Ale len ked na nej sedi clovek co ma nad 100kg, co chvalabohu nie je casto
Drnčení v interiéru
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: drncanie v interieri
Huraaa, zacala mi vrzgat sedacka spolujazdca
- Anndy
- Test driver

Tak gratulujem !
- Vaci
- Nováček

Tak mě by si s moji váhou z toho sedadla hodně rychle vykopal venTripleJay píše:Huraaa, zacala mi vrzgat sedacka spolujazdca![]()
.............. 106 kg
Ford Focus II Combi, Ghia, 1.6Ti 85 kW, provoz od 4/2006, modrá tonic
-
Vewehr
- Junior

Třeba ne. Alespoň by mu to jelo o 106 a vrzání by oželel
.
Ford Focus II Combi 1,6 16V, 2006, 74 kW, Stříbrný
-
marek_proksa
- Nováček

chtěl bych poprosit jestli někdo nevite jak sundat tapacirunk ze střechy na ff2.....zdá se mi že jsem to tady někde na foru viděl ale nemůžu to najít...jestli jsem slepý tak se dopředu omlouvam...díky moc
-
zirafak
- Test driver

Oslov naseho kluboveho tlmica Anndy-ho a urcite ti poradi 
- Anndy
- Test driver

No, toto je jedna z mala veci, ktoru neviem
.
Skusal som od roznych ludi (mechanik v servise, foki) vymamit navod, ale neuspesne.
Potom som si inak pomohol a nemusel som strop rozoberat.
Skusal som od roznych ludi (mechanik v servise, foki) vymamit navod, ale neuspesne.
Potom som si inak pomohol a nemusel som strop rozoberat.
-
pette
- Zkušený

musíš odstrojit plasty pod ním (na sloupcích), clonítka, odpojit stropní světílka a pak už by měl povolit a pak odpojit hadičku na odstřikmarek_proksa píše:chtěl bych poprosit jestli někdo nevite jak sundat tapacirunk ze střechy na ff2.....zdá se mi že jsem to tady někde na foru viděl ale nemůžu to najít...jestli jsem slepý tak se dopředu omlouvam...díky moc
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Sun Wu Kung
- Nováček

Hledám fotky rozmontovaného uchycení výškového nastavení pásů na FFII. Nějaký měsíc zpátky jsem to viděl, ale teď už to nemůžu dohledat. Poradí někdo?
Z toho drnčení už mě berou čerti, teď se k tomu navíc přidaly plasty ve dveřích za řidičem, takže při nejbližší příležitosti bych to chtěl rozebrat a nějak promazat a/nebo podlepit tlumením. Ne že by to byla nějaká hrůza, ale na pazvuky jsem vrcholně alergický a kazí mit to požitek z jízdy
.
Dík.
Z toho drnčení už mě berou čerti, teď se k tomu navíc přidaly plasty ve dveřích za řidičem, takže při nejbližší příležitosti bych to chtěl rozebrat a nějak promazat a/nebo podlepit tlumením. Ne že by to byla nějaká hrůza, ale na pazvuky jsem vrcholně alergický a kazí mit to požitek z jízdy
Dík.
Focus II 1.6 16V Sport
- Anndy
- Test driver

- Sun Wu Kung
- Nováček

- IBU
- Nováček

Nazdar všetci!
Hlásim sa do klubu rozvŕzganého interiéru. Fokus sa mi rozdrnčal ako 10 r. auto asi pred mesiacom, čo nie je také zlé, ak je fakt že vŕzgajú aj skoro funkláče. Prečítal som si vlákno, ale úplne toto som nenašiel. Ak som niečo prehliadol, tak sa ospravedlňujem za svinenie vlákna spamom.
Mne to drnčí asi tak okolo 2400-3000 otáčok, na voľnobehu aj počas jazdy. Je to niekde z miesta spolujazdca, tak som musel poprosiť kamaráta, nech pridáva, aby ja som prebehol po plastoch stetoskopom
. Nebolo to nikde z pásov ani gumových líšt pod stropom, ale drnčí ten plast pod tlačítkom otvárania okna alebo aj samotné tlačítko. Keď na tú oblasť pritlačím, tak je kľud.
Chcem to teda niečim popodliepať alebo niečo také. Otázka ale je, ako to mám demontovať, aby som nepokrivil a nedoškrabal polovicu tapacírungu? Ďakujem!
Hlásim sa do klubu rozvŕzganého interiéru. Fokus sa mi rozdrnčal ako 10 r. auto asi pred mesiacom, čo nie je také zlé, ak je fakt že vŕzgajú aj skoro funkláče. Prečítal som si vlákno, ale úplne toto som nenašiel. Ak som niečo prehliadol, tak sa ospravedlňujem za svinenie vlákna spamom.
Mne to drnčí asi tak okolo 2400-3000 otáčok, na voľnobehu aj počas jazdy. Je to niekde z miesta spolujazdca, tak som musel poprosiť kamaráta, nech pridáva, aby ja som prebehol po plastoch stetoskopom
Chcem to teda niečim popodliepať alebo niečo také. Otázka ale je, ako to mám demontovať, aby som nepokrivil a nedoškrabal polovicu tapacírungu? Ďakujem!
Focus 2001 Combi, Trend, TDDi 66 kW
-
zirafak
- Test driver

si v sekcii focus 2 
- IBU
- Nováček

Diky mrknem tam kam patrí, až teraz som si všimol. Prosím zmazať horeuvedený príspevok až tu s tým nemútim vodu.zirafak píše:si v sekcii focus 2
Focus 2001 Combi, Trend, TDDi 66 kW
-
marek_proksa
- Nováček

zdravim, prosim Vas, jak sundam kliku dveří vzadu na ff II, našel jsem tady jen nějaký postup že za to nějak zapáčit....mi v servise spravovali repro, sundav. tapecirunk, a to je koncert...olamaly polovinu uchytů
, zůstal jsem na te klice...nerad bych tam něco urval...díky m