lehce škrábnute elektrony_Silichrom?
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
lehce škrábnute elektrony_Silichrom?
Chlapi poraďte mi prosím něco na elektrony, povedlo se mi lehce škrábnout o patníky týden nové kola, je to těsně u pneu a kamarád mechanik ,co to viděl říkal něco o silichromu a že by to šlo bez problémů ještě rozleštit. Člověk je pak z toho nemocný, dává si pozor a ono to stejně přijde, holt jsem je pokřtil.
Postačí odkaz odkud to objednat a nějaké hodnocení tj. doporučení.
Díky moc.
Postačí odkaz odkud to objednat a nějaké hodnocení tj. doporučení.
Díky moc.
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- jenda
- Pokročilý
No tak to budeš mít těžkýMagic píše:Je to leštěný hliník.

- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Asi to nechám být, než to poškrábu rozleštěním ještě okolo... Je to fakt lehce jenom do černé nejspíše základové barvy u lemů. Jak se nastřádá takových škrábanců víc nechám to teprve opravit. Vidím to jako nejlepší řešení.jenda píše:No tak to budeš mít těžkýMagic píše:Je to leštěný hliník., já je tak tak vloni pokřtil ale měl jsem to do barvy. Tak jsem sehnal barvu z fabriky a poslal kolo do lakovny a vrátilo se mi jako nový a to jsem se to ještě před tím snažil opravit sám, všechno jsem stříknul a asi jsem dal větší vrstvu bezbarvého laku a v tom silnějším ten lak popraskal
. Teď je to ale tak opravený, že bych to nenašel
, holt profíci
http://www.magicfol.cz/Ostatni/Bonus.JPG
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- jenda
- Pokročilý
Magic píše:Asi to nechám být, než to poškrábu rozleštěním ještě okolo... Je to fakt lehce jenom do černé nejspíše základové barvy u lemů. Jak se nastřádá takových škrábanců víc nechám to teprve opravit. Vidím to jako nejlepší řešení.jenda píše:No tak to budeš mít těžkýMagic píše:Je to leštěný hliník., já je tak tak vloni pokřtil ale měl jsem to do barvy. Tak jsem sehnal barvu z fabriky a poslal kolo do lakovny a vrátilo se mi jako nový a to jsem se to ještě před tím snažil opravit sám, všechno jsem stříknul a asi jsem dal větší vrstvu bezbarvého laku a v tom silnějším ten lak popraskal
, holt profíci
Taky si myslím, že by to bylo nejlepší ale od teď si budeš dávat ještě většího bacha než předtím a už se ti to nestane

-
- Test driver
Teraz nechcem rypat,ale toto jemny skrabanec podla mna nieje.Toto sa uz musi pretmelit a lakovat..alebo to ta fotka tak skesluje?Magic píše:Asi to nechám být, než to poškrábu rozleštěním ještě okolo... Je to fakt lehce jenom do černé nejspíše základové barvy u lemů. Jak se nastřádá takových škrábanců víc nechám to teprve opravit. Vidím to jako nejlepší řešení.jenda píše:No tak to budeš mít těžkýMagic píše:Je to leštěný hliník., já je tak tak vloni pokřtil ale měl jsem to do barvy. Tak jsem sehnal barvu z fabriky a poslal kolo do lakovny a vrátilo se mi jako nový a to jsem se to ještě před tím snažil opravit sám, všechno jsem stříknul a asi jsem dal větší vrstvu bezbarvého laku a v tom silnějším ten lak popraskal
, holt profíci
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver