potřebuji zodpovědět pár dotazů:
1) Má FF 1 sedan (1999) stejné zadní ele. stahovačky (myslím celý mechanismu i motůrek) jako FF 1 kombi nebo hatchback ? Jsou ty dveře shodné??
V podstatě mám sedana a nejdou mi stahovat zadní ele. okna (utržené lanko v pravých zadních a levé zadní okno mi drží klacek).
2) Při dlouhé jízdě po dálnici rychlostí nad 140 km/h (hlavně do kopce) se mi začne zvedat rafička teploty motoru na červenou hranici, nemá někdo zkušenost ?
V sevise mi bylo řečeno abych vyměnil chladič. Co si o tom myslíte?
3) V technickém průkazu mam zapsán pouze jeden rozměr kol a gum (R14 na velkém autě jsou k smíchu). Jaké kroky mám udělat abych rozšířil o rozměry, které schvaluje sám výrobce vozu ( FORD ) ?
Chtěl bych si koupit v bazaru origo Alu ford R15 ale nemůžu, protože nejsou zapsané R15.
Někde jsem četl, že na FF povoluje ford i R17.
4) Když bych sehnal palubní počítač z jiného FF1, můžu namontovat na můj FF1 sedan, který ho od výroby nemá? ( je tam nějaký konektor připravený od výroby?)
Chtěl bych si hlídat spotřebu a bez palubáku to moc dobře nelze.
5) sháním origo nebo rovnoceně kvalitní loketní opěrku ( alepoň nějaký odkaz na stránky )
6) Samo se mi zamyká a odemyká auto. Centrál si dělá co cche.