nedobrovolné rozloučení se s Fordíkem
- no_ap
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
nedobrovolné rozloučení se s Fordíkem
klucí, fanoušci a všichni obdivovatelé toho autíka s modrým znakem v čele..oznamuji že ač nedobrovolně musím opustit kruhy těchto supr stránek, budu je nadále sledovat, však už ne jako člen ale jako návštěvník..o jarákách my ukradli FoFa, je celůostátně hledanej, tak doufám že neskončí na náhradních dílech, ale bude nadále křížovat cesty a dálnice jako kdysy a páni policajti ho najdou a toho lupiča zlinčujou, při nejsmenším zavřou nadoživotí a já se opět jako čestný člen vrátím do řad majitelů nejkrásnějšího vozidla!!

Naposledy upravil(a) no_ap dne 18.02.2007 01:38, celkem upraveno 1 x.
FordFocus 1,6/74 BlackPanter Metallic, r.v. 2002, 111 tis. Km
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- no_ap
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
byl jsem jako vždycky na chatě, Dämanovksá dolina, chopok, slovensko je tam takovej parkplac, až k chatě se nedá vyjet, je tam sníh. Nemá to s autama souvislost, ale borec vybílil chatu vecima za 100.000,-Kč + klíče od auta a s tím odjel...hoší kdyby se mi dostal pod ruku.........i kdyby při mně stáli všichni svatí i forďáci tak sa necnám!Fuks píše:Koukám, že máš pořádnou smůlu. Vím, že se teď cítíš zle, ale naděje umírá až nakonec, tak doufej, že ho policie najde a toho hajzla zašije. Jen bych se zeptal, kde jsi s ním parkoval.
FordFocus 1,6/74 BlackPanter Metallic, r.v. 2002, 111 tis. Km
- no_ap
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no_ape, udělali ti snad to nejhorší, čeho se řidič hrozí. Kam se hrabou pokřivené blatníky. Já ti přeju, aby toho hajzla co nejdřív polapili a kruě strestali. Nejlépe od kazdého focusáka kopanec do hlavy. A s tím členstvím si to tak neber, vlastníš focus - vlastníš. Ber to tak, že si ho jen někdo dočasně propůjčil. 
- pepan
- Nováček

-
Radek 1.8 16V
- Test driver

- Usak
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- opicak
- Junior

Tak to je hnus!! Dokážu si naprosto věrně představit tvé pocity.Mám fofo pár týdnů,parkuju na sídlišti a po nocích hlídám!Fakt! Stačí když něco bouchne a jsem u okna. Tohle bych trestal nekompromisně. Žádné soudy - předat majiteli ukradeného auta.Já osobně bych mu minimálně přerazil všechny prsty,aby hodně dlouho neudržel v ruce ani cigáro!(A to jsem mírumilovnej člověk). Nechci ti brát iluze, upřímně ti přeji ať se najde beze šrámu,ale policie na to sere.Zrovna minulý týden hledím z okna - 2 cikáni obchází auta (včetně mého) na parkovišti, zkouší kliky,čumí dovnitř a dva měšťáci prošli kolem jako by nic!! Vyletěl mi adrenalin,už jsem bral boty a mazal ven.Měl jsem šílenou chuť si alespoň do jednoho pořádně praštit,ale už byli pryč. No nic - Přeju hodně štěstí ať se auto najde!!!!
focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA