Takze jsem to vcera temer cely den resil ... prvne ve zline ve fordu pak u bazarnika mni litani hruza des
1) ak ve zline sem byl na diagnostice nic se nenaslo tak servisak vymenil cidlo volnobehu za 1990kc bylo to este horsi otacky se drzely moc vysoko ... ale resetl jednotku abylo to jaks taks ok auto nemelo tendenci zdechnout ale otacky na volnobeh mely porad blby chod.aj to troske jakoby strilelo do sani nebo divne bublalo ... rikal ze by skusil znovu nastavit rozvody a svicky vymenit ale nemeli skladem ... tak sem letel za bazarnikem ma svuj servis..
tam mi furt nechtel verit ..az se auto nastartovalo ze zdvihlou kapotou tak uznal ze to tak nejelo ten motor predtim(delally se new rozvody) tak ze to rozhodi a znovu nastavi ..+ sem mu dovez new svicky.... mno avysledek ..auto vrci pekne rek bych .. nic nikde nebubla nestrili ...otacky se drzifurt na stejnem miste sice asi porad niz na druhe carce ale nezdecha to a nekolisaji ...
2) ve fordu mi mechanik rikal pri jarni prohlidce ze to tece servo

nove 12000tis repas 4300 .....mno radost ztoho nemam
3) opravu ve fordu platil bazarnik plus unej sem nic neplatil ... a to servo este budem resit ... ale rikal ze to neni skryta vada bo co ze to predtim neteklo ze opravu za 12000tis nezaplati ... ze max sezene jete a vymeni ho ... mno budu to snim este resit ted o vekendu ...nez jete bych vzal raci ten repas ....
Mno forda mam tyden a dnes sem se konecne poradne v klidu vyspal ... volnobeh se zda byt vyresen a servo se vymeni a melo by byt v pohode .
tak snad uz se nic srat nebude ....