ale musim povedat ze klasicky maly telefon s hw klavesnicou je svojim sposobom nenahraditelny, takze vzdy to bude dilema...
Vaše mobily - Rady,tipy...
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše mobily - Rady,tipy...
dik, je to fakt parada, teta ma lamala aj na Sensation (129,- vs. 219,-) ale aj ked to malo vacsi displej, tak to malo rovnaky pocet ikoniek, takze jedinu "vyhodu" som videl v tom, ze by som vlacil este vacsiu cihlu !
ale musim povedat ze klasicky maly telefon s hw klavesnicou je svojim sposobom nenahraditelny, takze vzdy to bude dilema...
- Blackhawk
- Test driver

A teraz sa zacina ta najlepsia cast, zistovat co vsetko ten telefon dokaze, skusat rozne aplikacie. 
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
uz mam veci usporiadane, ostava len nejako skonsolidovat adresar, je tam milion ludi z gmailu, fb... a celkom chaos... za chvilu prejdem na tie aplikacie, mam tam zatial len par testovacich ako napr. "Sex facts" a pod....
inac je to celkom sranda, je to vlastne len scrolovanie medzi textami, ale niektore su fakt zaujimave a poucne !!
a mam otazku, mozem nabijat moj desire s s nabijackou od nokie ? (konektor je samozrejme totozny a na nokiackej je napisane : "output 800mA") len mam svoju htc nabijacku doma, tak to neviem porovnat...
a mam otazku, mozem nabijat moj desire s s nabijackou od nokie ? (konektor je samozrejme totozny a na nokiackej je napisane : "output 800mA") len mam svoju htc nabijacku doma, tak to neviem porovnat...
- Blackhawk
- Test driver

S tym by nemal byt problem, myslim, ze HTC nabijacky maju 700mA, ale kopec ludi kupuje silnejsie nabijacky aby sa im mobil rychlejsie nabil. Telefon ma v sebe kvoli tomuto ochranu, napr. moj SGS2 ma svoje maximum odberu a nabija stale rovnako s akoukolvek nabijackou.
Takisto aj USB kabel mozes pouzit z Nokie.
Takisto aj USB kabel mozes pouzit z Nokie.
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- spachal
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Vim, ze nekdo pro Galaxy II pouziva nabijecky z Nokie, ale zda to zvladne i HTC, to bych se radeji nejdrive zeptal treba na androidforum.cz :] ..
Jinak kontakty synchro bud "ouldskul" pres Utlouk, nebo online pres gmail. Kontakty pres fb take zadny problem, projdi si zminene forum. A gratuluji k nove hracce, pokud jsi 'geek' jako ja, mas alespon na tyden o zabavu postarano ;]
Jinak kontakty synchro bud "ouldskul" pres Utlouk, nebo online pres gmail. Kontakty pres fb take zadny problem, projdi si zminene forum. A gratuluji k nove hracce, pokud jsi 'geek' jako ja, mas alespon na tyden o zabavu postarano ;]
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i
- Blackhawk
- Test driver

Spachal, vidim, ze aj ty si z android fora.
Pred SGS2 a 1 som mal Desire, kde som pouzival USB kabel z Nokie, problem by nemal byt pri nabijacke.
- Quickie
- Moderátor

hoši viete mi poradit nejaky lepšejší dvojsimkový telefon?
nemusí byt žiadna novinka
diky
nemusí byt žiadna novinka
diky
- mickielli15
- Pokročilý

s tím nabíjením - řešil jsem, co použít do auta, pokudmožno univerzální a aby to nabíjelo rychle - aspoň 1.0A output - vybíral jsem dlouho a nakonec jsem si řekl, že mám spoustu USB kabelů na navigace, mobily a různá zařízení, tak jsem hledal co nejlepší USB nabíječku do auta s minimem 1A. Nevím, co dávají do těch obrovitých USB nabíječek, ale našel jsem úžasnej mikro-adaptér do auta, se kterým (po výměně přílušného USB kabelu) nabijete cokoliv velmi rychle, má totiž 1200mA (1.2A) output a ani není extrémně drahej. Zapadne do 12V zdířky skoro celej a je prostě roztomilej (a kvalitní). Je to tenhle fešák:
http://obchod.kneblmobil.cz/?Mode=Sti&StiId=32437
... nabíjím s ním jak PPC s navigací, tak i svojí E52 (akorát přehodím USB kabel). A E52 se s ním bohatě stačí nabíjet i se zapnutou navigací. Takže doporučuju vřele.
http://obchod.kneblmobil.cz/?Mode=Sti&StiId=32437
... nabíjím s ním jak PPC s navigací, tak i svojí E52 (akorát přehodím USB kabel). A E52 se s ním bohatě stačí nabíjet i se zapnutou navigací. Takže doporučuju vřele.
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- Marťas
- Test driver

Pouzivam tento a spokojenost za 50kc 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam
- mickielli15
- Pokročilý

Marťas - po něm jsem taky koukal, ale nechtělo se mi čekat, jinak u nás je taky no-name micro za výbornou cenu třeba tady:
http://www.trx-baterie.cz/trx-baterie/e ... ecka-cerna, ten má taky 1000mA, mě se ale ten Sony-Ericsson zdál kvalitní a ještě o pětinu rychlejší, což se mi potvrdilo.
Jinak, ještě existuje bestie, která dává 2.1A, takže většinu baterií nabije za 0.5-1h, ale tam už je diskutabilní, jak to bude baterie snášet - ale je to rychlík k pohledání:
http://eshop.infernal.cz/products/11152-297308302.aspx - k němu je i kabel k iPhone/iPod/iPad
http://www.trx-baterie.cz/trx-baterie/e ... ecka-cerna, ten má taky 1000mA, mě se ale ten Sony-Ericsson zdál kvalitní a ještě o pětinu rychlejší, což se mi potvrdilo.
Jinak, ještě existuje bestie, která dává 2.1A, takže většinu baterií nabije za 0.5-1h, ale tam už je diskutabilní, jak to bude baterie snášet - ale je to rychlík k pohledání:
http://eshop.infernal.cz/products/11152-297308302.aspx - k němu je i kabel k iPhone/iPod/iPad
Naposledy upravil(a) mickielli15 dne 29.08.2011 11:08, celkem upraveno 2 x.
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- Infinter
- Zkušený

Já mám origo HTC a output je 1000 mABlackhawk píše:S tym by nemal byt problem, myslim, ze HTC nabijacky maju 700mA
- mickielli15
- Pokročilý

i některé orig. nabíječky na obyč. nokie mají 800mA, proto bych se 1000mA nebo 1.2A nebál. 

-
Johnyy
- Pokročilý

N8 a Desire 
Nyní: Mondeo MK4 Kombi FL, 2.2 tdci 169kw,500nm, podvozek Titanium S
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000
- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mickielli15: Vypadá pěkně. Nezkoušel jsi, kolik má odběr naprázdno?
Díval jsem se na stránky SE, ale tam mají snad ještě méně informací než na eshopech.
Díval jsem se na stránky SE, ale tam mají snad ještě méně informací než na eshopech.
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver