Alonso, ty to mas chytene tiez?
Koroze
- Alonso68
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- zdenda60
- Nováček

Chapi moje zkušenost s korozí: v listopadu reklamace u charouze, nejdřív se jim moc něchtělo, ale po mojí menší intervenci na centrále reklamace přijata, podmínka - chtěli servisní knížku. Auto se u nich měl skoro celý prosinec, nakonec mi dali taky zadara přes vánoce firemní auto. Před silvestrem sem si ho vyzved s výměnou třech dveří za nové (2 zadní a vyklápěčky). takže nakonec plná spokojenost - pěknej dárek pod stromek od forda
Technik řikal že to koštovalo 35 talířů za materiál a práci nepočítá, s prací tak 50-60 
Ford Focus 1,8 16V r.v. 99 COMBI
- Ahmed
- Test driver

- brunobanana
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Tak to doufám, že mě taky Ford nepošle doháje. Minulý rok jsem reklamoval oboje zadní dveře a pátý dveře a s reklamací nebyl u nás problém. Charouz - Žebrák. Akorát úplně stoprocentně nechitili odstín, ale hlavně že jsou tam nový dveře a snad už nebudou reznout. Ještě se chystám na přední, tak doufám že to bude v klidu jako s těma zadníma. Jinak nevím co bych s tím dělal. Zatím do toho nechci nějak sám šťourat. Počkám až jak dopadnu u Forda. Zatím se mějte dobře a všem přeju co nejvíce úspěšných reklamací.
-
couddy
- Zkušený

taky se pripojim
reklamoval jsem zadni leve na HB, ten lis byl uplne chycenej a odlupoval se. rvali na me u janise v ol, ze to neudelaji ani se serviskou ani bez ni.... tak jsme volali az k charouzovi.... pomohlo. Mam nove dvere, ale pochybuju, ze by mi to jeste udelali u Janise. Tezko rict. Nechci se hadat, ale v servisce mam prilepeny stitek, ze reklamuji pouze do 6let stari.... co vy?
- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Tak to já mám zkušenosti takový, že servisku po mě vůbec nechtěli. Radši jsem si jí s sebou vzal, ale nakonec jí vůbec nechtěli vidět. Na dotaz proč jí nechtějí, tak přijímací technik řekl, že je to auto kupovaný v ČR, ještě přímo u Charouze v Žebráku, tak je serviska nezajímá jestli jezdí auto na prohlídky nebo ne. A v servisce mám záruku přelepenou ze šesti let na dvanáct a i technik mi těch dvanáct let potvrdil. Takže se chystám ještě s předníma dveřma, ta doufám že uspěju. Ještě přemýšlím o přední kapotě. Ale to už by na ně asi bylo moc.
Ještě se bojím, že opět dokonale nechytí odstín a můj FoFo potom bude jako maskáč. 
- vincent
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- vincent
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- pepa
- Nováček

- milos83