim co vede k vyfuk. potrubi.Hodil jsem tam nerez plech,ktery jsem vyrezal podle spodku EGR nebo te trubky co je mezi EGR a svodama,jak kdo chce.Vytah jsem kulicku co jsem mnel narvanou v hadicce co vedla do EGR(nouzove reseni).Delal jsem to v sobotu,takze to nemam jeste poradne vyzkousene.Uvidime po tydnu
Ale urcite to bude 100krat lepsi nez ta kulicka.Jdu zkouset

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- bocekr
- Nováček
když sem to rozebral tak sem se divil že tam nic není- myslím tím těsnění
podle příruby sem udělal záslepku z plechu nerezi a pro jistotu sem si udělal i těsnění z tenkého klingeritu.
A dal sem to v pořadí těsnění, záslepka a pak ta spodní trubka a dotáhl sem to...
podle příruby sem udělal záslepku z plechu nerezi a pro jistotu sem si udělal i těsnění z tenkého klingeritu.
A dal sem to v pořadí těsnění, záslepka a pak ta spodní trubka a dotáhl sem to...

Focus combi 1,8 Tddi 11/1999 Diamond White
BITPOWER
BITPOWER
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Take bych to tak asi resil. Zkusim si predem nachystat tu nerez zaslepku a az budu na jare menit olej ji tam zkusim namontovat.bocekr píše:když sem to rozebral tak sem se divil že tam nic není- myslím tím těsnění