Neodeesi prosím nezlob se, ale zdá se mi, že s tvého příspěvku vyzařuje arogance. Cožpak to nešlo podat jinak?neodees píše:Všechno dobře dopadlo, a měli se rádi až do smrti, haha
Motorový olej pro Focus - informace na str.1
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
Fuks
- Zkušený

Nevím kolik je Ti let, ale dovolím si Ti ve svých letech dát nějakou tu radu. Zdálo se, že jsi problematiku kolem oleje pochopil, teď ale vidím, že jsi nepochopil vůbec nic! Tak jak tady vystupuješ, se chová nezralej a arogantní puberťák. Je vidět, že spoustu věcí ani pochopit nemůžeš, protože na ně rozumově nestačíš a asi ani nikdy stačit nebudeš. Je to smutné, ale je to tak. Nezbývá mi, než Tě politovat. Je jenom škoda, že nejde Takovým lidem jako jsi Ty znemožnit přístup na podobná fóra. Tímto považuji rozhovor s Tebou za ukončený.neodees píše:Všechno dobře dopadlo, a měli se rádi až do smrti, haha
- neodees
- Junior

Takže to shrňme ještě jednou a po pořádku- pokud vím tak jsem se v tomto tématu špatně zorientoval, pak jsem ale uznal že jsem se přehlédl a chybu jsem přiznal. jenže TY jsi se mezi tím do mě začal navážet a to docela nepěkně. A mě nezbylo než reagovat tak jak jsem reagoval, někomu to možná připadalo arogantní, za to se ostatním omlouvám ale jinak to nešlo- jedna věc. A ta tvá připomínka o mém věku a o litování mě. Nevím kolik je let TOBĚ ale to není podstatné, a taky tě to neopravnuje nazývat mě pubertákem, kterým,už pěknou řádku let nejsem. Promin mi ten názor ale připadá mi že se chováš autorativně, ale můžu tě ujistit že na to nemáš. Takže tuto diskuzi neukončuješ se mnou TY ale já s tebou.
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak a tímto ukončuji diskuzi vás obou a doufám, že už se na to vykváknete. Neodeesi ty se snaž se pečlivěji číst přízpěvky
Abychom se vrátili zpět k oleji, včera jsem byl zrovna měnit Castrol txt 5W40, nevím zdali Castrol vyvinul nějakou novinku, ale platil jsem cca. o 600,- vic než posledně. Jestli někdo čepuje stejnou značku, kolik prosím platíte za výměnu??
Abychom se vrátili zpět k oleji, včera jsem byl zrovna měnit Castrol txt 5W40, nevím zdali Castrol vyvinul nějakou novinku, ale platil jsem cca. o 600,- vic než posledně. Jestli někdo čepuje stejnou značku, kolik prosím platíte za výměnu??
-
Fuks
- Zkušený

Dany píše:Tak a tímto ukončuji diskuzi vás obou a doufám, že už se na to vykváknete. Neodeesi ty se snaž se pečlivěji číst přízpěvky![]()
Příští týden pojedu pro tu zadní zpátečku a budu kupovat taky Castrol TXT Softec 5W-40, tak dám vědět co stojí. Měním si ho sám, tak alespoň cenu oleje můžeme porovnat.
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
Fuks
- Zkušený

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: