poradte!!!zhasina motor
- David 1
- Junior
Když mi odešlo čerpadlo tak mi na diagnostice vyjela jenom závada čerpadla a to skoušel dva programy a o egru ani zmínka,tak možná je v pořádku,což si nemyslím.Ahmed píše:Jde o to, ze ta elektronika ti rekne, ze ten EGR mas na prd
Byl. Ford Focus 1,8 Tddi combi, 66 kw, r.v.99,
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
- hiposek
- Nováček
tak jsem byl v servise vymenit nebo vycistit tu klapu a i tu vahu vzduchu.vyskedek je ze to chcipa dal a na pocitaci to zadnou chybu nehlasi.servismen volal jeste nekomu do fordu a ten rikal ze chyba by mela byt na cidlle ktera hlida otacky na prevodovce.motor ma 900 otacek a pry je to malo .tak nevim.asi ho hodim do srotu.celkem uz me to stalo skoro 7000kc a vysledek nulovy
- hiposek
- Nováček
- David 1
- Junior
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Poradit s osobní zkušeností ti mohu jedno - sežeň se nejlépe člověka co má diagnostiku na Forda(ne autorizovaný servis-to sou zloději a akorát vědí jaké tlačítko zmáčknout) a ať ti projede všechny možné závady. Mě to dělalo podobné věci a byla akorát díra v jedné hadici v motoru, kde ucházel vzduch. Stálo mě to 500,- diagnositku a tu hadici mi akorát zkrátil s tím že si mám koupit novou(cena cca 250,-) 

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Znáš někoho blízko Phy kdo má diagnostiku a umí s ní??Fordik píše:Poradit s osobní zkušeností ti mohu jedno - sežeň se nejlépe člověka co má diagnostiku na Forda(ne autorizovaný servis-to sou zloději a akorát vědí jaké tlačítko zmáčknout) a ať ti projede všechny možné závady. Mě to dělalo podobné věci a byla akorát díra v jedné hadici v motoru, kde ucházel vzduch. Stálo mě to 500,- diagnositku a tu hadici mi akorát zkrátil s tím že si mám koupit novou(cena cca 250,-)
das AUTO 2,0 TDI PD 103 kw r.v 2005
FORD Focus 1,8 TDCI combi /74kw. r.v 2003

FORD Focus 1,8 TDCI combi /74kw. r.v 2003

- hiposek
- Nováček
vitez
tak mam doma auto.bylo to teda v tech silherovicich,mel vse mozne rozebrane a nakonec se nasral a menil cidlo za cidlo . pri jeho stesti vsak nemusel moc dlouho badat,protoze to bylo hned nasledujici cidlo.a to se jmenovalo,chcete to vedet?..........cidlo otacek.na diagnostice vse v poradku.cidlo taky v poradku,ale bylo by otazka casu kdy by kleklo uplne.takze pratele pamatujte ze kdyz chcipa do prave zatacky tak je to cidlo otacek.pri volnobeznych otackach musi fofo mit 950otac za min .mne to stare ukazovalo 900otac za min.takze cus bus jo jeste jedna rada nikdy nejezdit do autorizovaneho servisu.jsou to jenom zlodeji.a pokud tam je nekdo ktery rozumi autum,tak rychle odejde a otevre si svuj vlastni servis .
- Blue
- Junior
Re: vitez
Ahoj všetkým FoFoFanom! Mám veľmi podobný problém. Ak idem dole kopcom na neutráli a začnem brzdiť, tak mi zdochne motor. Stalo sa mi to už trikrát a vždy v pravotočivej zákrute a dole kopcom. Vyzerá to tak, že to bude to čidlo otáčok.hiposek píše:tak mam doma auto.bylo to teda v tech silherovicich,mel vse mozne rozebrane a nakonec se nasral a menil cidlo za cidlo . pri jeho stesti vsak nemusel moc dlouho badat,protoze to bylo hned nasledujici cidlo.a to se jmenovalo,chcete to vedet?..........cidlo otacek.na diagnostice vse v poradku.cidlo taky v poradku,ale bylo by otazka casu kdy by kleklo uplne.takze pratele pamatujte ze kdyz chcipa do prave zatacky tak je to cidlo otacek.pri volnobeznych otackach musi fofo mit 950otac za min .mne to stare ukazovalo 900otac za min.takze cus bus jo jeste jedna rada nikdy nejezdit do autorizovaneho servisu.jsou to jenom zlodeji.a pokud tam je nekdo ktery rozumi autum,tak rychle odejde a otevre si svuj vlastni servis .

- hanyz
- Nováček
hoši mě to chcíplo teda zatím asi jenom dvakrát za 2000 km ale jel jsem rovně vždy po rovině a vždy po vykvaltování z nějaké rychlosti tzv. dojezd na volnoběh.
Pozor na benzín nejezdím, a LPG mám stále dost.
Ale prosím na kontak na tu dílnu někde ostravy, co tam vyměnil ty snímače a vše bylo ok. dík
Ale prosím na kontak na tu dílnu někde ostravy, co tam vyměnil ty snímače a vše bylo ok. dík
Focus combi Ghia 1,6 r.2000, LPG Landi-Renzo
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zkus hledat Kravare.hanyz píše:hoši mě to chcíplo teda zatím asi jenom dvakrát za 2000 km ale jel jsem rovně vždy po rovině a vždy po vykvaltování z nějaké rychlosti tzv. dojezd na volnoběh.