Houstne, mame problem.
Nevim kde zacit a jak az moc se rozepisovat..
Kazdopadne jsme se zenou koupili toto auto v dubnu v autobazaru v Ceskych Budejovicich.
Celkem spokojenost, udavany top stav vypadal realne, najeto 110000, dovoz z rakouska.
Bohuzel nam to asi nebylo prano

No nic, prisla zima a ja ze doplnim nemrznouci smes do ostrikovacu. A koukam koukam, ze tak tycka na olej je nejaka divna... sahnu na ni a zjistim ze je uplne volna a v motoru defakto muze litat sem tam. Jak skvele zjisteni ze. Takze jsem nelenil a dojel do nejblizsiho servisu.
Tam vzhledem k tomu ze jsem nevedel kdy byl menen olej a podobne (nikde jsem to nenasel)
Jsem se dohodl aby opravili tento problem s uvolnenou merkou oleje a auto cele prohledli a vymenili filtry a podobne. Zacaloval jsem 10 k a jezdim vesele dal.
No co se nestalo po mesici mi ted auto kleklo krasne uprostred rusne krizovatky v praze, a nebylo mozne ho jiz natocit. Nemam rad takove nahody, byl jsem zvykly davat svou predchozi skodovku

To ze po mesici od celkove prohlidky mi auto kleklo me opravdu nepotesilo. No nic rekl jsem si snad to nebude nic vaznyho ale valnej pocit jsem z toho nemel.
Vcera mi volali ze servisu , ze se zrejme potkaly valce s ventilama

Kdyz nad tim tak premyslim tak si rikam kurva, jak se neco takovyho muze vubec stat...
Zena na rodicovske dovolene , rozpocet napjaty a ja si rikal skvele dal jsem 10 tisic a mam na par let klid a ted tohle

Delam tehnika v jinem oboru, a jinak delam vsechno mozne, ale rekl jsem si ze v autech se hrabat nebudu protoze to uz bych mohl delat uz uplne vsechno.. .
A kdyz tu ctu co se deje v servisech a tak, sakra, tak si rikam ze jsem nezustal u sveho znameho (a nekoupil jinou skodovku), ten vsechny skodovky slozi a rozlozi poslepu do hodiny.
Jsem z toho docela spanej ..

Tak si rikam ze by to mohly byt ty trysky od benzinu, ale to asi vyjde financne taky na dost ..
Achjo, proc nejde dat auto do servisu s tim, ze tomu muzu verit ze to bude v pohode ?

Proc sem pisu, chtel jsem se zeptat na nejaky spolehlivy servis kde se temito vecmi zabyvaji, nebo s nimi maji vetsi zkusenosti.. Ja klidne dam o par tisic vic, kdyz budu vedet ze ten servisak se tomu proste zavenuje a udela to poradne, jako by to bylo jeho auto.
ps:A nekamenujte me za to tankovani, proste holt to byl blbej den, pospichal jsem ve stresu na jednani a byl jsem zvyklej na benzin