Vítězné volby 2010
- tomason
- Test driver
- mickielli15
- Pokročilý
Re: Volby 2010
Tak říkaj, že bude vysoká účast. Vím koho nevolit. Většinu stran
. Ideální neexistuje, každej člověk chybuje. Jsou ale lidi (a v politice je jich habaděj), kteří primárně strkaj rypáček do korýtek. A to se většinou velmi snadno pozná. Někdy se to pozná ale hůř. A já se prostě budu snažit volit tak, abych si mohl říci, že v době, kdy jsem volil, to ještě ti lidé mysleli dobře a odhodlaně. A hlavně, nikdy se nesmí zapomenout, co tu spáchali komouši. Lidi maj' tendenci zapomínat, což je i lidský, ale já už jim NIKDY věřit nebudu. Můžu tu zase psát do aleluja, ale ono bude stačit, když si zajdete na 1. máje na některej jejich mítink. Může to působit až směšně, ale ve skutečnosti mi z toho jde mráz po zádech.
Super, já jdu volit až zítra (vlastně už dneska). Tak ať se nám konečně PODAŘÍ PO DVACETI LETECH něco změnit, stačí aspoň trochu, nebo i víc.
Přeju všem šťastnou ruku v téhle loterii.

Super, já jdu volit až zítra (vlastně už dneska). Tak ať se nám konečně PODAŘÍ PO DVACETI LETECH něco změnit, stačí aspoň trochu, nebo i víc.

Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- globe
- Test driver
- Damon
- Test driver
Re: unnecessary
Jsou věci které mě hned nastartují.
Vymazání svých příspěvků v diskuzi na fóru patří mezi ně.
Proč? Ada fakt nechápu. Tak to nezakládej když to pak mažeš.
K čemu to pak je sakra? Takhle se na to tady můžeme rovnou vys...

Vymazání svých příspěvků v diskuzi na fóru patří mezi ně.
Proč? Ada fakt nechápu. Tak to nezakládej když to pak mažeš.
K čemu to pak je sakra? Takhle se na to tady můžeme rovnou vys...
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- TobiZC
- Pokročilý
jo, taky zírám. Překvapivý tah od Tebe, Ado, proč to? Vždyť se tady diskutovalo jednak docela málo a jednak i docela v mezích normálnosti, na to, že je to politika. A to že se najdou týpci s názory pětiletých dětí, se nemůžeš divit. To v každém vláknu, na každé téma. Co se stalo?
Navíc, když by zrovna Tebe měl těšit famózní úspěch Top09 a jejich drtivé vítězství v Praze
...a neodpustím si samozřejmě - to Tomason: zajímalo by mě, jestli jsi aspoň z vlaku četl jejich volební program

...a neodpustím si samozřejmě - to Tomason: zajímalo by mě, jestli jsi aspoň z vlaku četl jejich volební program

FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No samozřemé je že mě velice potěšila výhra pravice a v Praze TOP09

Naposledy upravil(a) Ada dne 29.05.2010 20:46, celkem upraveno 2 x.

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vítězné volby 2010
Damon:
Považoval jsem svoji agitaci už za zbytečnou a psal jsem moderátorovi ať to jako zbytečné smaže 

- tomason
- Test driver
Ano četl,ale já si myslím něco jiného o Kalouskovi a panu Schwarzenbergovi.
Mám na to jiný názor.Každopádně sem zvědav,jako to všechno budou plnit.
Mám na to jiný názor.Každopádně sem zvědav,jako to všechno budou plnit.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- TobiZC
- Pokročilý
To já taky, velmi! A se mnou myslím všichni, co je volili
Každopádně jsem překvapená, že znáš jejich volební program, konečně někdo, kdo aspoň než začne kritizova, ví taky, co vlastně kritizuje
to Ada: to můžem zapít, tuším 10.června jsem na skok v Praze

to Ada: to můžem zapít, tuším 10.června jsem na skok v Praze

FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- sid
- Zkušený
počítejte mandáty do sebe, ono není moc co zapíjet, bude to opět kočkopes
anebo.....
za to , že ČSSD bude tiše podporovat ODS ,budou pak oni tiše podporovat je při výhledové volbě prezidenta ....
A kdo najednou z tohoto počítání vychází

anebo.....
za to , že ČSSD bude tiše podporovat ODS ,budou pak oni tiše podporovat je při výhledové volbě prezidenta ....
A kdo najednou z tohoto počítání vychází

