výhody - nevýhody Focus - Peugeot
- majoo
- Nováček
výhody - nevýhody Focus - Peugeot
Nazdar . Chcem sa spytat. Rozhodujem sa medzi fokusom 1,8 TDDI a Peugetom 307 2,0 HDI. Ak mate niekto prehlad o tomto aute co dufam ,ze sa niekto najde. Vedeli by ste mi poradit a aj porovnat medzi sebou tieto dve auta ? Proste vyhody nevyhody. 307 sa mi paci vzhladovo , ale ako jazdne vlastnosti sa mi paci Focus. Len neviem o motore nic. Ak vie niekto odpovedat . DAKUJEM
Naposledy upravil(a) majoo dne 06.04.2007 08:49, celkem upraveno 1 x.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak....každý auto má výhody a nevýhody!! Ale u fofo budeš platit menší povinný ručení a i když ho mám jen krátce, můžu potvrdit že je super!!
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Fireice
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- majoo
- Nováček
Hmm u nas to bolo volakedy .Teraz sa poistovne predbiehaju ktora bude mat najviac .Tak vymyslaju rozne zlavy a vyhody. Dokonca dostanem slusnu zlavu ak mam v tej poistovni nieco poistene .Bars aj veci z domacnosti. Len ma stve ,ze teraz musia ist na emisnu kontrolu aj autaky co maju katalizator.Ale ved tuto kontrolu robia na STK. Cize niekomu sa nahrabu peniazky do vacku a niekomu ubudnu. zober si to ,ze katalizator nie je lacna vec...
- peky
- Nováček
Re: výhody - nevýhody Focus - Peugeot
Záleží na každém co se mu líbí, měl jsem možnost tyto dvě auta porovnat a jednoznačně zvítězil Focusmajoo píše:Nazdar . Chcem sa spytat. Rozhodujem sa medzi fokusom 1,8 TDDI a Peugetom 307 2,0 HDI. Ak mate niekto prehlad o tomto aute co dufam ,ze sa niekto najde. Vedeli by ste mi poradit a aj porovnat medzi sebou tieto dve auta ? Proste vyhody nevyhody. 307 sa mi paci vzhladovo , ale ako jazdne vlastnosti sa mi paci Focus. Len neviem o motore nic. Ak vie niekto odpovedat . DAKUJEM

-
- Test driver
Re: výhody - nevýhody Focus - Peugeot
len skrata.....urcite nie Francuzamajoo píše:Nazdar . Chcem sa spytat. Rozhodujem sa medzi fokusom 1,8 TDDI a Peugetom 307 2,0 HDI. Ak mate niekto prehlad o tomto aute co dufam ,ze sa niekto najde. Vedeli by ste mi poradit a aj porovnat medzi sebou tieto dve auta ? Proste vyhody nevyhody. 307 sa mi paci vzhladovo , ale ako jazdne vlastnosti sa mi paci Focus. Len neviem o motore nic. Ak vie niekto odpovedat . DAKUJEM

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem se rozhodoval mezi focusem a peugeotem a bylo mi taky řečeno, od francouze ruce pryč, že mají často problémy z elektrikou.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Fireice
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Není tomu tak... Pojišťovna Wustenrot (nějak tak se to píše) tě vysmrkne pojistku normálně podle výkonu auta.Kámoš si před třemi dny koupil Peugeota 307,osah 2litry,a zaplatil roční 3.600kč.Uvidím jaký budou ceny příští rok,a když tak k nim přeběhnu.hihi píše:jediné kritérium je objem s hranicemi
1000-1350-1850-???-2500
Skutečně, je to tak.