co vas v posledni dobe vytocilo
- mickielli15
- Pokročilý
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
super, deb.il na entou. Jestli to nebyl ten, co mě v noci pod Buchlovskými kopci předjížděl přes dvojitou čáru. Mimo obec a ve dvou pruzích mu to nejelo (starej Peugeot 405), ale ve městě a přes dvojitou, kdy skoro několikrát naboural protijedoucí auta (která troubila, blikala), tam se vycajchnoval. Jel jsem "s ním" až do Brna, a několik řidičů ho už chtělo zastavit, ale měl asi štěstí, že nebylo kde. Jinak by asi dostal od pár lidí pěkně po tlamě... 

Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- postak
- Test driver
Mě vytočila včera večer reportáž v pořadu Reportéři ČT o firmě KAPSCH. Už konečně vím, na co jsem vozil ve svém pošťáckém tranďáku palubní jednotku Kapsch.
Měl jsem pocit, že jsem monitorován, ale pletl jsem se.
To si jen firma Kapsch zkoušela nový systém, který by se měl v budoucnu uvádět do provozu a na který by měla být vypsaná veřejná zakázka. Tudíž Kapsch bude mít náskok, zkušenosti, praxi a kdo si myslíte, že ten tendr vyhraje
No přece Kapsch
A největší hnus byl na konci, když ukázali mapu světa a uvedli, že: Kapsch podniká zhruba ve 25 zemích světa, (samozřejmě v těch největších a nejbohatších - celá Amerika, Ruska, největší státy Evropy atd.) a jejich zisk za loňský rok byl 40 mil. Euro a z těch 40mil. jen 11 mil. Euro měli zisk v ČR
Kdo by se chtěl podívat tak zde http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... orteri-ct/

A největší hnus byl na konci, když ukázali mapu světa a uvedli, že: Kapsch podniká zhruba ve 25 zemích světa, (samozřejmě v těch největších a nejbohatších - celá Amerika, Ruska, největší státy Evropy atd.) a jejich zisk za loňský rok byl 40 mil. Euro a z těch 40mil. jen 11 mil. Euro měli zisk v ČR

Kdo by se chtěl podívat tak zde http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... orteri-ct/
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
že mě hnedka po ránu někdo dostane
zákazník: no, já tam mám pět čísel, víte?
já: ne
z: aha, no, když vytáčím, tak tam je pět čísel
j: aha, má tam být devět, no
z: vemte si to do ruky, třeba vám to půjde
j: a kterého čísla se to týká
z: já nevím
j: áha
(po pěti minutách) j: no, už jsem ho našel, skutečně, pět čísel
z: a můžete mi to doplnit?
j: a jaké číslo tam patří?
z: já nevím, můžete to doplnit?
j: neznám to telefoní číslo, když mi ho řeknete, tak ho tam doplním
z: aha, a když tam dáte moje?
j: jako že si budete volat sama sobě, jo?
z: patří tam xxxxxxx
j: proč jste mi to neřekla hned?
z: já si teď vzpomněla

zákazník: no, já tam mám pět čísel, víte?
já: ne
z: aha, no, když vytáčím, tak tam je pět čísel
j: aha, má tam být devět, no
z: vemte si to do ruky, třeba vám to půjde
j: a kterého čísla se to týká
z: já nevím
j: áha
(po pěti minutách) j: no, už jsem ho našel, skutečně, pět čísel
z: a můžete mi to doplnit?
j: a jaké číslo tam patří?
z: já nevím, můžete to doplnit?
j: neznám to telefoní číslo, když mi ho řeknete, tak ho tam doplním
z: aha, a když tam dáte moje?
j: jako že si budete volat sama sobě, jo?
z: patří tam xxxxxxx
j: proč jste mi to neřekla hned?
z: já si teď vzpomněla

- Yeshterr
- Test driver

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- Zuzka
- Test driver
to kozlow: Někdy bych chtěla tu Tvou práci dělat, aspoň na chviličku 

Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
-
- .
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Wapelinhu
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
markkepi no koukám, že u vás je to ve stejných sračkách jako u nás.... jsem zvědavej o kolik přijdu odnovýho roku 

Ford Focus Titanium, 5dver., 1.6 TDCI, 80kw., rv. 2008, černá metalíza

předchozí auto: ford focus 1.8D., 66KW., r.v 2000., třídvéř

-
- .
No,nelisime sa asi o moc.S tym rozdielom ze u nas nato prisli po 8mesiacoch ze nam maju strhavat a teraz nam strhnu 500eciek naraz a to zaboli!
Ozaj,teraz OT.Nahodou na buduci mesiac sa nechystate do Nemecka na to velke cvicenie?
Ozaj,teraz OT.Nahodou na buduci mesiac sa nechystate do Nemecka na to velke cvicenie?
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
Zuzko, vždycky při drastické změně počasí - ochlazení, oteplení, jsou ti lidi na palici
víc srandy si člověk užije na infolince, tam volají větší exoti

- tomason
- Test driver

Tohle bylo kuva o fous dement jeden blbej po.ranej.
Myslíte že bych to přežil? On musel jet 80-100 já 80 trefil by mě na roh kastle.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Wapelinhu
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
neřeš co by kdyby... jsi tady a to je hlavní no ne 

