OUT
- Charon
- Junior

Re: OUT
Měli ho sestřelit hned na začátku, kokota. Bylo by daleko méně nebezpečných situací 
https://www.kpvt.cz
FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)

FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)

- Aspide_Boy
- Junior

podívejte se na tohle a přijde mi, že se to stává čím dál tím častěji
http://katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=21003
http://katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=21003
Ford Focus 1.6 74kW, r.v. 2000

- Aspide_Boy
- Junior

je mi jasné, že stát se to může, ale sleduju pravidelně na internetu, kde se stala jaká dopravní nehoda a posledních pár měsíců jsem četl o více dopravních nehodách policajtů než kdy jindy předtím...

-
m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený

K té honičce.
Nejsou to mé rozumy, ale dočetl jsem se, že nemohou drbnout do auta, nebo motorkáře, aby ho zastavili jako v USA, protože to zde není povoleno.
Jízda bez majáku je prý jedna z možností taktického honění a má to prý i oporu v zákoně.
Kdo nevěří nemusí.
Nejsou to mé rozumy, ale dočetl jsem se, že nemohou drbnout do auta, nebo motorkáře, aby ho zastavili jako v USA, protože to zde není povoleno.
Jízda bez majáku je prý jedna z možností taktického honění a má to prý i oporu v zákoně.
Kdo nevěří nemusí.
Ex ST220 model 2004
- ZonixX
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
"nahanacka" v tme na okreske, kedy boli za motorkarom jedinym autom a sli so zapnutymi svetlami - v tomto pripade sa mi vypnuty majak zda byt naprd taktika..
Jakto, ze nemozu zasiahnut? Nie su opravneni pouzit primerane prostriedky, ktorych pouzitie znamena mensie skody a ohrozenie v prospech odvratenia samotneho nebezpecenstva, ktore hrozi??
Jakto, ze nemozu zasiahnut? Nie su opravneni pouzit primerane prostriedky, ktorych pouzitie znamena mensie skody a ohrozenie v prospech odvratenia samotneho nebezpecenstva, ktore hrozi??
Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
A ja si dycky myslel ze benga s vypnutou dyzou musej dodrzovat vsechny pravidla provozu tak jako normalni lidi (viz spory o nelegalnosti mereni R36 na dalnicich) ... Neee ze bych je nevidel udelat xy prestupku a bez majaku ale to sem prisuzoval jejich vrozeny aroganci a nadrazenosti. To co tvrdi maximus by asi i davalo smysl, nicmene v dopravni vyhlasce nic takovyho neni. Muze to bejt treba v nejaky vyhlasce MVCR nebo tak neco, nepochybuju o tom, ale nejsem pravnik abych se v tom vyznal
Je to ale zajimavy, kdo vycmucha jak to je vyhraje bludistaka 
-
m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený

ZonixX: Zasáhnout ano, ale ne tak, že ho z té motorky autem srazí... Nějakou dobu tam jeli bez majáků.
Zdwora: Tam bude asi záležet případ na případu, ale když se právě "jeden" k této akci vyjadřoval, tak psal o té taktice s oporou v zákoně.
Je to i tak nějak logické, že máš větší šanci se k němu dostat bez majáků, než když budeš mít puštěnou diskotéku...
Zdwora: Tam bude asi záležet případ na případu, ale když se právě "jeden" k této akci vyjadřoval, tak psal o té taktice s oporou v zákoně.
Je to i tak nějak logické, že máš větší šanci se k němu dostat bez majáků, než když budeš mít puštěnou diskotéku...
Ex ST220 model 2004
- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
M.a.x...: jasna vec, dava to smysl, to je bez debat
jen mne zajimalo zda je to opravdu ukotveny v zakone a jak ... mozna az pri naky "akci" ale kdyz se pomahat a chranit zenou zacpanou evropskou po tramvajovym pasu zrejme na snidani ci svacinu tak to legalni snad opravdu byt nemuze ... doufam
Tady jeden zajimavej clanek o piratovi lacinovi kteryho by nekteri mistni zrejme nejradsi povesily nebo dali varit do oleje
Opet netvrdim ze to je svatosvata pravda (ta taky neexistuje ze ano) ale je to jen trosku detailnejsi pohled na vec, ze ktereho je odfiltrovana manipulace medii a spol ...
Tady jeden zajimavej clanek o piratovi lacinovi kteryho by nekteri mistni zrejme nejradsi povesily nebo dali varit do oleje
- Aspide_Boy
- Junior

- Aspide_Boy
- Junior

- - V6 -
- Zkušený

Já už to teda viděl, ale podívat se znovu bylo opět zábavné, nejlepší jsou ti co z auta vyskočili a brzdili to nohama
Snad se ale neodehraje nic podobného nikomu u nás, zima se už ozívá čímdál víc.... 
Mondeo V6 r.v. 98 5dv.Ghia zelen metal, STkit, 17" alu + 215/45/17 předek, 225/45/17 zadek, podvozek -35mm
pracovně levnější jezdidlo,nezabte mě - fiat marea wejkend 2,4TD HLX

pracovně levnější jezdidlo,nezabte mě - fiat marea wejkend 2,4TD HLX

- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dABo_DCIdpM[/youtube]
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- mickielli15
- Pokročilý

docela schopnej napodobovač
jinak nevím, jestli to tu bylo, ale mě to bavilo celých deset minut:
http://www.videacesky.cz/skece/mark-gun ... dvou-mozku
jinak nevím, jestli to tu bylo, ale mě to bavilo celých deset minut:
http://www.videacesky.cz/skece/mark-gun ... dvou-mozku
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition