Příspěvek
od ricardo » 23.08.2010 08:59
Zdravím všetkých,
Už týždeň sa vytešujem z funglovky FoFo II kombi ChampionX (fakt super výbava, časom prispejem aj fotkami a dojmami – zatiaľ po 500km všetko super.
8 ročný FoFo I kombi Ghia pôjde z domu, slúži ešte dobre, ale toto je iný level ..Všetko funguje ako má, predsa ale potrebujem poradiť ohľadne BT a HF telefonovania. Spárovanie s Nokia 6300, prijímanie hovorov a telefonovanie bez problémov. Kvalita hlasu volajúceho z repro je v pohode a vraj aj mňa je na druhej strane počuť fajn.
Voliť čísla mi však ide iba jediným spôsobom – z tlf.zoznamu resp. registra hovorov. Hlasové vytáčanie síce funguje, baba pekne zopakuje (angl.) buď celé číslo alebo aj do pamäte uložené meno s číslom, začne spájať a nič. A to isté sa deje, keď volím číslo na rádiovej klávesnici. Jednoducho obsadzovací tón a koniec. Inými slovami – ak chcem volať niekomu koho nemám v tlf.zoname alebo registri hovorov, tak mám smolu.
Začínam si myslieť, že to je v telefóne – ale s Nokiou 6300 to vraj funguje o.k., tak neviem. Viete niekto poradiť kde môže byť zrada?