co vas v posledni dobe vytocilo
- KASHA
- Pokročilý
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
ZaQik: zmlatit, zabit oživit a znovu..., takové ku..y nemají na cestách co dělat!! 

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
+1 uplnej souhlasKASHA píše:zmlatit, zabit oživit a znovu...:

pche, Q7 s 1,4 8V kamion neda
ja by som ho nepustil nech ho naberie protiiduce auto

- postak
- Test driver
KUTY píše:pche, Q7 s 1,4 8V kamion neda![]()

- kaminek
- Pokročilý
A co ti lidi v protijedoucím autě ? Kteří za nic nemůžou ,ty necháte zabít? 

Byl Ford Focus combi Trend 1,8TDDI 1999, 90ps
,pružiny Enzo-40mm,vzd.filtr K&N,chip,7jx15 ET 38 195/55R15
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=14237 Galerie
Je BMW 330d Touring

Je BMW 330d Touring
- FUGAS
- Test driver
KUTY: Navíc pokud on má Q7 a ty focuse, tak on se tě nebude ptát jestli ho pustíš nebo ne, prostě tě vyšoupne ze silnice a jakej si byl 

bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
je: BMW 323i coupe
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Bez onboard kamery tahame za kratky koniec - nikto takeho to mamlasa penalizovat nebude a tak sa tak bude spravat az kym sa to raz neskonci zle (alebo aj potom). Ja som tak raz na dialnici v meste (BA pristavny most) dosiel za pomalsie auto v pravom pruhu, ktore prave dalsie dve auta "pianko" predbiehali v lavom. Takze som sa prekne zaradil za ne do laveho a trpezlivo cakal, kym pianko predbehnem s nimi. Potom sa dovalil magor, ktory mal zjavne naponahlo, s prava prisiel cca polkou auta na uroven mojich prednych kolies a normalne ma vytlacil, ze som musel dupnut na brzdu (na trubenie nereagoval, proste bol odhodlany). Keby som mal nervny den, tak by som asi slapal za nim a na najblizsej odstavke by sme sa zrejme nie moc kludne a potichu porozpravali - ked uz sa totizto tak strasne velmi ultra brutalne ponahla, mohol to uplne v klude kultivovane strihnut po krajnici bez zamerneho ohrozovania ostatnych (ja, auto za mnou...).
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

kaminek: ne woe, radsi zabiju sebe
FUGAS: akoby si to ucil Lacinu
mne je jedno, ze ma vacsie auto...pri subeznej jazde to nepomaha...akurat by sme auta o seba obtreli
ale seriozne - takych magorov fakt treba chytit na mieste kde zastavia a popriat mu, aby ho najblizsie na prazdnej ceste poobjimal strom a potykal si nasledne s anjelmi

FUGAS: akoby si to ucil Lacinu

mne je jedno, ze ma vacsie auto...pri subeznej jazde to nepomaha...akurat by sme auta o seba obtreli
ale seriozne - takych magorov fakt treba chytit na mieste kde zastavia a popriat mu, aby ho najblizsie na prazdnej ceste poobjimal strom a potykal si nasledne s anjelmi
- LamB_17
- Pokročilý
idelani by bylo kdyby naproti jela tatra nalozena 20 tunama sterku, to bych ho asi vazne nenechal dokoncit takovej prasackej predjizdeci manevr
jinak s tou onboard kamerou si myslim ze v nasem state je to taky marny, beztak by soud rekl ze to neni homologovane, certifikovane a odborne pouzite zaznamove zarizeni
viz neco jako "pet ceskych na stole" taky to resili miliardu let jestli to byl pozadavek o uplatek nebo ne... ani uz nevim jak to dopadlo
a situaci co zazivam dnes a denne: rano jedu po okresce, je dost velkej provoz, jedu prakticky v kolone cca 70 km/h, v zrcatku vidim jak Honda Acord predjizdi cca 5 aut a zarazuje se za me (3 auta mohla predjet bezpecne, ty zbyle 2 uz riskovala, protoze nasledoval horizont za ktery nebylo videt) hned jak sme na horizontu zacne me predjizdet (me predjede jeste bezpecne) ale pokracuje v manevru, blizi se dalsi horizont za ktery nejde videt, predjela jeste dalsi 2 auta, na prvni odbocce sem ji dojel na odbocce, BYLA TO ZENSKA S DETSKEM V AUTO SEDACCE !!!

jinak s tou onboard kamerou si myslim ze v nasem state je to taky marny, beztak by soud rekl ze to neni homologovane, certifikovane a odborne pouzite zaznamove zarizeni

a situaci co zazivam dnes a denne: rano jedu po okresce, je dost velkej provoz, jedu prakticky v kolone cca 70 km/h, v zrcatku vidim jak Honda Acord predjizdi cca 5 aut a zarazuje se za me (3 auta mohla predjet bezpecne, ty zbyle 2 uz riskovala, protoze nasledoval horizont za ktery nebylo videt) hned jak sme na horizontu zacne me predjizdet (me predjede jeste bezpecne) ale pokracuje v manevru, blizi se dalsi horizont za ktery nejde videt, predjela jeste dalsi 2 auta, na prvni odbocce sem ji dojel na odbocce, BYLA TO ZENSKA S DETSKEM V AUTO SEDACCE !!!

