Boban píše:jestli máš těsnění navíc tak ho beru. Posílám SZ
vidim ze si ma predbehol
tak chlapci klapky su vonku,ventil aj skrtiacu klapa boli ciste ako nebo.
klapky boli cele, neposkodene(dokonca ani spinave) a bez vole,ta tycka na obrazku vyzerala tenka ale je dost ale fakt dost hruba.skusal som to ohynat a trebalo vynalozit silu.
takze mi vypliva z toho ze som ich vobec nemusel vyberat.hold uz su von.
par km mi behali volnobezne otacky ale po 2-3km vsetko ako ma byt najazdil som od vcera 250 km a ide to super.
zda sa mi ze tie otacky predsa len idu troska lahsie,akoby motor dychal,ked som to daval na otacky tak som mal niekedy pocit ako keby som mal sisku
len k tej demontazi montazi
uz asi nikdy viac,mne to trvalo 6hodin nakolko som to uz mal poskladane,jednu ruru pod sanim som nezapojil a opat sane vonku,pristup na ....
keby ze to robim u svokra kde byvam tak s tou jeho metrovou goloukou by som neurobil ani nic
k emisiam vsetko je tuti fruti.kedze sme to robili s mechanikom kde robia aj emisne zmerali sme pred a po a takmer totozne :perf
este jeden poznatok pozeral som ako puk, a doteraz nechapem ako to tam mohlo vcucnut.
teoreticky ako som pozeral na ulozenie tej klapky tak aj keby sa mi casom vytratilo stale na klapa bude na tej tycke,jedine co ma napadlo by bolo keby sa ta tycka rozpadne a vcucne ju motor
dakujem chlapci za pomoc
inak startuje na prvy cuc