Vaše mobily - Rady,tipy...
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše mobily - Rady,tipy...
Tak to rad slysim
a jak se tedy da rozjet navi na mobilu bez gps,ale s pristupem na net?
- tomason
- Test driver

To nevim GPS budeš muset mít.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Wincenzou
- Pokročilý

Ty ses ptal jestli to jde levnější cestou...to jde, ale gps modul potřebuješ...nevím jak by jinak vysledovala navigace tvoji polohu...ikdyž, třeba nějaký způsob přes ten net existuje...zkusim pohledat.
- Wincenzou
- Pokročilý

Tákže, podle mého známého, když máš mobil s gps modulem, můžeš pracovat s navigací bez internetu, když nemáš mobil s gps modulem jsou tu dvě možnosti...
1. google maps, co ti stahuje přes internet tvojí polohu, snad přes nějaký gsm nebo rádio data, moc tomu nerozumím.
2. externí gms modul na baterky, kde nepotřebuješ internet...je to prý levné a snad i lepší než google maps, tot zařízení se ti spáruje přes mobil pomocí modrého zubu
, mobil potřebuješ pravděpodobně s nějakým OP, symbian
.
Takže pokud mobil s navigací bez gps modulu, tak jedině s tím gsm modulem.
Toť vše, nevím jestli je vše zcela pravda, mám to přes toho známého co dělá do elektroniky...tak snad něco ví
1. google maps, co ti stahuje přes internet tvojí polohu, snad přes nějaký gsm nebo rádio data, moc tomu nerozumím.
2. externí gms modul na baterky, kde nepotřebuješ internet...je to prý levné a snad i lepší než google maps, tot zařízení se ti spáruje přes mobil pomocí modrého zubu
Takže pokud mobil s navigací bez gps modulu, tak jedině s tím gsm modulem.
Toť vše, nevím jestli je vše zcela pravda, mám to přes toho známého co dělá do elektroniky...tak snad něco ví
- Vitalish
- Zkušený

Wincenzou:
pleteš si GSM modul s GPS modulem
Externí GPS modul samozřejmě připojit k mobilu přes bluetooth připojit můžeš, ale je to dost archaický způsob a ne zrovna levný (přestože ext.GPS modul má lepší příjem signálu). Externí GPS stojí tuším od 1500 výše.
Kóťa:
Nokia 5530 je totéž jako 5800, jen je obraná o funkce (nemá GPS, ještě horší foták). Z nabídky Vodafone bych bral asi E72, i když za ni chtějí poměrně dost peněz.....
tvůj dotaz na "levnější" je moje odpověď "zdarma" , jestli si rozumíme
pleteš si GSM modul s GPS modulem
Kóťa:
Nokia 5530 je totéž jako 5800, jen je obraná o funkce (nemá GPS, ještě horší foták). Z nabídky Vodafone bych bral asi E72, i když za ni chtějí poměrně dost peněz.....
tvůj dotaz na "levnější" je moje odpověď "zdarma" , jestli si rozumíme
- Wincenzou
- Pokročilý

Každopádně jsme si nakonec rozuměli 
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Pánové,díky tedy za školení.Už jsem to pochopil.Pokud chci v mobilu gps,tak musím koupit tel s gps modulem.A pak už si jen stahnu "levnější" navigaci a naviguju....
E72 je tam pro mě ta necelých 7000kč a to už bych se bál s tím i volat.Někde bych ho v hospodě ztratil
Fakt je škoda,že ta dotykovka nemá to gps.To by pak byla ideální kombinace,ale zase radši gps s klasikou...
E72 je tam pro mě ta necelých 7000kč a to už bych se bál s tím i volat.Někde bych ho v hospodě ztratil
- malond
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nemá někdo z Vás smartphone HTC Desire (Bravo) nebo Nokia N900? Vybírám mezi těmito a nějak se nemůžu rozhodnout, tak by mě zajímali Vaše zkušenosti. Díky
- Robertilos
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
malond> HTC Desire mám asi měsíc a zatím spokojenost. Akorát svádí k tomu, aby si s ním člověk pořád hrál, takže nabíjím každý den
Pokud máš nějaké dotazy, pokusím se odpovědět.
Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Taky bych volil HTC uz jen kvuli Androidu 
- Vitalish
- Zkušený

Koťa: anebo E52, jestli jsi spíš na Symbian. Ale to má zas mrňavej displej ....
- tapa
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
malond píše:Ahoj, nemá někdo z Vás smartphone HTC Desire (Bravo) nebo Nokia N900? Vybírám mezi těmito a nějak se nemůžu rozhodnout, tak by mě zajímali Vaše zkušenosti. Díky
Zalezi co od toho mobilu chces.Kazdej ma jinej operak a kazdej je na neco jineho kdyz to vemes.Ja bych sel do N900
Ford Focus 2,0 16v 1999,Goodyear Eagle F1 Asymmetric † † †

- Vitalish
- Zkušený

malond:
jak říká Tapa... záleží co od toho chceš. Pokud se vyznáš v Linuxu a využiješ Maemo systém N900 - jdi do ní. Pokud tě láká Andriod, kup to HTC
) A pokud se ti nějaký jenom líbí, jsi blázen, ale kup si ten co se ti líbí
Jak Maemo, tak Android umí Sygic a další aplikace, oba jsou skvěle vybaveny...
edit Vitalish:
Kóťa:
teď jsem dočetl recenzi Vodafone 845 a za 3500 Kč mi to přijde jako hooodně dobrej kauf
Sice je to nějakej čínskej šmejd ostatně jako 80% všech telefonů, ale za ty prachy s touhle výbavou bych to vůbec neřešil, kor jako telefon od operátora, který lze kdykoliv reklamovat
Ve zkratce: dotykáč Android, GPS, WIFI...
http://mobil.idnes.cz/cenova-valka-zaci ... lefony_ham
jak říká Tapa... záleží co od toho chceš. Pokud se vyznáš v Linuxu a využiješ Maemo systém N900 - jdi do ní. Pokud tě láká Andriod, kup to HTC
edit Vitalish:
Kóťa:
teď jsem dočetl recenzi Vodafone 845 a za 3500 Kč mi to přijde jako hooodně dobrej kauf
Ve zkratce: dotykáč Android, GPS, WIFI...
http://mobil.idnes.cz/cenova-valka-zaci ... lefony_ham
- malond
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
No, tak vzhledem k tomu, ze linux neovladam vubec a hrabani se v registrech a buhvicem dalsim v mobilu me vubec nelaka, tak Nokii bych asi bral opravdu jen kvuli vzhledu, protoze ten je luxusni
Vzhledem k tomu, ze android by mel byt sviznejsi a je na nej mraky dalsich aplikaci, tak asi sahnu po HTC. Jen aby uz ho meli v alze na sklade
Kazdopadne diky vsem za rady
- Quickie
- Moderátor

ste sa nejak zamerali na sygic... na tom htc desire pojde aj igo8? nemam to nejak zmapovane tieto navi aplikacie zatial ale ten htc desire si chcem tiez kupit