Ach ty ženy...
- ihrdlick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ach ty ženy...
Doufám, že naše členky neurazím, někdy jsou řidičky lepší, než řidiči. Ale když jsem dneska (včera) nakládal nákup u Kaufu, tak mi málem vypadly oči
Prázdných asi 10 parkovacích míst a když pak vystoupila ženská, tak jsem to MUSEL vyfotit !

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to je v NJ? Za mě tam byla ještě louka

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no kolem těch domků jsme chodívali, když jsme šli z Loučky na Skalku 

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Něco podobného jsem viděl včera večer u Kauflandu taky - míst asi 6 ke kraji, přijel bílý kombík Ford Mondeo - starší typ (Pelen to nebyl
) a vystupovali z toho hodně mladí kluci - bych tipnul, že řidičák měli ještě mokrý a od deště to nebylo
. No a zaparkovali to uhlopříčně přes 2 stání!!! Kdybych měl foťák, tak to vyfotím, stálo to za to...Jestli takhle učí jezdit v autoškole, tak abych si svého Fofo nechal obrnit, páč nevím, kde mi ho kdo odře....Nejlepší na tom všem byl frajerský způsob vystupování z auta u řidiče, se zapálenou cigaretou samozřejmě a nedopalek hodil na zem, aniž ho uhasil... 
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no já si myslím, že je to tak v autoškole neučili, ale teď když už mají papíry, tak to jsou zřejmě kingové a patří jim světPedroH píše:Něco podobného jsem viděl včera večer u Kauflandu taky - míst asi 6 ke kraji, přijel bílý kombík Ford Mondeo - starší typ (Pelen to nebyl) a vystupovali z toho hodně mladí kluci - bych tipnul, že řidičák měli ještě mokrý a od deště to nebylo
. No a zaparkovali to uhlopříčně přes 2 stání!!! Kdybych měl foťák, tak to vyfotím, stálo to za to...Jestli takhle učí jezdit v autoškole, tak abych si svého Fofo nechal obrnit, páč nevím, kde mi ho kdo odře....Nejlepší na tom všem byl frajerský způsob vystupování z auta u řidiče, se zapálenou cigaretou samozřejmě a nedopalek hodil na zem, aniž ho uhasil...

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:

- CoolXman
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Skoro bych se zastal,
jestli je jediny problem ze slecna nebo pani nezaparkovala do pruhu a precuhuje pres dva, tak bych to zase moc neresil, specialne kdyz je vsude okolo dost mista. Nejsme ve skole abysme museli vsechno podle predepsanejch osnov. Kdyz je kolem hafo mista a nikoho tim neomezuju vubec to neresim (na parkovisti o nic nejde) a jak tam najedu tak tam najedu, pri couvani zvlast. (prece nebudu preparkovavat abych sedel s lajnama
)
jestli je jediny problem ze slecna nebo pani nezaparkovala do pruhu a precuhuje pres dva, tak bych to zase moc neresil, specialne kdyz je vsude okolo dost mista. Nejsme ve skole abysme museli vsechno podle predepsanejch osnov. Kdyz je kolem hafo mista a nikoho tim neomezuju vubec to neresim (na parkovisti o nic nejde) a jak tam najedu tak tam najedu, pri couvani zvlast. (prece nebudu preparkovavat abych sedel s lajnama
- Sokolda
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- UcuLeLembo
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no to vlastně nemusíš zákon dodržovat, když tím nikoho neohrožuješ ani neomezuješCoolXman píše:Skoro bych se zastal,
jestli je jediny problem ze slecna nebo pani nezaparkovala do pruhu a precuhuje pres dva, tak bych to zase moc neresil, specialne kdyz je vsude okolo dost mista. Nejsme ve skole abysme museli vsechno podle predepsanejch osnov. Kdyz je kolem hafo mista a nikoho tim neomezuju vubec to neresim (na parkovisti o nic nejde) a jak tam najedu tak tam najedu, pri couvani zvlast. (prece nebudu preparkovavat abych sedel s lajnama)
jenže třeba za půl hoďky už může být vše jinak a pak bych vraždil, když bych kvůli nějakému troubovi, který když měl dost místa, tak zaparkoval jak ichtyl přes dvě místa a já proto nemůžu zaparkovat
to UcuLeLembo: bylo to auto označené? (asi jo, když jsi poznal, že to byla autoškola ) , pak musíš počítat se vším, třeba i s tím, že při rozjezdu místo dopředu pojede dozadu