Ford Focus Titanium, 5dver., 1.6 TDCI, 80kw., rv. 2008, černá metalíza

- mickielli15
- Pokročilý
já nevím, kdyby Tě jen líznul, tak máš podřený auto, ale tam asi jde o centimetry, takže třeba další dva-tři cm a už by to bylo třeba úplně jinak. Taky jde asi o úhel, v jakým byste se setkali... on by mohl narazit do Tvýho zadku jeho předním rohem, nebo klidně i naopak... každopádně jsi tu, tak je to super .-) Takových situací je poslední dobou nějak moc. Shodou okolností se mi stalo něco podobnýho nedávno, kdy se na okresce vyřítila Oktávka ze zatáčky přímo naproti mě do protisměru. Kdybych byl v té zatáčce o 10 vteřin dřív, neměl bych šanci. Nevím, jak můžou vletět do zatáčky tak jako na erzetě.... může tam jet máma s dítětem na kole...
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- solfan
- Test driver
co dodat...denne stretavam na cestach debilov, ktori ma svojou neohladuplnostou mozu zabit 
http://zpravy.idnes.cz/smutny-rekord-a- ... _krimi_brd

http://zpravy.idnes.cz/smutny-rekord-a- ... _krimi_brd
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

- Hal9000
- Test driver
Ta fotka je drsná, vypadá jako by to auto bylo svařené ze dvou 

-
- .
Já včera najel něco přes 200km, a musím říct že co se včera pohybovalo po silnicích za individua, to bylo fakt něco
Nějdřív nějaký k*kot v A4 Avant, který dojel ST a asi mu z toho hráblo v palici- do té doby jel klidně. Já jel na 70sátce za autobusem a za ním ještě jedno aut. Po 70sátce je dlouhá táhlá zatáčka dolů z kopce a pak rovinka, vidět tam je kulový. já pokračoval v klídku za oběma předemnou, ale v machrovi v Audi bouchly saze a už se v zatáčce hrnul předemne, v tom jsem uviděl jak se před autobusem mihla světla auta z protisměru a ten blbeček to kulil dál (moc mu to ani nejelo) tak jsem to zahamtnul a jet tak tak, že se vmačkl do zrovna vytvořené mezery. Projeli jsme esíčkem za rovinkou a jal se předjíždět autobus- proti 2 motorkáři (jeli předpisově) a on jak když tam nejsou. Přitom motorkáři projeli a já jsem auto i autobus v klidu předjel o 10 sekund později. Ujedeme půl kilometru a on ten debil odbočuje na vedlejší a musí zastavit protože jedou auta v protisměru a tak jsem ho dojel= 2 riskoval několik životů kvůli zisku 0,01s, aby byl někde dřív
Potom další hovado v Superbu, které se motá půlkou auta v protisměru, já proti němu vyjedu ze zatáčky po své půlce a on se hrozně rozčiluje, že jsem to nevzal škarpou a on se musel vrátit do svého pruhu (mimochodem těhle "skoro angličanů" potkavám poslední dobou čim dál víc).
Ženská s Felckou co neuznavá přednosti + babky vykecávající se ve vracečce do které nebylo absolutně vidět už mě nerozhodili + když se vemou ty tankodromy po jakých se musí jezdít= na českých silnicích se musí počítat se vším

Nějdřív nějaký k*kot v A4 Avant, který dojel ST a asi mu z toho hráblo v palici- do té doby jel klidně. Já jel na 70sátce za autobusem a za ním ještě jedno aut. Po 70sátce je dlouhá táhlá zatáčka dolů z kopce a pak rovinka, vidět tam je kulový. já pokračoval v klídku za oběma předemnou, ale v machrovi v Audi bouchly saze a už se v zatáčce hrnul předemne, v tom jsem uviděl jak se před autobusem mihla světla auta z protisměru a ten blbeček to kulil dál (moc mu to ani nejelo) tak jsem to zahamtnul a jet tak tak, že se vmačkl do zrovna vytvořené mezery. Projeli jsme esíčkem za rovinkou a jal se předjíždět autobus- proti 2 motorkáři (jeli předpisově) a on jak když tam nejsou. Přitom motorkáři projeli a já jsem auto i autobus v klidu předjel o 10 sekund později. Ujedeme půl kilometru a on ten debil odbočuje na vedlejší a musí zastavit protože jedou auta v protisměru a tak jsem ho dojel= 2 riskoval několik životů kvůli zisku 0,01s, aby byl někde dřív

Potom další hovado v Superbu, které se motá půlkou auta v protisměru, já proti němu vyjedu ze zatáčky po své půlce a on se hrozně rozčiluje, že jsem to nevzal škarpou a on se musel vrátit do svého pruhu (mimochodem těhle "skoro angličanů" potkavám poslední dobou čim dál víc).
Ženská s Felckou co neuznavá přednosti + babky vykecávající se ve vracečce do které nebylo absolutně vidět už mě nerozhodili + když se vemou ty tankodromy po jakých se musí jezdít= na českých silnicích se musí počítat se vším