skusil sem brysk a zhruba týden ježdění a auto blbě startovalo. Tak sem tam dal motorcraft a mám na nich teď asi 7000 km a bez problémů, je pravda, že na ten můj motor stjí svíčka něco kolem 230 kč
  skusil sem brysk a zhruba týden ježdění a auto blbě startovalo. Tak sem tam dal motorcraft a mám na nich teď asi 7000 km a bez problémů, je pravda, že na ten můj motor stjí svíčka něco kolem 230 kč  

teď sem koukal na net, co píšou o NGK a moc se toho o nich nepíše.
  teď sem koukal na net, co píšou o NGK a moc se toho o nich nepíše.

FOCKI píše:špatně jsi pochopil...já v každém případě koupím origošeBoban píše:moc bych neřešil kačky a původ, vzal bych origo a nepřemýšlel, třeba dáš o čtyři sta míň a ve finále až budeš stejně kupovat origo, to bude stát celkem mnohem, mnohem víc.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti