jasně, pěkně ty šmejdy podus, za to co se ti mohlo stát, bych je dusil až by z nich tekla šťáva....fokina píše:Tak to vážně je, asi jsem to měla přijmout, taková nabídka se neodmítá, co???? No uvidíme co dál, hlavně se nevzdávat a zkusit to....
Pes v autě - hatchback
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Damon
- Test driver

Trošku nevím jak jsi to myslel.U tématu Fokiny modrásek není nic takového co by jsi citoval a skočilo to sem. To co jsi citoval je to co máš právě nad tím příspěvkem ve kterém máš citaci.Tad píše:Tak koukám že mě a Fokině skáčou příspěvky jinak než chcem. Já sem ji citoval v jejím vlákně "Fokiny modrásek" Damone zachraň nás a přesuň to, díky.
Ale jak se to tady chytlo![]()
![]()
![]()
Jinak Fokina již dříve o tomto psala tady i když je to o ničem jiném než původní téma.možná se mělo založit nové.Ale jinak já sice mohu přesunovat v původním složení jen celá temata.Když se téma rozdvojí pak je pouze jediná cesta a to ta že bych musel vložit já příspěvek do nového tématu nebo tam kam patří a pod sebe citovat všechny příspěvky co byly jinde. To ale těm dotyčným nedojde mail s reakcí na jeho příspěvek.Což by možná nevadilo pokud se sleduje forum.Třeba na to i dojde.
Trochu delší vysvětlení ale snad se to dá pochopit.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Tad
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver

Tak jen pro upřesnění první příspěvek o airbagu 23.11.fokina píše:Tak pánové a dámy: mne už přešel humor...
Právě jsem se vrátila z té diagnostiky airbagů a ortel zní: AIRBAGY TAM NEJSOU!!!!!!!!
Volala jsem do toho autobazaru a prý se mi ozvou.....asi válečná porada...
Jinak jsem na té diasgnostice byla v Praze na černokostelecké a jsou tam vážně moc ochotní a skvělý, mohu všem doporučit, hlavně technika p.Chlomka!! Řekli si za to 700 a za hoďku a půl byli hotoví...auto by prý nevraceli, protože jim připadá po technické stránce fakt dobrý, ale na té slevě mám prý trvat a také prý, že mají štěstí, že jsen se v tom už nevybourala....
Takže dneska mám po náladě......
Ale klidně pokračuj když už na to tady čekají.Pejskům to snad vadit nebude.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Tak teda pokračování: Volala jsem na sos linku pro spotřebitele a tam mi poradili nějaké zákony, které mám citovat, jako např 616..a pokud to nezabere, tak mám zapojit čoiku. Dokonce minulý týden bylo ve zprávách, že má teď zátahy na autobazary, takže by je to mohlo zajímat. Také se mi podařilo spojit s pánem z tipcarsu a byli na mě tak hodní, že mi někde vyhrabali ten inzerát, kde opravdu v nabídce stojí: 2 airbagy...a to je pro mě to nejdůležitější...teď je mlžu udat na čoiku za klamání spotřebitele, prý jim můžou dát až 1 mil. pokuty.....
A něco málo pro Damona, abych zase nedostala vyhubováno: Náš pejsánek je po operaci ouška, udělala se mu tam boule, prý to mohla být zhoubné a musečlo to ven, ale už to máme za sebou a už zase žereme pejsky i s páníčky....
A něco málo pro Damona, abych zase nedostala vyhubováno: Náš pejsánek je po operaci ouška, udělala se mu tam boule, prý to mohla být zhoubné a musečlo to ven, ale už to máme za sebou a už zase žereme pejsky i s páníčky....
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Obake
- Zkušený