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To je kategoria sama o sebe - niektori ludia si to, ze situacia je neprehladna (obcas uplne banalnym sposobom ako spominany horizont) radi vysvetlia v svoj prospech t.j. nevidim ziadne auto, tak ziadne nejde. Pred krizovatkou boli kriky, takze som nic nevidel a musel som do nej polkou auta vliezt. Chodca som nemohol vidiet na prechode, lebo tam stal autobus. A kopa dalsich pripadov. Este ze ma FOFO 5* 
BTW - s tym zaznamom to nie je take beznadejne. Keby si mal len zaznam zo statickej kamery, ze Ti niekto vykradol auto, tak mas smolu. Ale toto je situacia, ktoru sam dosvedcis, takze ci je kamera homologizovana alebo nie, posluzi ako dokaz alebo minimalne ako velmi detailne popisanie situacie svedkom (tebou). Potom uz len dufat, ze vodic Q7 nema kamosov na fizliarni alebo niekoho neuplati. Znama takto mala nehodu s policajtmi, ktori isli v prostismere v uzkej jednosmerke bez majakov (v BB cesta popri amfiteatri kto pozna), vyleteli spoza horizontu a ona skoncila v jarku s rozbitym autom a lahkym poranenim chrbtice. Napriek tomu, ze bola pravnicka (a jej manzel tiez nebol v pravnickej oblasti "0" - jedna sa o jedneho zo sudcov specialneho sudu v BB) sa to natahovalo roky. Dokonca sa stratila policajna zapisnica aj so vsetkou fotodokumentaciou a normalne to istu dobu pomaly vyzeralo, ze "skutok sa nestal"
.

BTW - s tym zaznamom to nie je take beznadejne. Keby si mal len zaznam zo statickej kamery, ze Ti niekto vykradol auto, tak mas smolu. Ale toto je situacia, ktoru sam dosvedcis, takze ci je kamera homologizovana alebo nie, posluzi ako dokaz alebo minimalne ako velmi detailne popisanie situacie svedkom (tebou). Potom uz len dufat, ze vodic Q7 nema kamosov na fizliarni alebo niekoho neuplati. Znama takto mala nehodu s policajtmi, ktori isli v prostismere v uzkej jednosmerke bez majakov (v BB cesta popri amfiteatri kto pozna), vyleteli spoza horizontu a ona skoncila v jarku s rozbitym autom a lahkym poranenim chrbtice. Napriek tomu, ze bola pravnicka (a jej manzel tiez nebol v pravnickej oblasti "0" - jedna sa o jedneho zo sudcov specialneho sudu v BB) sa to natahovalo roky. Dokonca sa stratila policajna zapisnica aj so vsetkou fotodokumentaciou a normalne to istu dobu pomaly vyzeralo, ze "skutok sa nestal"

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- kaminek
- Pokročilý
Přečti si pořádně co si napsal ,ty bys ho nepustil se zařadit i když by jsi mohl ,jenom proto ,že tě předjíždí debil ? Ty bys ho nechal to narvat do nevinejch lidí ? Ty seš teda fakt borecKUTY píše:pche, Q7 s 1,4 8V kamion neda![]()

Byl Ford Focus combi Trend 1,8TDDI 1999, 90ps
Je BMW 330d Touring

Je BMW 330d Touring
kaminek: pokial predbehoval tak urcite kolonu pretoze s takou masinou nema problem s 1 autom a nasledne kamionom...a ja nedupnem na brzdy kvoli nemu aby sa zaradil, a zozadu to do mna nasije dalsie auto a mam z kombajna hothatch a on ujde a neviem ani SPZ...ak je za mnou volno, prosim...nasledne ho sfackuju
samozrejme, ze neriskujem zivoty okolo ale je to okamzik, kedy clovek musi zhodnotit situaciu
mna najviac vytaca to, ze ked sa po sluzobke z DE vratim do CZ, je to ako v blazinci...vpravo vlavo bez blinkra, v obci 90, trubenie, blikanie apod...nemci su v tom fakt borci...pohoda pianko predpisovo, a to tu v meste ide Q7 ci Mercedes, BMW najnovsie typy 40-tkou...ale vysvetluj to debilizmu na vychode od DE...mysli, ze ma delo tak je veduci zemegule
samozrejme, ze neriskujem zivoty okolo ale je to okamzik, kedy clovek musi zhodnotit situaciu
mna najviac vytaca to, ze ked sa po sluzobke z DE vratim do CZ, je to ako v blazinci...vpravo vlavo bez blinkra, v obci 90, trubenie, blikanie apod...nemci su v tom fakt borci...pohoda pianko predpisovo, a to tu v meste ide Q7 ci Mercedes, BMW najnovsie typy 40-tkou...ale vysvetluj to debilizmu na vychode od DE...mysli, ze ma delo tak je veduci zemegule
- Zemča
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
takovejch zbytečnejch slov, zanadáváme si a stejně tím nic nezměníme
je: Kia Rio 1,4 16V Play, 71kW, 2011
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV
- petulak
- Test driver
[quote="LamB_17"]idelani by bylo kdyby naproti jela tatra nalozena 20 tunama sterku, to bych ho asi vazne nenechal dokoncit takovej prasackej predjizdeci manevr
TATRA s 20 tunama, nesmí na silnici.

TATRA s 20 tunama, nesmí na silnici.

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- LamB_17
- Pokročilý
tak by mel trebas jeste vleckupetulak píše:TATRA s 20 tunama, nesmí na silnici.![]()
![]()

jinak me na stavbu vozil jedent zivnostnik 40 t, mel renault magnum (tahac) s takouvou tou obri vanou, pak at nemame tak dorasovan silnice ze