Klepání na podvozku
- seby
- Nováček
Re: Klepání na podvozku
Mám stejný problém, klepne mi to přibližně jednou za 10 zatočení, většinou doleva, u mě je to slyšet spíš na levé straně ve předu.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mal so podobny problem, pri otoceni do lava, prudkom rozbehnuti alebo zabrzdeni som pocul od praveho kolesa tupy uder. Pri otoceni do prava bolo vsetko v poriadku. Dal som to do servisu, kde mi povedali, ze bola uvolnena naprava. Len to dotiahli, nevedia preco sa to uvolnilo, ale teraz to je v poriadku.
- zaba
- Nováček
měl jsem podobný problém u favorita-při zatáčení praskání ze prředu-po rozebrání prasklá miska horního uložení pružiny na mcpersonu.po výměně vše ok.lubec píše:Ja si skôr myslím, že by to mohlo byť horné uloženie tlmiča, mal som tiež ten problém. Povedz niekomu, nech sa chytí pružiny a otáčaj volantom. Ak to s ňou cukne tak je to ono
jirka ff 1999 1.8 16v trend combi black panther

- Rudla
- Nováček
Tak já mám chlapy ten stejný problém ale přišlo se na to že mě mlátí v řízení.Když budeš stát na místě s vypnutým motorem a budeš cukat s volantem doprava a do leva tak by ti mělo dělat takové ranky.Opravit to nejde jedině vyměnit řízení.Při jízdě je to takové lupání pod pedálama.Taknapište co stím budete dělat jestli je to ono.
- pipin
- Nováček
Rudla- to velmi dobře znám
u dvou fokusů co mám ve firmě naprosto stejná závada, klepání v řízení a velký problém zjistit v čem to je.U třetího foka řízení zase píská ale to řeším jinde. Ale žádnou paniku . U jednoho auta co bouchalo nejvíce jsem nechal řízení vyměnit a co myslíte, bouchá to dál
. Origo servis jen tupě zírá a má problém vrátit peníze které jsem za řízení vysolil. Mimochodem asi 24 000 Kč.

Ford C Max 1.8 TDCI
- Stoker
- Nováček
Problém s lupáním pod pedálama je popsanej-KAROSERIE-zvuk od podlahyRudla píše:Tak já mám chlapy ten stejný problém ale přišlo se na to že mě mlátí v řízení.Když budeš stát na místě s vypnutým motorem a budeš cukat s volantem doprava a do leva tak by ti mělo dělat takové ranky.Opravit to nejde jedině vyměnit řízení.Při jízdě je to takové lupání pod pedálama.Taknapište co stím budete dělat jestli je to ono.

- Stoker
- Nováček