Scooby: Stačí kliknout např. na prázdné místo vedle domečku, z kontextové nabídky zvolit Nastavit lišty... a "domeček" posunout, kam je libo.
Problem je ze kdyz to dam tak tam domecek nikde nemam :pswah píše: Scooby: Stačí kliknout např. na prázdné místo vedle domečku, z kontextové nabídky zvolit Nastavit lišty... a "domeček" posunout, kam je libo.
A joooo, ja ho nenasel v tabulce, nezkousel sem s nim tahatCogito píše:scooby: ale joo, máš, já už to zkoušelmožná koukáš jen do toho okýnka co ti vyleze, ale ten domeček si přetáhneš normálně z toho místa, kde je...
Chlapi ( i dámy samozřejmě), směl bych Vás o něco požádat? Bylo by možné, zde na fóru omezit témata o cikánech? Schválně nepíšu o romech, protože takové slovo ve svém slovníku nemám, tím že se cikánům začne říkat jiným slovem, z nich nic lepšího neuděláNEEO píše: Šok v lékárně.
Do minulého týdne jsem to netušila, ale Romové nemusí platit za léky.
Byla jsem v lékárně koupit dětem kapky na kašel a do nosu atd. Přede mnou byla menšina, vybrali si léky a pak vytáhli papír ze sociálky, lékárnice ho potvrdila a odešli. Ptala jsem se, co to bylo a ona mi sdělila, že jsou sociálně slabí, tak jim stát platí léky. Málem to se mnou seklo, zaplatila jsem 400,- Kč a naštvaná šla domů. Pracuji, platím SP, ZP, daně - a to všechno na ně a jim podobný...
![]()
![]()
![]()
Rozhodně nezobecňuju, znám možná deset jeho vrstevníků (>75), kteří jsou naprosto normální a skutečně mají co mladším předat. Věř mi že ten garážový soused a několik jemu podobných jsou pro mne dostatečný důvod ze všech sil se snažit nedopadnout za nějakých 30-40 let stejně. Někde jsem četl hezký bonmot: "S věkem přichází moudrost. Někdy věk přijde sám."miki21 píše: Uvědomuješ si,že za těch 35 let si tohle někdo bude říkat o Tobě?Zamysli se nad tím
Klavesovy zkratky jsou fajn vec, ale u ff nepouzivamJardaB píše:Ještě k těm domečkům ve firefoxu: místo hledání umístění ikony a trefování se do ní myší lze použít také klávesovou zkratku Alt + Home![]()
Případní zájemci najdou přehled zkratek např. tady.
To těžko, protože se státním důchodem počítám leda tak jako s příjemným drobným kapesným. Jinými slovy, snažím se hospodařit s movitými i nemovitými statky abych se na státní důchod v nejhorší možné variantě nemusel spoléhat. Pak mi znárodní střechu nad hlavou, udělaj měnovou reformu a budu stejně nahranej.silverwolf píše:hoši, hoši. Při plánovaném zajištění důchodů za těch pár let co se k tomu možná dopracujete, nebudete mít už ani tu garáž, ani toho shnilýho Favorita a budete rádi, když budete mít peníze abyste si mohli koupit v lékárně B-komplex a v neděli bude svátek, když si dopřejete vietnamskou polívku z pytlíku.![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host