Naposledy upravil(a) sid dne 30.05.2010 13:12, celkem upraveno 1 x.
Ford focus II 1,8 HB 2007

- jack-3d
- Pokročilý
To jsme toho moc nezměnili 
Za prvé, jsem zklamaný, že se k volbám dostavilo jen 62% lidí. To je ostuda. Navíc neznám ve svém okolí snad jediného voliče ODS nebo TOP09 a jejich výsledek mě nemile překvapil.
Za druhé jsem rád že odešli Topolánek, Paroubek, Cyril Svoboda a Liška bystrouška. Velmi mě překvapil lid, že vypískal "Íčko", ten parchant by si však zasloužil minimálne veřejně pranýřovat. Nejsem rád za Zemana, kterého jsem volil a to proto, že je to politik, který politice rozumí a politici by se od něj mohli ještě leccos naučit (minimálně potické etice).
Za třetí, slizští hadi Kalouskovci svlékli kůži a vyplatilo se. V příštích dnech se s ODS poplácají po ramenou a v zákulisí padnou Brežněváčky po vzoru jejich otců a dědů. Dali jsme jim rypáky zpět ke korýtkům, nakrmíme jejich kamarády a podnikatelské kunčafty.
Kalousek, co sedí ve vládě celou tu dobu, může za naše zadlužení a má ještě tu drzost chtít po lidech ve formě složenky zaplatit to, co s kámošema promrhal, prožral a zpronevěřil. To je do nebe volající!!!
Možná si říkáme prodat a vytunelovat už není co, ale oni najdou způsob jak z nás vyždímat prachy. Vsadím boty, teď příjde teprve terno, místo aby se odstranili pijavice a tasemnire našeho rozpočtu ve formě předražených státních zakázek, počtu zbytečných uředníků, jejich asistentů, jejich soukromých firem apod... ZAČNOU nás strašit krizí a Řeckem za účelem odůvodnit naše ždímání: Zkouhnou zase maminky s dětmi, zpoplatní co se dá, školy, zdravotní péči, možná i fronty na úřadech, ...)
Vážení další čtyři roky se máme na co těšit!

Za prvé, jsem zklamaný, že se k volbám dostavilo jen 62% lidí. To je ostuda. Navíc neznám ve svém okolí snad jediného voliče ODS nebo TOP09 a jejich výsledek mě nemile překvapil.
Za druhé jsem rád že odešli Topolánek, Paroubek, Cyril Svoboda a Liška bystrouška. Velmi mě překvapil lid, že vypískal "Íčko", ten parchant by si však zasloužil minimálne veřejně pranýřovat. Nejsem rád za Zemana, kterého jsem volil a to proto, že je to politik, který politice rozumí a politici by se od něj mohli ještě leccos naučit (minimálně potické etice).
Za třetí, slizští hadi Kalouskovci svlékli kůži a vyplatilo se. V příštích dnech se s ODS poplácají po ramenou a v zákulisí padnou Brežněváčky po vzoru jejich otců a dědů. Dali jsme jim rypáky zpět ke korýtkům, nakrmíme jejich kamarády a podnikatelské kunčafty.
Kalousek, co sedí ve vládě celou tu dobu, může za naše zadlužení a má ještě tu drzost chtít po lidech ve formě složenky zaplatit to, co s kámošema promrhal, prožral a zpronevěřil. To je do nebe volající!!!
Možná si říkáme prodat a vytunelovat už není co, ale oni najdou způsob jak z nás vyždímat prachy. Vsadím boty, teď příjde teprve terno, místo aby se odstranili pijavice a tasemnire našeho rozpočtu ve formě předražených státních zakázek, počtu zbytečných uředníků, jejich asistentů, jejich soukromých firem apod... ZAČNOU nás strašit krizí a Řeckem za účelem odůvodnit naše ždímání: Zkouhnou zase maminky s dětmi, zpoplatní co se dá, školy, zdravotní péči, možná i fronty na úřadech, ...)
Vážení další čtyři roky se máme na co těšit!
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

- globe
- Test driver
Sice to s volbama moc nesouvisí ,ale když vidím toho zmr.a Langra tak si vždy na tenhle song vzpomenu
http://www.bezdomuivane.cz/

- tomason
- Test driver
Jé za toho sem rád já
ne za Paroubka a Svobodu,ale za Langera 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI