co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
Hal9000
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od Hal9000 » 06.09.2011 22:49

Marťas píše:Paradni rhodesky hatchback :palec_nahoru: , koukam, ze nahani deti na hristi :mrgreen:
Muj ma tmavsi cumak...
Tenhle nikdy nebude mít čumák do černa, protože to jsou oba maďarští ohaři :wink:

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 07.09.2011 07:18

No ty vole...ostuda :dih:
Ale jsou si dost podobni, ridge neni ani videt...
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

Hal9000
Test driver
Test driver

Příspěvek od Hal9000 » 07.09.2011 08:47

Jsou, nám furt všichni říkají že máme zakrslého hatchbacka :mrgreen:

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 09.09.2011 15:56

Horác a disk co :?: Na fotce je taky chycený, ten měnit nebudeš :?: Každopádně naštve. Byl to vietnamec nebo ne :?:

Horác
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horác » 09.09.2011 16:33

Ten disk,to je můj vroubek...občas jezdím i mimo civilizaci, ale to vyřeším renovací všech kol,už to potřebují. Pachatel byl čistokrevný ostravák,sice s velkou dodávkou...Může mi někdo poradit jakou barvou mám to estečko nastříkat, aby nešlo přehlídnout :shocked: ???
Já vím,že je to blbá ulice,kde se cpou auťáky,co tu nemají co dělat (zákaz vjezdu), ale v tu chvíli tu bylo prázdno,stál jsem tu sám.... Já nevím,jsem stará škola, ale určitě jsem schopen se tu otočit i s tankem bez škrábnutí..
Ford Focus ST 2.5T DURATEC 3D electric orange,K&N,Dreamscience Stratagem
Obrázek

pzi
Test driver
Test driver

Příspěvek od pzi » 09.09.2011 21:49

Dneska mi přišel dopis od české kanceláře pojistitelů, že auto které jsem vlastnil nebylo 7 dní pojištěné :twisted: je to staré víc než 3 roky, ten problem nastal při koupi vozu kdy já už bohužel nemám žádné papíry od koupě,auto už je prodané a ani nevim jak to přesně bylo, jenom vím ,že se to stalo pří přepisu kdy jsem nebyl majitelem, za jeden den si účtují 50 kč a za vyřízení 170 takže dohromady pomalu za 5kilo :twisted: vůbec je nezajímalo, že období kdy mám platit jsem nebyl majitelem vozidla na velkém techničáku! Je to absolutně nezajímá, prej jsem byl kupujicí tím to zhasne! tim chci říc, aby jste si dávali bacha když kupujete auto.
C max 1.8 flexifuel titanium
Fiesta 1.4 Ghia
Škoda Rapid spaceback 1.0tsi 81kw
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 combi tddi colorado
Bol Ff1 sedan

bertikcertik
Junior
Junior

Příspěvek od bertikcertik » 09.09.2011 23:18

Také je to vůbec bohužel zajímat nemusí. Majitelem vozidla se nestáváš až zápisem do registru a zároveň do TP, ale už uzavřením kupní smlouvy s původním majitelem. Od té doby musíš platit povinné ručení ty, tj. nový vlastník vozidla.
Pořiď si Focus a pocit z jízdy okus.
Je dobré mít v životě i chvíle, kdy nespěcháme ...

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 09.09.2011 23:22

Takže nezbývá,než zaplatit :roll: A pro příště být chytřejší :mrgreen:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

pzi
Test driver
Test driver

Příspěvek od pzi » 10.09.2011 01:21

Kdybych mel kupní smlouvu,tu bohužel už nemám,tak jsem nic neplatil,byla uzavřuena po přepisu!
Fiesta 1.4 Ghia
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 sedan

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 10.09.2011 07:38

No ja osobne sem vzdycky pojistku resil primo v den koupe a jedno auto dokonce den pred koupi jelikoz majitel pojistku zrusil den pred prodejem...

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 10.09.2011 17:13

neni to prepisem ani kupni smlouvou ale je to dnem kdy se zrusi pojistka , treba z duvodu prodeje , kdyz by se to nepojistilo tak nikdo nic neví ale jakmile se to pojisti tak jim system vyhodi jak dlouho to nebylo pojistene a hned to rozesilaji , me ted prislo za 1000kc ale mam znameho ten koupil dodavku , mel ji v oprave a samozrejme ji nepojistil , trvalo to asi 7mesicu pak to pojistil a prodal a ted mu prislo asi 46000kc . tak se hada , resi to s pravnikem ale zatim to vypada spatne .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

bertikcertik
Junior
Junior

Příspěvek od bertikcertik » 10.09.2011 18:51

Vždyť tak to taky bylo myšleno. Původnímu majiteli neumožní pojišťovna jeho povinné ručení zrušit bez předložení kupní smlouvy nebo kopie velkého technického průkazu s vyznačenou změnou vlastníka, tj. že v případě prodeje došlo k převodu vlastnictví. Původní majitel prodá vozidlo a hned tentýž den zruší pojistku. Pak už povinnost přechází na nového majitele. To byl zřejmě případ i člena pzi.
Samozřejmě, nový majitel vozidla se po dobu, kdy ještě platí povinné ručení uzavřené původním majitelem, může tak dostat do pozice pojištěného. Ovšem pozor, není v zájmu původního vlastníka, aby jeho pojištění odpovědnosti existovalo ve prospěch nového kupujícího. Nejenže si tím krátí možnost vrácení přeplatku na pojistném, ale zároveň mu hrozí ztráta bonusu v případě, že by nový vlastník (kupující) vozidla způsobil škodu.
Proto doporučení, jako když kupujete vozidlo v autobazaru: Povinné ručení mít sjednané buď už těsně před koupí (zaplacením) vozidla nebo nejpozději sjednat před vyjetím z bran autobazaru. Nespoléhejte moc na druhé. Tož tak.

pzi
Test driver
Test driver

Příspěvek od pzi » 11.09.2011 09:36

Hledal a jsem doklady a zjistil jsem, že auto nebylo pojištěné když jsem ho kupoval,přece nebudu platit za to když ještě nebyla uzavřena kupní smlouva, vypadá to, že auto bylo odhlášeno před koupí, když mi bylo tvrzeno, že má, v době uzavření koupě už nemělo pojisku několik dní, zítra budu volat na pojištovnu a uvidí se.
Fiesta 1.4 Ghia
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 sedan

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 11.09.2011 10:16

pzi píše:Hledal a jsem doklady a zjistil jsem, že auto nebylo pojištěné když jsem ho kupoval,přece nebudu platit za to když ještě nebyla uzavřena kupní smlouva, vypadá to, že auto bylo odhlášeno před koupí, když mi bylo tvrzeno, že má, v době uzavření koupě už nemělo pojisku několik dní, zítra budu volat na pojištovnu a uvidí se.

taky je mozne ze pojistna smlouva byla ukoncena z duvodu neplaceni a to treba opravdu nekolik dni pred koupí .

a je pravda ze me to prislo jako puvodnimu majiteli - v mem pripade koncila na konci roku smlouva ale novy majitel se stale rozmyslel a rozmyslel a nakonec si pro to 17 ledna dojel a hned to pojistil ale ja to mel tim padem 16 dni nepojistene , kdy to bylo jeste vedene na me .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

bertikcertik
Junior
Junior

Příspěvek od bertikcertik » 11.09.2011 11:05

Nebo tu je ještě ta možnost, že jste o prodeji rokovali delší dobu, poté jste se ústně dohodli (píšeš, že kupní smlouva byla sepsána až po přepisu - CHYBA) a když jste se ústně dohodli, původní majitel provedl odhlášení vozidla na nového majitele, tj. tebe. Poté zrušil povinné ručení a vzhledem k tomu, že ty jsi splnil svoji povinnost ze zákona a "polopřevod" jsi řádně dokončil, povinné ručení ode dne odhlášení na nového majitele jde za tebou. Taky by to byla varianta Tvého případu.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“