Neidentifikovatelny zvuk pri pridavani

Odpovědět
skyso
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Neidentifikovatelny zvuk pri pridavani

Příspěvek od skyso » 26.05.2010 15:12

Zdravim vas kolegovia.

Mam focusa 2001 85kw TDCi a pri pridavani pocut pre mna neidentifikovatelny zvuk ..pokusim sa ho priblizit, ale skutocne ho neviem na 100% popisat.

Takze ten zvuk je ako keby bolo prasknute jedno ocko retaze/oceloveho vlakna, ktora/y sa toci v plechovom bubne a sucha o bok bubna..:)..tak mi to pripada..neviem to inac popisat..a tiez mam pocit, ze nejako prestal tahat moj fofac, nato ze je tdci sa mi zda, ze pomaly startuje a vseobecne sa mu tazsie ide. FF ma vraj retaz na rozvodoch, ci sa mylim? Nemoze byt, ze je nejako prasknuta? ale tak ak by bola, tak sa roztrhne a je vo pixli vsetko..ale tak zatial ide..

Neviete nahodou co by to mohlo byt?

Doplnim: ze boli menene vstreky za repas, menena remenica klukoveho hriadela + napinacia kladka a ostatne podobne veci co sa tam tocia.. :)..tankujem omw diesel.
A este doplnim, ze v zime ked som nastartoval, tak k tomu zvuku co popisujem vysie sa pridruzil este jeden, a to taky: ako keby suchala jedna lopatka ventilatora a hranu niecoho co je pri tom ventilatorovi..ale teraz to uz nerobi, mozno sem tam to zapocujem, ale nie tak casto ako v zime..(neohlo nejaky plech pocas zimnych mrazov?..neviem, preto sa pytam..)

dik moc za napady..
---
copy by skyso

Odpovědět

Zpět na „Focus - naftové 1998 - 2004“