Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
jediny zpusob, jak dily z tech aut nedas zase do obehu...to same jako v britanii sesrotovali upravene auto (evo 8 ) drogoveho dealera...mohli ho nechat rozebrat a stat by na tom vydelal
Naposledy upravil(a) spoofan dne 23.01.2011 17:45, celkem upraveno 1 x.
..jak to tam rve z toho Civiku..........tyjo, koukal sem s otevřenou pusou....takhle kdybych viděl za dest let svoje mondeo co mam tedka cupovat, asi bych se rozbrečel
ST340 by DreamScience( 343PS 242kW 547Nm ) EX: Mondeo Mk4 Titanium S
globe: Když vidim jak preparuje tu Integru tak bych brečel... Nechápu, proč to uplně zničeji. Jen ty kola na těch autech jakou musí mít cenu. Já myslel, že v USA to dělají tak, že pokud majitel nezaplatí za auto kauci, jdou po nějaké době do aukce. Asi záleží stát od státu...
Devilstorm: tohle byla akce primo na zavodniky...a pokuty nepomahali, tak vymysleli, ze jim auta sesrotujou. Urcite to ma na majitele vetsi dopad, nez pokuta.
Ale taky s tim nesouhlasim...
Doporučuji si toto přečíst a zajímal by mě Váš názor! http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011012306
Můj názor je, že by mě ani moc nepřekvapilo, kdyby to tak bylo. To že lžou ve zprávách vím už dlouho a honba za senzací a zvýšení sledovanosti nezná meze.
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<- Ford S-Max 2.0 TDCi 103KW - 2011