A co sraz? zatím sem ještě jak zmačkaná plechovka od Coca-coly ale už svítá na lepší časy..ale tak měsíc to ještě určitě potrvá..
hele jinak dotaz pro majitele naftáků..po kolika tisících se dělá výměna rozvodů? já jí nechal dělat na 138 tisících co jsem to koupil a přemýšlím jestli to mám ted nechat udělat..mám tam na tacháči 211 tisíc...co vy na to? někdo nějaký rady nebo zkušenosti?
dříve Ford Focus 1.8TDDi 66kW kombi r.v.2001....nyní Škoda Octavia 1,9 TDi 81kW kombi
jo krasavce,ale já ho mám jen na rok potom pujde do světa potřebuju něco většího
měl ho dědula a ten sním jen jezdil a neudržoval takže nic moc,ale už mám dohodnutý stříkáni a další drobnosti ale motorycky je max.v pohodě
to 1WELT: no tak to je hlavní...já už se taky těšim až sleze sníh a zmizne noční mráz tak to nechám u známého stříknout...a dám FoFíka do gala...
to globe: no ty černý jsou nic moc..ale dál sme koukal že tam sou i chromový a ty nejsou tak moc jak pěst na oko..jsou jak klasický jen dole je led proužek...no ale zatím to asi nehrozí...ale láká mě to
dříve Ford Focus 1.8TDDi 66kW kombi r.v.2001....nyní Škoda Octavia 1,9 TDi 81kW kombi