Nic noveee, na svete,
zahraame si (k***a do p**e) REPETE
Ten sku****y zabozrut ma zasa pripravil o liter nafty, ktoru vyhadzal cez hadicku na motor a spongiu pod kryt motoru !!!
Zmrd jeden, ja to uz fakt asi necham kamaratovou tatrovkou pretlacit cez zvodidla mosta R1 do Vahu !!! Uz ma to nebavi ! Ma sa u mna ako vo vaticke, nepozna co je to vela plynu na studeno, krmim ho kvalitnym olejom, davam mu zrat vyberovu naftu a on hajzel - vygrca ju do okolia !!! Auto smrdi, akoby som ho vytiahol z naftoveho vrtu, ja smrdim od nafty az sa mi zena vyhraza, ze budem spat na balkone ! A to vsetko pocas jazdy zo Selpic, kde som si bol pre tie nove zprepadene prepady. Ako tak ma tesi, ze uz su doma a zajtra s tym nieco porobim.
Poslite mi na SS diazepan alebo nieco ine na ukludnenie, lebo ma j***e od jedu !!!
Dovod problemu - provizorna oprava poriesena plastovym rozdelovacom ineho tvaru, takze sa hadicka opierala o vstrekovac. Kratkymi jazdami sa vstrekovac nezohrial natolko, aby ohrozil hadicku. No aj do Selpic, aj domov som fical 140 - 150, hlava vstrekovaca sa zohriala, hadicka sa natiahla a ...
... 3 sachty vstrekovacov uplne zatopene, stvrta do polovice, spongia krytu motora nasiaknuta naftou, brrr, hroza pomysliet. Toto bude smrdiet este mesiac.
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO